Buna seara prieteni! As vrea sa fac si eu in viitorul apropiat o paleta defensiva cat mai ieftina(chinezeasca) pt taica-miu ca mai joc cu el din cand in cand si ma bate la cap ca "astea sunt palete ma, da-mi una din aia cu zimti cum erau alea chinezesti pe vremuri" . El este chopper-ist(nu ma refer la motociclist :P) convins ca sa zic asa: adica taie tot si la masa si in apropierea ei, atat cu FH cat si cu BH iar cand te-a prins in offside topspin/smash. Nu stiu ce tip de aparare este aceasta pe care o face el si nici ce tip de fete/lemn ar trebui asa ca am nevoie de ajutorul vostru.
Eu m-am gandit sa iau LKT Instinct ca lemn, Gambler Reflectoid FH, Palio CK531A BH. Dar totusi as prefera ceva cu zimti si pe FH. Acesta fata(senvis) 729 802-40 este buna pt FH pt chop? Din cate am citit eu pe net ar fi printre cele mai bune fete cu zimti pt spin/topspin, dar nu stiu cat de buna e pt chop pt ca este o fata ofensiva. M-ar interesa sa imi faceti voi un setup cu urmatoarele: Gambler Reflectoid, 729 802-40, CTT National Pogo, Palio CK531A, Double Fish 1615. Multumesc pt ajutor!
Eu m-am gandit sa iau LKT Instinct ca lemn, Gambler Reflectoid FH, Palio CK531A BH. Dar totusi as prefera ceva cu zimti si pe FH. Acesta fata(senvis) 729 802-40 este buna pt FH pt chop? Din cate am citit eu pe net ar fi printre cele mai bune fete cu zimti pt spin/topspin, dar nu stiu cat de buna e pt chop pt ca este o fata ofensiva. M-ar interesa sa imi faceti voi un setup cu urmatoarele: Gambler Reflectoid, 729 802-40, CTT National Pogo, Palio CK531A, Double Fish 1615. Multumesc pt ajutor!
Comentariu