Postat în original de flowmaster
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Lemne Home Made by Levi
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
boboc- 10.dec.2014
- 1
- Botoșani, Romania
- 27
Likes given: 0Likes received: 0
De curând m-am gandit să fac o investiție și să-mi iau o paletă nouă, chiar aveam nevoie . Și cu puține căutări pe google am ajuns la linkul către forumul ăsta : "Lemne HomeMade by Levi", am citit puțin, am cerut păreri și așa mi-am dat comandă de un lemn de la dvs. : Un "Levi Clipper" , cu Skyline TG3 Neo pe fh și o față pe care o aveam deja , un tenergy 05 pe rever . Rezultatul e : "uau" . Efectiv, paleta face 60% din joc și restul îl fac eu ...lemnul se simte foarte bine, elastic, cu lovituri super rapide și cu mult efect ...nu mai zic că și fețele sunt foarte faine ... Mulțumesc domnule Levi pentru lemn și lui Vlad (RBlade) pentru TG3, asamblare și o grămadă de sfaturi . O săptăm?nă frumoasă vă doresc !Lemn : HM Levi Clipper[/COLOR]
FH: DHS Skyline TG3 Neo
BH: Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Buna ziua, domnule Levi, v-am trimis si eu un mesaj privat Cand puteti, astept un raspuns de la dvs. Numai bine!
Comentariu
Incercati mai eficient pe telefon. Va raspunde fara problemeYasaka Rakza 7 Soft /HM Levi /Butterfly Tenergy 05
Comentariu
senior- 31.mar.2015
- 363
- drobeta turnu severin
- 47
Likes given: 9Likes received: 2
0747473108, acesta este nr. de tel. al D-nului Levi.
Cu stima!Blade Buterfly Apolonia Tiago
FH Tenergy 80
BH Tenergy 05 FX
Comentariu
Multumesc mult domnului Levi pentru lemnul defensiv pe care mi l-a facut.Desi îmi place sa joc cu soft mă mai prostesc cate 20 -30 de minute cu iarba si e destul de amuzant.Abia astept sa-mi faceti si pentru fiul meu un lemn.Sănătate si numai bine va doresc si la cat mai multe lemne reusite!
Comentariu
Buna ziua,
Cu ceva intarziere, adaug si eu un review pozitiv pentru dl. Levi. M-a "dotat" cu un nou lemn, intitulat (personal) Levi Diablo Senso OFF-, cu care ma impac destul de bine pana acum.
Este mai usor decat anteriorul DHS PG-7, mai rigid, mult mai controlabil si cu un maner FL pe gustul meu (am mainile mai mari, manerul este de diametru mai mare). A iesit la fix cu fetele, nu a trebuit sa tai nici macar 1mm dupa "montare" (desi sunt fete destul de mari). Am pierdut putin la viteza, dar sincer cred ca este spre bine, fiind la inceput.
Va multumesc inca o data.Lemn: Levi Diablo Senso OFF- (FL)
FH: DHS Skyline NEO III - max
BH: Nittaku Hammond Pro β - 1.9
Comentariu
doua lemne deosebite cu 7 straturi fiecare.Foarte echilibrate cu control maxim si putere de a face punctul fara nici o grija.Lucrate cu grija fara a putea obiecta ceva la ele.Va multumesc dl.Levi si succes in continuare.Eu sunt foarte multumit de acea si recomand cu caldura pe dl.Levi.
Multumesc mult!
Victas V22 DE blue 2.0
Victas Koji Matsushita Special
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
Ultima editare de MarianT; 17.aug.2016, 17:44.Blade: HM X-Arylon
FH:Tibhar Evolution MX-P
BH:Tibhar Evolution MX-P
Comentariu
organizator local- 28.feb.2016
- 3245
- Piatra Neamț
- 49
Likes given: 4711Likes received: 1906
Buna ziua dnu Nomak am vazit k va pricepeti am o intrebare, am o fata tenergy 0,5 si joola maxx 500 si as vrea sa comand la dnu Levi un lemn, ce lemn mi-ati sugera? Multumesc stima!!!Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
Comentariu
senior- 31.mar.2015
- 363
- drobeta turnu severin
- 47
Likes given: 9Likes received: 2
La ce cauciucuri aveti eu as comanda un All+ sau un Off-, dar acum depinde ce vreți Dvs. si ce stil de joc aveti.Va garantez ca daca vorbiti cu Dnul Levi la telefon si ii explicați mai cu amănuntul ce doriți o sa fiti multumita la maxim. Multa bafta sa aveti si spor la treaba!!!Blade Buterfly Apolonia Tiago
FH Tenergy 80
BH Tenergy 05 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:36.Procesare...X
Comentariu