Cunoaste cineva o persoana in București care poate modifica un maner (un bun profesionist care foloseste matereale bune)
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
reparatii-modificari lemne
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Doriti sa faceti un FL dintr-un CP? Era mult mai usor invers. In București, domnul Pietris.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Un numar de telefon al domnului Pietris????Stima!!Blade:Balsa Carbo X5
Fh:Bryce
BH:Bryce
NU RISTI NU PIERZI!! DAR NICI NU CASTIGI!!!
Comentariu
Numarul d-lui Pietris cred ca il puteti afla de la d-l Vali (utilizatorul valigti). Inafara de d-l Pietris, puteti intreba utilizatorul mizzone daca are timp sa va modifice mânerul.Marc Barbu
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1550
- Timișoara, Romania, Romania
- 38
Likes given: 25Likes received: 65
ma scuzati dar as avea si eu o intrebare!
Postat în original de cerbu Vezi postCunoaste cineva o persoana in București care poate modifica un maner (un bun profesionist care foloseste matereale bune)tb alc t05/t05 fx
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4721
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 266Likes received: 329
daca nu rezolvati atunci va servesc eu !!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1550
- Timișoara, Romania, Romania
- 38
Likes given: 25Likes received: 65
un raspuns elocvent as dori de la cunoscatori!
Postat în original de ma long Vezi postDaca se modifica manerul din fl în st se schimba cu ceva proprietatile initiale ale lemnului(se dezechilibreaza lemnul,echilibrul ducandu-se spre varf)!a facut cineva comparatie între 2 lemne acelasi model(exemplu 2 tbs sau 2 viscaria sau 2 alc-uri 2 maze etc),unul cu maner din fabrica altul maner modificat?se comporta la fel?multumesc!tb alc t05/t05 fx
Comentariu
Cred ca un CP, chiar are nevoie de un centru de greutate mai in fata putin.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de Aurel Onut Vezi postCred ca un CP, chiar are nevoie de un centru de greutate mai in fata putin.
---------- Post added 17-Nov-2011 at 22:49 ----------
Penhold cumva?Fh: Rakza X
Blade: Bty Innerforce ULC
Bh: Rakza X Soft
Comentariu
Postat în original de Gabriel91 Vezi postCP??? Ce forma are acest maner? Eu stiu doar de flared(concav) FL, drept ST, anatomic AN...
---------- Post added 17-Nov-2011 at 22:49 ----------
Penhold cumva?www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:38.Procesare...X
Comentariu