Postat în original de bbogdanmircea
Vezi post
Am testat in urma cu luni bune si lemne combi de marca, fara insa a gasi vreunul care sa-mi placa. Sunt cam toate cu miez gros de balsa, esenta prea rigida si fara simt dupa gustul meu.
Pentru a-ti iesi loviturile cu o bucata de cauciuc aplicata direct pe lemn ai nevoie de unul special, la care se poate ajunge doar prin incercari repetate, intrucat tot ce se foloseste in realizarea lemnului ii influenteaza comportamentul (esentele, grosimile, ordinea in care au fost puse, procedeul de lipire, fata neteda de pe FH, etc.). Cu atatea variabile in joc se pot face o multime de permutari si probabilitatea sa ajungi la una cu adevarat fericita din start e infima.
Sunt mai mult decat multumit de lemnele dlui Levi, care m-au ajutat sa progresez semnificativ. Il astept cu nerabdare pe ultimul, care, din cate mi-a spus dansul, pare sa mearga excelent atat pe FH cat si cu iarba.
Curiozitatea, experimentele si perfectionismul sunt motoare ale progresului si in domeniul materialelor pentru tenis de masă. Am avut pe mana lemne de marca foarte populare care nici macar nu se apropie de ale dlui Levi.
Cand spun ca un lemn nu merge perfect ma refer strict la combinatia lui cu anumite fețe. Acel comentariu nu ma-mpiedica sa incerc si altele, pana gasesc un raspuns valabil pentru toate materialele detinute de mine. Uneori ajung chiar sa-mi comand ierburi noi pentru a scoate maximul dintr-un lemn care merge foarte bine pe FH.
D-nul Levi nu detine formula magica pentru toate combinatiile stil de joc - fetza posibile. Exista situatii in care e obligat sa experimenteze, lucru pe care il inteleg si apreciez; si in meseria mea se merge foarte mult pe "trial and error". De aceea nu veti gasi in postarile mele critici la adresa muncii dansului ci doar remarci privind anumite potriviri / nepotriviri, facute cu intentia de a-l ajuta sa-si imbunatateasca formulele.
D-nul Levi e un adevarat artist al lemnelor si un om cu suflet mare, cum rar ti-e dat sa intalnesti.
Sarbatori Fericite tuturor forumistilor!
Comentariu