Salutare tuturor din nou! M-am gandit sa deschid un topic in care noi sa ne laudam cu echipamentul nostru prin intermediul pozelor, deoarece am vazut ca mai toate forumurile de specialitate au asa ceva(IT, Auto etc) si chiar m-am mirat ca in acest forum nu exista o astfel de sectiune. Ma gandesc ca in acest fel inafara faptului ca ne-am clati si noi ochii am putea sa ii ajutam pe cei care vor sa isi achizitioneze diferite articole dedicate tenisului de masa(fie direct prin poze sau chiar si prin idei de setup-uri, review-uri etc).
Astea fiind zise astept pozele cu echipamentul vostru dar si pareri despre acesta. De asemenea rog un moderator sa faca acest topic sticky ca sa nu se piarda printre celelalte. Multumesc pt intelegere si sustinere, numai bine tuturor!
Astea fiind zise astept pozele cu echipamentul vostru dar si pareri despre acesta. De asemenea rog un moderator sa faca acest topic sticky ca sa nu se piarda printre celelalte. Multumesc pt intelegere si sustinere, numai bine tuturor!
Comentariu