doresc sa stiu ce fete au compatibilitate mai mare pe acest lemn?jocul pe care il practic este si deasupra mesei si de la distanta .am intrebat daca merge tenergy05 si m-i sa spus ca nu.baracuda fiind parerea catorva jucatori ca ar fii combinatia cea mai buna sau vario.doresc sa aflu si parerile celor care au un lemn ca cel de sus si au jucat cu diferite configuratii.cu respect ,astept raspunsuri.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
nittaku septear
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Am vazut cativa useri de pe forum trecand de la Bty Balsa Carbo x5 la Nittaku Septear , ce avantaje / dezavantaje produce aceasta schimbare de la x5 la septear ?Lemn : Yasaka Sweeden Classic
Fh : Butterfly bryce
Bh : Butterfly bryce
Comentariu
-
Merg Xiom Omega IV si Xiom Vega Pro destul de bine!! Elevii mei au ambele configuratii, Omega IV iti da mai mult control!!! Bafta!!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
-
Postat în original de Radu George Vezi postAm vazut cativa useri de pe forum trecand de la Bty Balsa Carbo x5 la Nittaku Septear , ce avantaje / dezavantaje produce aceasta schimbare de la x5 la septear ?Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
-
Postat în original de axel Vezi postSeptear ul este cu 2 clase peste x5 la toate capitolele...simtul mingii, viteza, control...cu conditia sa-ti placa feelingul Hinoki...parerea mea este ca x5 ul este maxim un OFF-...Lemn : Yasaka Sweeden Classic
Fh : Butterfly bryce
Bh : Butterfly bryce
Comentariu
-
Eu am incercat un H3 comercial cu burete #19 (adica era soft) pe FH si nu mi-a placut...nu se simtea mingea in el asa cum se simte intr-o fata europeana soft. Dar poti incerca sa vezi cum e. Personal eu am luat fata de la RBlade...si are preturi bune...adica nu iti faci o gaura in portofel ca sa incerci o fata chinezeasca...--=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
--=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--
Comentariu
Comentariu