Am observat pe forum foarte putine subiecte si discutii legate de ONSS.In aceasta activitate extrascolara sunt implicati extrem de multi elevi, unii dintre ei legitimati altii doritori de miscare cu potential dar care nu au de la cine sa invete CORECT tainele acestui sport sau nu dispun de posibilitati materiale .Propun acest subiect pentru a scoate in evidenta acei copii din fiecare judet care participa si se claseaza pe locurile superioare la fazele municipale sau judetene.Aceasta competitie va avea finalitate in luna mai 2012 odata cu desfasurarea fazei nationale.
In acest weekend a avut loc in BAIA MARE faza municipala primele locuri fiind ocupate astfel:
fete liceu - 1. NEMET ALEXANDRA
2. BENEA ROMANA
3. ROB CRISTINA
baieti liceu - 1.CIASCAI ALIN
2.HOTEA DARIUS
3.BALAN PAUL
4.CIURE VLAD5.COLTA BOGDAN
6.POP DANUT
fete gimnaziu - 1. covalcic paula
baieti gimnaziu - 1.cirt bogdan
2.balint andrei
3.lupascu ciprian
O competitie antrenanta cu jocuri echilibrate si mici surprize.Elevii mentionati s-au calificat la faza judeteana.
---------- Post added 27-Nov-2011 at 10:23 ----------
rog un admin sa aranjeze in pagina probabil am gresit undeva la afisarea clasamentului.multumesc anticipat.
EDITAT CLAU:
Rezolvat.
In acest weekend a avut loc in BAIA MARE faza municipala primele locuri fiind ocupate astfel:
fete liceu - 1. NEMET ALEXANDRA
2. BENEA ROMANA
3. ROB CRISTINA
baieti liceu - 1.CIASCAI ALIN
2.HOTEA DARIUS
3.BALAN PAUL
4.CIURE VLAD5.COLTA BOGDAN
6.POP DANUT
fete gimnaziu - 1. covalcic paula
baieti gimnaziu - 1.cirt bogdan
2.balint andrei
3.lupascu ciprian
O competitie antrenanta cu jocuri echilibrate si mici surprize.Elevii mentionati s-au calificat la faza judeteana.
---------- Post added 27-Nov-2011 at 10:23 ----------
rog un admin sa aranjeze in pagina probabil am gresit undeva la afisarea clasamentului.multumesc anticipat.
EDITAT CLAU:
Rezolvat.
Comentariu