Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand paleta'' off'', noua
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Pfoaiii...Domnul Amedeo,credeam c-am gasit și eu în sf?rșit un Tenergy 25 FX max.sh de calitate,dar poate ca acum...„la divorț” va faceți ambiția și vindeți ce se cere m.repede...pt recuperarea cât m.rapida a investiției...Ce ziceți...o trimiteți pe „p?r?ta” la Brăila ? Haideți va rog frumos,ca n-o sa-mi para rau nici mie,nici dumneavoastra,nici feței...caci daca schimba locul,schimba și norocul...O zi buna și...vești cât m.bune s-auzim !
belea aceste 2 mesaje.....ce ma amuza......incercati sa va obisnuiti cu ea,dureaza vreo 12-14 luni dar s-ar putea sa merite...succesfh-xiom vega-pro 2mm
blade--galaxy-v16
bh-xiom omega tour--max
Comentariu
1979-2019- 06.feb.2011
- 450
- Brașov, Romania, Romania
- 45
Likes given: 0Likes received: 1
Postat în original de amedeo Vezi postVand paleta'' off'', noua. Pret-400 Lei. M-am jucat si eu de 150 Lei...
Lemn NITTAKU CLOUT
FH-TENERGY 25 FX
BH-YASAKA RAKZA 7 2.0
Marginea de jos a Tenergy-ului este usor ''ciugulita''.In rest, totul perfect.
N-O DEZLIPESC!
Am vrut sa sar de la gradinita la liceu si... m-am impiedicat!
Lemn : Nittaku Septear ; InnerForce ALC
FH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx
BH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx .... No more Anti .. Game
Comentariu
Salutare domn” Amedeo...?mi mențin hotar?rea ferma de-a cumpara Tenergy-ul 25 FX,daca e grosime max....va rog sa faceți un gest,sau sa dați un semn...ca o vindeți,sau doriți sa așteptați pâna...s-o nimeri careva interesat de combinația....destul de șugubeața de altfel,pe care ați facut-o,sfatuit probabil de vreun junior sau jucator activ de pe la Constanța,banuiesc...Sau m.simplu,va rog sa-mi lasați un nr.de telefon și se rezolva cât ai zice Tenergy...O zi buna s-aveți !
---------- Post added 21-Nov-2011 at 23:01 ----------
Draga Zalter...vreau sa-ți spun ca deși nu sunt vreun mare maestru,joc destul de bine cu Tenergy 25...nu prea am gasit amatori care sa-mi puna înapoi pe masa un topspin hotar?t dat cu 25-ul...vorbind de prima lovitura,nu m.zic sa-i dau una decisiva,fara a ma-npauna aiurea pe forum...Partea proasta,sau punctul slab al 25-ului simplu este ca nu prea poți face un joc,sau schimb de contre rapid cu ea,la nivelul meu,deci ar trebui o varianta o ț?ra m.înceata,care sa permita o varietate m.mare de schimburi,sau preluari...de aceea cred ca ar fi buna varianta soft a 25-ului,numai sa vrea și Amedeo sa ma ajute...O zi buna sa ai !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:40.Procesare...X
Comentariu