Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
AmaTuR, Târgoviște - 03.12.2011
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Userul vinovat de toata incurcatura cu retragerile este din Campina si se numeste "Popa Alexandru" aka piedone.
Deocamdata ban 1 luna de zile (pana pe 2 ianuarie), ca sa aiba timp de gandire la ce a facut.
Imi pare rau ca am fost nevoit sa dau numele dar ceea ce a facut el merita cu prisosinta acest lucru.
Pentru comentarii in legatura cu situatia folositi sectiunea "Fight Club". Voi muta alte off-topicuri viitoare de aici.lemn: Primorac Carbon black tag
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
-
Postat în original de FlorinBN Vezi postAstept o explicatie de la JUDVL, daca mai apare pe aici, sau de la Marina Emil. Pana atunci ii reinscriu pe cei doi.
okUltima editare de FlorinBN; 02.dec.2011, 20:19.
Comentariu
-
mii de scuze pt cei scosi afara si turneu.Nu se va mai intampla niciodata nu contest sentinta primita, dar am dat explicati printr-un mesaj Domnului Dan si inca o data mii de scuze celor care au fost dati afara. Imi pare rau sper sa nu fie prea tarziu .
O zi buna tuturor si bafta maine la Turneul final
Comentariu
-
Postat în original de popa Vezi postmii de scuze pt cei scosi afara si turneu.Nu se va mai intampla niciodata nu contest sentinta primita, dar am dat explicati printr-un mesaj Domnului Dan si inca o data mii de scuze celor care au fost dati afara. Imi pare rau sper sa nu fie prea tarziu .
O zi buna tuturor si bafta maine la Turneul final
La luarea deciziei am fost blanzi, am tinut cont de varsta si de posibila naivitate care poate caracteriza un tanar de 21 de ani.
Un an de experienta traita pe margine iti poate fi de folos si sper ca peste un an (si o luna) sa revii ceva mai matur si cu mai multa experienta in tenis, pentru a trece de pragul "500"
Iti recomand sa-ti cauti prieteni de la care sa inveti lucruri utile si nu cum sa obtii mici castiguri care se pot transforma in catastrofe.
Sunt convins ca D-l Mostovoi te poate invata numai de bine, atat in tenis, cat si in viata.
Sa ne vedem cu bine peste un an.
Comentariu
-
Aveti perfecta dreptate trebuie sa ma coc mai bine la minte si data viitoare sa gandesc de doua ori la un lucru.In legatura cu pedeapsa mea pe care o merit poate mai duscutati cu domni membri sa fi putin mai mica desi nu merit. regret mult pentru cele intamplate.
Va urezi un turneu final reusit si multa bafta si Dumeavoastra
Comentariu
-
Faza facuta cu anuntarea falsa a inscrierilor pentru cativa participanti e extrem de urata si eu personal as fi pentru niste sanctiuni si mai drastice decat cele anuntate.
Totusi, avanbd in vedere varsta ta imi permit sa-ti ofer un sfat pentru folosirea in sens pozitiv a creierului :
1. Daca s-a fi folosit sistemul anuntat pt Topoloveni cu grupe inferioare de 4, apoi recalificari, grupe superioare si tablou eliminatoriu in loc de 144 de jucatori la amatori ar fi putut participa 192, iar cu ceva eforturi 80 la open in loc de 72, iar timpul total de joc ar fi fost acelasi. Timpul folosit pentru tampeniile facute ar fi putut fi folosit pentru a contacta prin mp toti cei aflati sub linie sau imediat peste si care erau in pericol de a fi eliminati ... orice s-ar zice inca 50 de jucatoiri inscrisi si care platesc taxa de participare reprezinta un lucru pozitiv pentru organizatori, in plus Doru Ciopaca este si el sub linie la open si astfel ti-ai fi atras probabil sprijinul celor din Topoloveni. |In plus cu siguranta multi dintre cei sub linie au prieteni sau cunoscuti care vor juca si deci ai mai fi avut sprijin suplimentar si din partea acestora.
2. In concluzie o astfel de actiune ar fi avut sanse foarte mari de reusita si ti-ar fi adus cu siguranta o reputatie pozitiva, in loc de una negativa cum este cazul acum.Blade : Donic Waldner Dotec Carbon
FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0
Comentariu
-
Postat în original de popa Vezi postAveti perfecta dreptate trebuie sa ma coc mai bine la minte si data viitoare sa gandesc de doua ori la un lucru.In legatura cu pedeapsa mea pe care o merit poate mai duscutati cu domni membri sa fi putin mai mica desi nu merit. regret mult pentru cele intamplate.
Daca sa presupunem ca nu s-ar fi sesizat problema ieri ci abia la Targoviște dimineata : in primul rand organizatorii ar fi fost nevoiti sa ii accepte pe cei inscrisi si care au fost retrasi de tine, fapt care ar fi dat peste cap tot programul competitiei ca sa nu mai vorbim de timpul care s-ar fi pierdut pana cand se clarificau lucrurile ... in cel mai bun caz estimez ca s-ar fi pierdut cel putin 1 ora, iar grupele de 7 care s-ar fi format ar fi cauzat inca vreo 30 de minute intarziere, plus ca la o grupa de 7 e cam greu de digerat sa se califice mai departe doar 3.Blade : Donic Waldner Dotec Carbon
FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0
Comentariu
-
Postat în original de popa Vezi postAveti perfecta dreptate trebuie sa ma coc mai bine la minte si data viitoare sa gandesc de doua ori la un lucru.In legatura cu pedeapsa mea pe care o merit poate mai duscutati cu domni membri sa fi putin mai mica desi nu merit. regret mult pentru cele intamplate.
Comentariu
-
Postat în original de popa Vezi post...In legatura cu pedeapsa mea pe care o merit poate mai duscutati cu domni membri sa fi putin mai mica desi nu merit. regret mult pentru cele intamplate.
Comentariu
-
Avem diponibil doua locuri in masina dus-intors Brașov - Targoviște.
Relati la tel.0758509535 Costel s-au 0744755536 Deni.Ultima editare de Antal Denes; 02.dec.2011, 17:12.
Comentariu
Comentariu