Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Si cam atat cu inscrierile/retragerile oficiale, voi posta imediat listele definitive.
Jucatorii de pe liste care nu se prezinta la sala pana la ora 09.30 - amatori, respectiv 13.00 - open - vor fi inlocuiti cu eventualii jucatori disponibili la momentul respectiv.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
mai lipseste cineva de la turneul asta final ....Bogdanel .......dar ce sa-i faci ..asta e ...se antreneaza in germania ..cu boll..apolonia..astia..
nu lipsesc ...dovada ca ti-ai adus aminte...si crede ma, a lipsit extreeeem de putin sa rezerv bilet pentru vineri cu intoarcere duminica seara, dar din pacate unele chestii devin mai pregnante decat alte chestii...
e placut sa stii ca ai prieteni prin toata tara, iar aici povestesc la toata lumea care pare interesata, ce am reusit noi sa facem din aproape nimic...
bafta multa tuturor
a... salutari de la Steger, pe Boll nu prea l am mai vazut in ultimu' timp
1 - DENES FERENC - HUTANU ALIN - VRANCEANU MIHAI - BOATA EDGAR - HOINARU MIHAI - POPA VICTOR
2 - GHEORGHE NICU - GIPSY KING - DONDERA VASILE - LEFTER COSTEL - DUMITRU TRAIAN - FLOREA MARIAN
3 - SPANU VASILE - POPESCU VALENTIN - BANU NICOLAE - RADUCAN BOGDAN - COCEAN VALER - CAPOTA GUGU
4 - CONSTANTINOVICI CIPRIAN - MICU COSMIN - CRISTESCU CRISTIAN - DUMA DAVID - FARKAS BENCE - CODREANU LAURENTIU
5 - TUDORACHE CONSTANTIN - RADA FLORIN - CONSTANTIN TEODOR - PASLARU IONEL - LORINCZ JOZSEF - NITA GHEORGHE
6 - VLAISAN VASILE - CLAPA DANUT - ANDREI COSMIN - POP EUGEN - PETHO MIHALY - BOGDAN DOREL
7 - TOMA IULIAN - COROIANU MIRCEA - VASILESCU REMUS - NEICONI SABIN - PREDESCU LEVENTE - POPESCU ADRIAN
8 - PANAITE IONEL - MARTZ SEBASTIAN - PREDA NICOLAE - ZAMFIR IONEL - MEDELEANU RADU - OLAH OLIVER
9 - ANTAL DENES - MICUDA MIHAI - GRECU GHEORGHE - CHETRONIE LIVIU - PANTAZE ANDREI - DIMA VICTOR
10 - DINU GHEORGHE - MATEI DUMITRU - MICU IULIAN - SUTA VALERIU - OPREA NICOLAE - DENA CORNELIU
11 - MOTISAN DRAGOS - TARAU VASILE - CORNEANU SORIN - PATRU ALIN - RAILEAN VLAD - BARBU CRISTIAN
12 - MARIN FLORICEL - GORUM ADRIAN - DICA CONSTANTIN - VLADOIU GELU - POSTELNICU CIPRIAN - STANCIU ANDREI
13 - BALAZS LORAND - GHISE SORIN - RUSEA GHEORGHE - TEODORESCU ANDU - MARINA EMIL - STOICA MIHAI
14 - TUTOVEANU RAZVAN - VLADU NICOLAE - POP CORNEL - NISTOR IOSIF - BEJINARIU ALEXANDRA - BRADUSCA CORNEL
15 - ZAVRICESCU GEORGE - PADURARIU COSTEL - NICOLAE SILVIU - NASCU HOREA - RIZESCU GHEORGHE - GRAMA MIHAI
16 - ANDONE CLAUDIU - WISCHEGG ROBERT - CODREANU ADRIAN - VESTINEANU IONUT - PREDA MIRCEA - HOLBAN DUMITRU
17 - BODIN ION - MOTOROIU MARCEL - GHEORGHE NECULAI - CRUCERU SERGIU - CONSTANTIN GABRIELA - PASARE SORIN
18 - NICA IONUT - MEDELEANU STEFAN - VLASE DORIN - DINCA ALEXANDRU - SOBETKII ARCADI - NICULESCU DANIEL
19 - AFTENII DANIEL - IORDACHI ADRIAN - DUCA GEORGE - PRESURA EUGEN - ILIE MARIAN - APOSTOL CERASELA
20 - VOICU CORNELIU - ZEDLER CSABA - ON HO - GRIGORE ALEXANDRU - CEPARU IOAN - LEOLEA ANDREI
21 - TOTPAL MARIUS - PITAC OVIDIU - RASNOVEANU DANIEL - IVAN VALENTIN - TROCAN NICOLAE - MALACHE RALUCA
22 - SMEUREANU NICOLAE - PASARE MIHNEA - CRACIUNICA ANDREI - FOCA VICTOR - PASCU PAUL - DINESCU MIHAI
23 - MOSTOVOI ANDREI - MARANDICI ADRIAN - NITU VICTOR - DUMITRU GHEORGHE - PANAITESCU STEFAN - SAFTA ALEXANDRU
24 - PETROV DANUT - MIHALCEA DUMITRU - BOZGA RAZVAN - CHIURTU VIOREL - BOGDAN CRISTIAN - IONESCU TUDOR
Mult succes prietenilor Florin BN, Doru Florescu, Deni bacsi, Gabi Lopatica, Csaba Z., sibienilor si sighisorenilor, lui Gipsy king si "albanezilor","mangaliotilor",...tuturor participantilor.
Fie un turneu final la superlativ,plin de fair play,demn de povestit.
Felicitari tuturor pentru sustinerea miscarii amaturiste.
Sa auzim numai de bine !
Am sunat cativa prieteni prezenti la turneul final si mi-au spus ca atmosfera acolo este foarte frumoasa ! Astept cu nerabdare rezultatele colegilor mei din grupele superioare la amatori cat si la open !
Multumim domnule FlorinBN ca ne tineti la curent cu rezultatele , cu toate ca si jucati si organizati !
Florine, ce se mai intampla in superioare la Open?
Sufar in fata calculatorului, ca nu am putut sa ma alatur voua in acest turneu final, cu cei mai buni jucatori din AnaTur!
Asteptam din partea celor dotati cu "tehnologie" si niste filmari a meciurilor cu suspans Hai Bistrița! Ooops sper ca nu am strigat in timpul punctului
Pasare Mihnea-Zavricescu Geo 3-1
Vlase Dorin - Codreanu A 1-3
Smeureanu Nicu - Panaitescu Stefan 3-0
Duca George - Totpal Marius 1-3
Aftenii Daniel - Spinu Vasile 0-3
Oprea Nicolae - Gorum Adrian 2-3
Mihalcea D - Raducan B 1-3
Constantinovici - Mostovoi 3-1
Comentariu