Cu scuzele de rigoare, luna asta (02. 2014) nu pot sa mai preiau comenz.... lipsa de timp. Multumesc pt. intelegere! Levi!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Lemne Home Made by Levi
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 155 (0 members and 155 guests)
-
boboc
- 02.feb.2014
- 9
- COBIA ,Dâmbovița
- 41
Likes given: 0Likes received: 0
am facut si eu o comanda de un lemn All+ inainte sa postati ca nu mai luati comenzi luna aceasta. sa inteleg ca ma rezolvati si pe mine sau trebuie sa mai astept .sa stiu ce am de facut.Cu stima STEFAN
Comentariu
Asa e, lemnul in constructie... am trimis Mp. Stima!lemn:HML -carbon, hinoki
fetze; Victas V>01 Limber
si echipament Xiom
Comentariu
Am intrat in posesia lemnului,si am apucat sa joc o data cu el sant multumit,si maine o sa va pun banii in cont.Multumesc!
Comentariu
Luna martie, da! Multumesc!lemn:HML -carbon, hinoki
si echipament Xiom
Comentariu
maestru- 04.feb.2013
- 1808
- BECLEAN B-N
- 57
Likes given: 469Likes received: 115
doresc sa comand un lemn OFF- (putin elastic si putina diferenta intre FH si BH cu miner FL si la dimensiunile TIMO BOLL-ului )detalii pe MP.KOSZONOMLEMN TIMO BOLL ALC, FH TENERGY 64 , BH TENERGY 05HARD
Comentariu
Buna seara,azi am probal lemnul facut de Dl Levi,f apropiat ca proprietati de nittaku burwell fleet,trebuie sa recunosc ca este un lemn facut pt cei care joaca in superliga,si totusi,eu ca si amator,recunosc calitatea indiscutabila a acestui lemn,maiestria de care a dat dovada dl Levi,Ii multumesc pe aceasta cale pentru o capodopera pe care nu as fi putut o achizitiona din comert.
Va multumesc din suflet Dl Levi,o seara frumoasa.
Comentariu
Buna seara as dori si eu un lemn cu un control bun on off sau off- pentru un intermediar. Multumesc si astept un PM
Comentariu
Da, se poate... deci cum am si postat cam pe 5 martie reiau lucru... Multumesc pt. intelegere!lemn:HML -carbon, hinoki
si echipament Xiom
Comentariu
Ok, multumesc pentru raspuns, puteti sa ma notati sa ma aveti in vedere sau daca doriti mai revin odata dupa 5 Martie. Va Multumesc.
Comentariu
maestru- 04.feb.2013
- 1808
- BECLEAN B-N
- 57
Revin in legatura cu comanda se modifica in OFF in straturile le stabilim impreuna.LEMN TIMO BOLL ALC, FH TENERGY 64 , BH TENERGY 05HARD
Comentariu
Buna ziua, revin cu comanda pentru un lemn cu un control bun on off sau off- pentru un intermediar. Multumesc si astept uu raspuns cum procedam. Multumesc
Comentariu
OK! -am inteles, multumesc!lemn:HML -carbon, hinoki
si echipament Xiom
Comentariu
Buna ziua , imi puteti spune un termen de livrare, cat costa si daca mai sunt valabile datele de cont de pe prima pagina , va rog sa imi faceti un calcul cu tot cu transportul la curier sa va platesc totodata. Multumesc si astept un raspuns.
Comentariu
junior- 20.ian.2009
- 51
- Moreni, Dâmbovița
- 56
Likes given: 2Likes received: 6
DUMITRU FLORENTIN CRISTIAN,loc.Moreni jud Dâmbovița,str tineretului nr 15,bl 26,sc A ap 15.Nr meu de telefon il aveti.Astept cu nerabdare coletul.Va multumesc anticipat.BLADE:TMB ALC
FH:TENERGY 05
BH:RASZKA O7
Comentariu
Am trimis datele pe MP.
V-as ruga frumos sa sa ma anuntati cand pleaca spre Satu Mare.
Cu stima Silviu Satu Mare.
Comentariu
Buna seara dl. Levi.
Am primit astazi lemnul. La o prima privire pot sa spun ca:
- arata foarte, foarte bine, atat de bine ca poti spune ca, intr-adevar s-a nascut din mainile unui maestru;
- sta foarte bine in mana, manerul fiind atat cat trebuie, nici prea subtire si nici prea gros.
Astept cu nerabdare sa il probez sambata.
Inca o data va multumesc pentru seriozitate.
Cu stima Silviu.
Comentariu
Buna seara dle Levi,
aveti mp,
Cu stima,
CostelVictas Koki Niwa wood, FH Victas V15 Extra, BH Victas V15 Extra
Comentariu
Ieri am intrat in posesia lemnului HML OFF+ sintec, care arata impecabil, exact cu specificatiile cerute si tin sa va multumesc pentru seriozitate si promptitudine in comunicare.
De-abia stept sa-i pun fetele si sa-l probez.
Cu stima,
Costel SanduVictas Koki Niwa wood, FH Victas V15 Extra, BH Victas V15 Extra
Comentariu
maestru- 04.feb.2013
- 1808
- BECLEAN B-N
- 57
Ultima editare de alx_vass; 01.aug.2014, 19:45.LEMN TIMO BOLL ALC, FH TENERGY 64 , BH TENERGY 05HARD
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:17.Procesare...X
Comentariu