Vand produse Andro (fete si lemne)tel.0740766087
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand produse ANDRO,Butterfly,DHS
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: Vand produse Andro
Andro hexer , negru , max , aveti?Blade : Michael Maze Arylate Carbon
BARACUDA
TENERGY 64
salut
eventual o lista de produse, cu ceva preturi....sa nu tot punem intrebari
cu respect
ZoliAndro Tempertech Off- / Tenergy 64fx / Tibhar Aurus Sound
Comentariu
salut....vreau si eu un lemn SUPER CORE CARBON LIGHT OFF + !! Ce pret are ?
Stima !Blade : Butterfly Keyshot Light
FH : DHS Skyline TG 3 Blue Sponge
BH : Stiga Boost TS
Comentariu
ma intereseaza urmatoarele produse andro: andro CAJUS TT Polo
yellow/navy marimea L si andro YUKON TT Short
navy/lime marimea M sau L. PUTETI SA IMI FACETI UN CALCUL PT.TOT.AM VAZUT PE SITE Sch?ler & Micke SI SUNT PE STOC. VA ROG CU RESPECT SA IMI RASPUNDETI PT A FACE COMANDA CAT MAI REPEDE. MULTUMESC
Comentariu
Vand produse Andro DHS si BUTTERFLY
Vand produse Andro DHS si Butterfly.din stoc sau la comanda.
De exemplu.
-Fete Andro -Hexer.Hexer+powersponge-135.00-Hexer Duro-130.00
-Roxon500- 450- 330 Plasma 470-430-380 Impuls speed Revo fire Quad la preti 110.00
-Lemn Andro Temper Tech-175.00
-Fete DHS la preti de 110.00
-Butterfly a cam scumpit.avem gama larga
Pers.de contact.Gorgenyi Levente tel.0740766087 sau intrati pe www.fitfeel.ro/tt
Comentariu
Salut!Unde putem vedea stocul?Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
Daca dureaza vreo 5-6 zile pana raspunde la o intrebare va dati seama cat dureaza pana onoreaza o comanda... UnhappyAndro Rasanter 48
Butterfly Timo ALC
Andro Rasanter 48
Comentariu
aveti lemn andro temper tech all+ sau off-?...ce pret ar avea?tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
pentru cei interesati de produsele ANDRO acesta este sau era site-ul lor.am trecut in luna mai prin ODORHEIU SECUIESC si am cumparat si eu cate ceva. http://www.fitfeel.ro/tt/index.php?lap=start.php poate s-au mai schimbat preturile.
Comentariu
Ohoho, bune preturi. Numai de ar mai fi valabile. Nu ne puteti da mai multe detalii?DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
BH: DONIC ALLIGATOR DEF
FH: DONIC ALLIGATOR ANTI
Comentariu
...aceeasi intrebare....mai sunt valabile preturile???Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
site-ul http://www.fitfeel.ro/tt/index.php?lap=start.php este valabil, inclusiv preturile, doar ca nu mai au multe produse de la bty.lemn Primorac off-
fh xiom sigma euro 2.0
bh xiom yanus df 1.5
Comentariu
Vand produse ANDRO,Butterfly,DHS
Vand produse Andro lemne, fete,spray de curatat fete,mingi etc.la preturi foarte bune,de la Butterfly avem gama larga de fete, lemne,tricouri sosete etc.de la DHS avem fete din gama Hurican neo si Memo.Astept si cluburi putem face reduceri mari in cazul cumparari a mai multe produse
Comentariu
De la DHS aveti hurricane H-WL? La ce pret, si ce fel de maner?Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
organizator tehnic- 14.sep.2009
- 1099
- Iași, România
- 54
Likes given: 432Likes received: 97
Am încercat acum vreo luna și jumatate, am plasat o comanda pe site pentru un lemn Butterfly, nu am primit nici un raspuns și atunci am sunat. Mi s-a raspuns ca lemne Butterfly nu se mai vând. Ar fi bine sa le scoata de-a binelea de pe site, sa nu mai salivam cu ochii în monitorTB ZLF & T05/T05FX
Comentariu
Ne prezentati si noua o lista cu produsele care le aveti pe stoc, preturi, modalitate de plata?
Va va ajuta la vanzare!Fh: Rakza X
Blade: Bty Innerforce ULC
Bh: Rakza X Soft
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:38.Procesare...X
Comentariu