Buna ziua. V-am trimis MP. Multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Lemne Home Made by Levi
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 147 (0 members and 147 guests)
-
Multumesc! -am raspuns...tot MPlemn:HML -carbon, hinoki
fetze; Victas V>01 Limber
si echipament Xiom
Comentariu
organizator local- 06.mar.2012
- 1560
- Resita
- 52
Likes given: 217Likes received: 81
Buna ziua. Am vorbit astazi la telefon si lemnul va fi un OFF- spre OFF, elastic, 5,6 mm grosime, 7 straturi: limba-hinoki-tesatura de bazalt-ayous-tesatura de bazalt-hinoki-limba, foarte bun pentru topspin. Il voi echipa cu Donic bluefire M2 de 2mm. De abia astept sa primesc bijuteria de lemn. Va fi ceva special si ii multumesc anticipat domnului Levi. Cu stima si sa auzim numai de bine!Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
buna am incaltat lemnul hinoki carbon cu 1 fata sigma pro de 2 mm,si o joola mambo de 1,8 mm.......,inca odata un lemn de exceptie creat de dl Levi...din graba nu am facut poze...dar nu uit cu prima ocazie cand descalt lemnul....ca simt este mediu soft repulsiv,viteza extrema....f greu de stapanit in apropiere de masa,dar la 1,5 metrii este extrem de precis,un dwell time f mare tinand cont ca este cu carbon.....fara vibratii.....super lemn,doar mana si timp de antrenamente sa ai.....multumiri inca odata pt munca depusa si implicarea in confectionarea de lame in detaliu.....DETALIUL FACE DIFERENTA......fh-xiom vega-pro 2mm
blade--galaxy-v16
bh-xiom omega tour--max
Comentariu
- 1560
- Resita
- 52
Cate straturi are lemnul si care sunt acelea? De care carbon s-a folosit? Ce greutate si ce dimensiuni are? Asteptam poze cat mai repede.Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
Va rog sa-mi trimiteti un mesaj privat cu nr.de mobil al dlui Levi.Ma gandesc ca nu se va supara, e in scopuri comerciale Pe topic nu-mi raspunde.
Multumesc.
Comentariu
Postat în original de adi84_g Vezi postVa rog sa-mi trimiteti un mesaj privat cu nr.de mobil al dlui Levi.Ma gandesc ca nu se va supara, e in scopuri comerciale Pe topic nu-mi raspunde.
Multumesc."Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0
BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]
Comentariu
- 1560
- Resita
- 52
Tel este pe pagina 2, 0747473108.Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
Postat în original de adi84_g Vezi postVa rog sa-mi trimiteti un mesaj privat cu nr.de mobil al dlui Levi.Ma gandesc ca nu se va supara, e in scopuri comerciale Pe topic nu-mi raspunde.
Multumesc.lemn:HML -carbon, hinoki
si echipament Xiom
Comentariu
Postat în original de Johnny Erasure Vezi postCate straturi are lemnul si care sunt acelea? De care carbon s-a folosit? Ce greutate si ce dimensiuni are? Asteptam poze cat mai repede.fh-xiom vega-pro 2mm
blade--galaxy-v16
bh-xiom omega tour--max
Comentariu
- 1560
- Resita
- 52
Am primit lemnul OFF de 7 straturi limba-hinoki-tesatura de bazalt-ayous-tesatura de bazalt-hinoki-limba de la D-l Levi si arata superb, finisaj la rang de arta. Din nerabdare si curiozitate am probat putin fara fete deoarece aman putin operatiunea de lipire. Are un simt deosebit, mediu si elastic, are 88 gr. si il simt mai usor si mai echilibrat decat Stiga de 84 gr. care il am. Cu fetele Bluefire M2 care vor echipa lemnul, cred ca va fi o combinatie foarte interesanta, va iesi un setup capabil de foarte mult control insa si cu o viteza pe masura, specializat in topspin. Dimensiunile sunt cele standard de la Butterfly, 150/157 iar manerul este FL special made in Levi, grosimea fiind de 5,6 mm. Recomand fara rezerve lemnele faurite de catre artistul Levi. Scuze pentru calitatea mai slaba a pozelor.
Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
johnny scuze dar mai ai de lucru la foto.....tot ce ai pozat pe cant e neclar cu focalizarea pe parchet si pe ambalajul de la blufire......fara suparare incearca sa refaci pozele neclare......fh-xiom vega-pro 2mm
blade--galaxy-v16
bh-xiom omega tour--max
Comentariu
- 1560
- Resita
- 52
Postat în original de zalter Vezi postjohnny scuze dar mai ai de lucru la foto.....tot ce ai pozat pe cant e neclar cu focalizarea pe parchet si pe ambalajul de la blufire......fara suparare incearca sa refaci pozele neclare......Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
Mi-a sosit si mie lemnul.
E un ALL+, despre esentele folosite nu stiu foarte multe, doar ca are in compozitie mahon vechi.Greutate 81-82 g., cantarul oscileaza, grosimea lamei 5.9 mm, dimensiune 156x150.
Din pacate nu am apucat inca sa-l incerc
Sa traiasca dnul Levi! M-a surprins foarte placut solicitudinea si increderea acordata, ca sa nu mai vorbim de calitatea manufacturii.
Toata stima!
Comentariu
- 1560
- Resita
- 52
D-l Levi, ce materiale compozite mai aveti pe stoc sau de care puteti aduce? Aveti arylate, alc, zlc sau zlf? Carbon de care aveti? Va multumesc.Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
... deci, material compozite in stoc am; stratimat carbon, ulc (uniaxial light carbon )2 tipuri, carbon gen "Tamca 5000" bazalt, fiberglass, si material sintetic, cum a denumit Laky, -sintech cloth- , dupa parerea mea,- si cunostinta mea- pana acum nu a fost folosit de nici un producator de lemne tenis de masă, mai fac experiment cu materialul respectiv, dar se pare ca inlocuieste cu succes de ex. zylonul, in perspectiva mea vad mult potential...material zlc, zl, ulc, etc., ( f.scumpe) deocamdata nu as dori sa investesc in ele (fabricantii de renume, si nu numai au investit si experimentat in ele...) si de aici se intelege, nu as vrea sa ma ocup de (de fapt deloc) "clone" si as vrea sa dezvlot propriile idei...cu materiale si de compozite, gandite si dezvoltate de mine, cu ce succes vom vedea. Sa vorbit mult despre anumite materiale, si mai putin de adezive... (adezive care la randul lor poate si mai scumpe decat mat. compozite) si de technologire de lipire, tratamente, presare etc. Fiecare producator. ex. bty, stiga, yasaka, etc., a dezvoltat si experimentat techonologia lor (ce ce e secret si nu ce contine, anumite lemne) si marketingul lui, incerc si Eu sa dezvolt "ideile" si technologia mea....
Cu speranta ca ma reusit sa va lamuresc un pic...Numai bine va doresc, Levi!
-intentionez sa aduc material compozite hybride, inca nu am decis care, dar nu enumerate mai suslemn:HML -carbon, hinoki
si echipament Xiom
Comentariu
senior- 20.aug.2012
- 282
- caransebes
- 61
Likes given: 0Likes received: 0
Buna seara ,Domnul Levi, am trimis un mesaj privat, am dori sa stim daca l-ati primit.Mulkta sanatate alaturi de cei dragi! Cu stima, fratii gavrilovici.
Comentariu
Multumesc! -am si raspuns la mesaj. Stima!lemn:HML -carbon, hinoki
si echipament Xiom
Comentariu
- 1560
- Resita
- 52
Stratimatul de bazalt care il folositi (experimentati) acum este carbon gen "Tamca 5000" bazalt care l-ati enumerat mai sus sau este vorba de: http://www.soulspin.tt/en/technology/basalt-faser.html? Multumesc si scuze de curiozitati.Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
bazaltul este "bazalt", un pic diferit de cea ce folosesc nemtii (soulspin), carbonul, ce a ce ati postat la echipamente, mat. folosite de bty.,..
- - - Actualizat - - -
Postat în original de levi Vezi post... deci, material compozite in stoc am; stratimat carbon, ulc (uniaxial light carbon )2 tipuri, carbon gen "Tamca 5000",tesatura de bazalt, fiberglass, si material sintetic, cum a denumit Laky, -sintech cloth- , dupa parerea mea,- si cunostinta mea- pana acum nu a fost folosit de nici un producator de lemne tenis de masă, mai fac experiment cu materialul respectiv, dar se pare ca inlocuieste cu succes de ex. zylonul, in perspectiva mea vad mult potential...material zlc, zl, ulc, etc., ( f.scumpe) deocamdata nu as dori sa investesc in ele (fabricantii de renume, si nu numai au investit si experimentat in ele...) si de aici se intelege, nu as vrea sa ma ocup de (de fapt deloc) "clone" si as vrea sa dezvlot propriile idei...cu materiale si de compozite, gandite si dezvoltate de mine, cu ce succes vom vedea. Sa vorbit mult despre anumite materiale, si mai putin de adezive... (adezive care la randul lor poate si mai scumpe decat mat. compozite) si de technologire de lipire, tratamente, presare etc. Fiecare producator. ex. bty, stiga, yasaka, etc., a dezvoltat si experimentat techonologia lor (ce ce e secret si nu ce contine, anumite lemne) si marketingul lui, incerc si Eu sa dezvolt "ideile" si technologia mea....
Cu speranta ca ma reusit sa va lamuresc un pic...Numai bine va doresc, Levi!
-intentionez sa aduc material compozite hybride, inca nu am decis care, dar nu enumerate mai suslemn:HML -carbon, hinoki
si echipament Xiom
Comentariu
- 1560
- Resita
- 52
Ultima editare de Johnny Erasure; 19.mar.2013, 12:44.Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:55.Procesare...X
Comentariu