Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Primul sub linie... ce naspa!
...tocmai cand primisem si eu derogare de la nevasta si copil, ma tine acasa clasamentul!
Anunt oficial: achizitionez puncte amatur, ofer dublu fata de pretul pietii! )
Este f. corect sa participe la acest regal cei mai merituosi, cei care au reusit sa ajunga la mai multe turnee si sa stranga punctele necesare!
bravo lor!
si totusi, nu se mai retrage nimeni?
George, daca oferi cazare gratuita un weekend in sezonul viitor... mai ca m-as mai gandi la participare ! stai pe-aproape ca se mai razgandesc pe parcurs... mai sunt cateva zile...
Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Va bucurati ca scapati de mine? Degeaba, ca venim:
Constantinescu Marius- Buc...........OPEN
Toma Iulian- Brăila.........................AMATORI (da...))... Dupa buget si clasament
George, daca oferi cazare gratuita un weekend in sezonul viitor... mai ca m-as mai gandi la participare ! stai pe-aproape ca se mai razgandesc pe parcurs... mai sunt cateva zile...
Da Sorine,..."pe parcurs"... vad ca se tot inscriu colegii, nicidecum ca ar renunta.... mai rau e ca "fug" si cei de la open spre amatori!... m-as inscrie eu la open ca am "clasament bun", dar mi-e sa nu-i incurc prea tare pe baietii de-acolo!
Postat în original de ciprian constantinoviciVezi post
Spanu Vasile se retrage de la Open si se inscrie la Amatori
In acest caz,il felicit de pe acum pentru clasarea la amatori pe podium.Ramane de vazut pe care treapta a acestuia va urca.Trebuie ca la intoarcere acasa ,sa faca o cinste mare pentru performanta viitoare si pentru ca l-am incurajat cu anticipatie.
cu ocazia ZILEI ROMANIEI,de la Alba Iulia tot binele din lume tuturor,...iar ca o rugaminte ..daca cineva dintre cei ce participa la turneu are duminica drum spre Ardeal ....Sibiu...Sebes.sau ..Doamne ajuta. Alba ..si are disponibil un loc,binenteles contra cost,va rog anuntati telefonic...0722592092 sau la sala sambata.Cu multumirile de rigoare ,si cu salutul traditional LONG LIVE ROCK AND ROLL,sa ne vedem sanatosi
Intrucat nr de inscrisi a depasit binisor nr de jucatori admisi propun ca ultima zi de inscrieri si ,eventual,retrageri sa fie joi seara.
unii participanti aflati la limita si care nu sunt din Targoviște trebuie sa isi faca niste planuri de calatorie si se pot trezi ca au devenit doar rezerve datorita a 10 -15 inscrisi de ultim moment
Comentariu