inscriu si pe George Calcaianu din București
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
București 23 iunie
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Inscriere la turneul din 23 iunie
Din București:
Vasile Gabriel 18 ani (amator)Waiting for opponent...
Comentariu
Vasile Viorel 39 ani București amatorPalete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
De la Roman:
Zanescu Cristian
Pricopi Andrei
Baisan Paul
si inca unul dar nu e sigurBLADE:Kreanga Aeros
BH:Tibhar Torpedo
FH: Globe National
Comentariu
A veni sau a nu veni
Vine si makarone daca se trezeste, ca am avut examen si nu prea am dormit . Bafta tuturorLemn: XIOM ZETRO Quad OFF Zylon/Aramid/Carbon
Forhand: Donic BF M2 Max Backhand: Donic BF M3 2.0 mm
Oricine se joaca insa putini joaca...
Comentariu
concurs
Felicitari si multe multumiri organizatorilor si celor care au venit in sprijinul acestora pt foarte buna oraganizare a concursului in special lui Valentin Mircea !Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Fh: Xiom Omega II euro black
Bh: Xiom Omega I euro max red
Glue: Xiom i-bond
http://www.okclub.lx.ro
Comentariu
Editia a II-ua pe București s-a incheiat . Am avut in total 48 de participantii , din mai multe judete ale tarii : Adjud , Bistrița , Reghin , Pitești , Bacău ,Roman ,Piatra Neamț, Timișoara si cei din București.
Locul 1 Apian Florin
Locul 2 Opincaru Marius
Locul 3 Dascalitei Mihai
Locul 4 Manea Carla
Locurile 5 - 8 :
Andrei Dan
Nitu Bogdan
Opincaru Marcel
Mircea Valentin
Locurile 8 - 16 :
Dinu Gheorghe
Zanescu Cristi
Viciu Dorel
Fodoran Cosmin
Leorda Rares
Leorda Dan
Vlase Dorin
Nicolae Alin
toti cei 5-16 fara respectarea locurilor in clasament
Restul clasamentului in jos va fi anuntat ulterior .
Meciul demonstrativ a fost jucat de Ionut Oancea si Eugen Dadechin
Multumiri sponsorului nostru , firma PURMO Cluj si tuturor care au dat o mina de ajutor in cadrul acestui concurs .
Postez 2 instantaneee de la eveniment , restul pozelor pe un ftp miine .
Visco are clipuri video , de pe tot parcursul tuneului pe care le va prelucra si vor fi si ele disponibile indata ce vor fi gata .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Comentariu
.....un turneu reusit,pacat ca nu am putut sta pana la sfarsit!!
........in viata mea nu mai joc cu un ierbarTB ALC/05FX
Comentariu
.....
Ciobanu Alex : asta a fost ultimul concurs Amatour pentru mine....si "plec" cu un gust amar....si sunt sigur ca nu sunt singurul din cei legitimati ( "profesionisti " cica ) care gandeste asa. Practic noi astia super mega profesionisti nu am contat la turneul asta... In fine, cine cunoaste stie la ce ma refer. AdioS
Comentariu
Re: TURNEU BUCURESTI
Postat în original de mircea.garazMANEA CARLA ESTE ACEEASI CU JUCATOAREA DE LA TIMISOARA,BISTRITA,ARAD?
Oricum, mie mi s-a parut ca a fost un turneu bine organizat si multumesc organizatorilor, sponsorului de la firma Purmo, celor doi profesionisti care ne-au aratat cam cit mai avem de progresat si tuturor participantilor ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
Re: TURNEU BUCURESTI
Postat în original de mircea.garazMANEA CARLA ESTE ACEEASI CU JUCATOAREA DE LA TIMISOARA,BISTRITA,ARAD?
Comentariu
- 1395
- Alesd
- 52
Re: .....
Postat în original de bogdanelCiobanu Alex : asta a fost ultimul concurs Amatour pentru mine....si "plec" cu un gust amar....si sunt sigur ca nu sunt singurul din cei legitimati ( "profesionisti " cica ) care gandeste asa. Practic noi astia super mega profesionisti nu am contat la turneul asta... In fine, cine cunoaste stie la ce ma refer. AdioS
Oricum voi veti fi punctati in clasamentul nostru, dar daca vreti sa mai participati sau nu, nu este o chestie care se negociaza.
Comentariu
pt filo
Ciobanu Alex : nu am venit pt ca a intervenit ceva in ultima clipa si nu am mai putut, ceva care nu a depins de mine. Oricum nu cred ca e normal sa vb de turneul de la București daca nu stii despre ce e vb ....si la ce m-am referit. Pe site scria clar ca jucatorii din onoare si calificari au dreptul de-a juca...trebuia sa se precizeze ca o sa ajungem sa jucam iar intre noi in cazul in care trecem de grupe, ca nu o sa luam puncte, premii. Si sa nu mai vb de faptul ca au fost legitimati care au jucat ca AMATORI...nu dau nume ca nu are rost.( dar daca nu ma crezi iti aduc martori care pot sa-ti confirme)
Si inca ceva....daca un jucator care este legitimat, sa zicem in super liga sau divizia A, se lasa maine de ping pong, are dreptul sa participe la Amatour nu ? ca practic el nu mai e legitimat...deci e amator sau cum ? Ala care a jucat in superliga ani de zile si s-a lasat de cateva luni e amator ..iar unu care joaca in onoare sau calificari e profesionist nu ?
Comentariu
Parca era ca timp de 2 ani nu poate juca nici un fost legitimat (desi nu cred ca ar conta ca-s 2 sau 15 ... pentru unul de superliga).TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
deci :
Dimineata la inscriere au venit 2 persoane din Timișoara , eu am intrebat daca sint legitimati sau jucatori si am inteles din spusele lor ca au jukat dar nu mai joaka de mult si ca e ok , acum ce era sa fac ? daca informatia pe care am primit-o nu a fost exacta... sa-i trimet acasa ? Veneau de la Timișoara ! Fiind la prima participare , nu am stiut ca a facut tenis de performanta cu anii , si chiar daca s-a lasat nu era corect din punctul nostru de vedere al AMATouR-ului participarea ei , ca vorbim de Manea Carla care NU o sa mai participe, dar date fiind conditiile ... nu puteam sa-i trimet acas' , mai ales ca nu o cunosteam si nu stiam nivelul ei de pregatire . Chiar si ea si-a dat seama , si a renuntat la premiere , dar organizatorul pe baza fair-play-ului ia acordat distinctia .
Lucruri din acestea se mai pot intimpla pentru ca daca omul nu e chiar corect si spune ca a jukat dar nu mai o face , nu ai de unde sti nivelul si ca atare se poate intimpla ca acum .
Daca imi spunea ca a facut performanta 8 ani si ca nu mai joaka de citeva luni aplicam codul AMATouR si bineinteles o treceam macar la legitimati .
Sper ca cu totii sa intelegeti situatia si sa inchidem aceasta discutiePalete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Comentariu
Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Comentariu
vali
Ciobanu Alex : vali eu stiu ca tu nu ai nici o vina....dar eu nu ma refeream la Manea Carla cand am zis ca sunt jucatori care desi sunt legitimati au jucat ca amatori...
Comentariu
Alex: cred ca ar fi bine sa spui clar ce te-a deranjat. Astfel cei care au fost defavorizati la acest concurs vor avea sansa de a nu mai fi in aceeasi situatie si alta data.
In plus, nu toata lumea a 'prins' toate amanuntele si poate ca ar fi interesant sa afle, mai ales in cazul in care in viitor au de gand sa organizeze astfel de intalniri.
Multumesc
Comentariu
Cred ca ar trebui incurajata participarea legitimatilor dar sa fie punctati si eventual premiati separat, ar fi mai mult de lucru cu clasamentul dar avand in vedere ca si ei platesc taxa..... . Mai mult, cine are norocul sa joace cu ei poate invata cate ceva. Sincer, am putea sa facem aceste participari sa lucreze pentru noi. Fiecare isi poate face legaturi cu jucatorii buni din zona si asa garantat mai avansam ceva. Din cate am observat jucatorii legitimati sunt dispusi (contra unei sume modice sau cateodata chiar gratuit) sa mai dea un sfat bun sau sa mai faca o ora de antrenament si cu amatorii. Trebuie sa ne gandim si la jucatorii care au fost legitimati mult timp, au facut antrenamente serioase ani de zile si pana la urma nu a fost sa fie pentru ei, ce sa faca acum cu toate cunostintele acumulate? Eu zic ca Amatour ar putea sa fie "acasa" si pentru ei. Cat despre legitimatii activi, lor nu le organizeaza nimeni (a se citi federatia) un asa turneu. Multe etape de divizie se desfasoara in conditii cu mult inferioare Amatour-ului. Daca si ei vor sa mai vina sa joace eu imi aduc camera video, in niciun caz nu le interzic participarea.
Bineinteles, organizatorii turneului vor decide, scuze pentru un post asa lung.TBS/T05
Comentariu
boboc- 23.iun.2006
- 16
- București
- 1024
Likes given: 0Likes received: 0
Cu acest ultim concurs se incheie aventura mea in jungla AMATOUR. Pacat ca sunt, in sistemul asta, unii care au incercat sa ridice cumva nivelul prin admiterea legitimatilor in concurs. Numai ca au existat altii care au avut un cuvant mai greu de spus. Pt mine Vali ramane un organizator si un om de nota 10 +++, si in comparatie cu el, Mihai Dascalitei probabil ca se simte mai bine cand joaca o semifinala la un concurs de nota 0 decat atunci cand nu trece de grupe intrun concurs de nivel ridicat... .
Multumesc pt meciul demonstrativ.
Numai bine si sper ca pe viitor sa aveti o viziune mai larga asupra sportului si fair play-ului.butterfly Primorac Carbon Off +
butterfly Brice Fx
Comentariu
Fara sa doresc sa il supar pe George vreau sa spun ca amatour este foarte bine organizat si sa-l numesti jungla poti doar din suparare. Cat despre nivelul de joc in Amatour nu cred ca e cu mult mai scazut ca la legitimati (ma refer la varful clasamentului). Organizarea este excelenta in 99% din cazuri, sistemul de punctaje e bine pus la punct. Problema este doar cu admiterea, punctarea si premierea legitimatilor. Cea mai simpla solutie ar fi fost excluderea lor, in schimb organizatorii isi bat capul de ceva vreme ca sa poata integra si acesti jucatori in sistem. Tot respectul.TBS/T05
Comentariu
- 1395
- Alesd
- 52
Postat în original de crs2Fara sa doresc sa il supar pe George vreau sa spun ca amatour este foarte bine organizat si sa-l numesti jungla poti doar din suparare. Cat despre nivelul de joc in Amatour nu cred ca e cu mult mai scazut ca la legitimati (ma refer la varful clasamentului). Organizarea este excelenta in 99% din cazuri, sistemul de punctaje e bine pus la punct. Problema este doar cu admiterea, punctarea si premierea legitimatilor. Cea mai simpla solutie ar fi fost excluderea lor, in schimb organizatorii isi bat capul de ceva vreme ca sa poata integra si acesti jucatori in sistem. Tot respectul.
Oricum eu am fost si sunt pentru admiterea legitimatilor in circuit (a oricarui legitimat) nu numai a celor din onoare si calificari, si rog pe fiecare legitimat cu figuri aici pe forum sa se gandeasca ca noi ne zbatem pentru turneele astea (financiar, timp, nervi, etc) dar o facem pentru noi in primul rand, ca inca nu am fost invitat la nici un turneu tinut de vreun legitimat. Este simplu sa vii sa critici fara sa pui osu` la treaba, astept invitatia la turneul organizat de Ciobanu si Calcaianu ca sa pot veni si eu cu figuri pe forum.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:33.Procesare...X
Comentariu