Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Probleme Dezlipire Lemn

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Rasinile umplu spatiile goale. Daca nu a-ti avut o presa sau ceva mai puternic, era normal sa ramana putin distantate straturile. Nu e grav. Sper ca a-ti indepartat surplusurile, cat timp solutia era moale. Dupa uscare, puteti folosi hartie abraziva, pt "modelarea" sau indepartarea unor "bavuri" sau imperfectiuni. Daca acestea nu exista, cu atat mai bine.
    Lemnul va functiona ca nou.
    Lemn- Bty Viscaria
    FH - TENERGY 05
    BH - TENERGY 80

Comentariu

Multumesc tuturor pentru ajutor, in special domnului Onut! Am terminat cu lipirea lemnului!!!
      Bison albastru s-a dovedit un lipici excelent. Mingea sare uniform pe toata suprafata lemnului. Daca nu ai un ochii foarte bun, nu ai putea observa ca a fost lipit (asta dupa retusurile mele cu hartie abraziva) . Daca nu eram lacom, sa pun mult lipici, si puneam cantitatea minima, nici chiar eu nu mai puteam observa diferenta (acum fiind acel 0.5 mm de strat de lipici intre cele 2 foite de lemn).
      A fost chiar usor, lipiciul dispersandu-se foarte bine pe lemn la incalzirea cu feonul !
      We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
      Aristotle

Stiga Offensive Classic ||| DHS G888 / Banco Ouragane

Comentariu

Felicitari!
        Lemn- Bty Viscaria
        FH - TENERGY 05
        BH - TENERGY 80

Comentariu

Procesare...
        X