Postat în original de ClaudiuManoiu
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
ONSS - Olimpiada Nationala a Sportului Scolar - TENIS DE MASA
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Lemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3548Likes received: 1414
Ai perfecta dreptate!!! In momentul in care dai de legitimati, se cam taie jocul!!! Eu ii antenez pe elevii mei cam de 2 ani, dar n-am reusit sa ies din grupa cu niciunul!!! O exceptie a facut-o Tibor Szocs-fost component al echipei nationale timp de 4 ani, care s-a ridicat la nivelul asteptarilor, el transferandu-se din Jud.Covasna in Jud.Dâmbovița si asa am mers cu el la turneu, ocupand locul 6, trecand de 4 legitimati in eliminatorii si s-a incurcat cu Sibiul-loc 4, tot legitimat!!!
Cam asa decurg lucrurile, cu toate ca sunt meciuri spectaculoase intre cei legitimati, mai ales finalele si semifinalele!!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
Duminica de obicei se joca finalele si cateva meciuri pentru locurile 10-16 ceva de genu...Fh: Rakza X
Blade: Bty Innerforce ULC
Bh: Rakza X Soft
Comentariu
depinde de organizatori.sambata seara poate fi gata competitia.duminica mai pleaca lumea spre casa.sunt o sumedenie de partide incluse in TURNEUL DE CONSOLARE pt. diferite locuri.cu cat pierzi mai mult cu atat joci mai mult.
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
In acest fel si cei care ies din concurs pentru locurile finale pot acumula cat de cat putina experienta la un nivel mai ridicat,dar din pacate sunt uni delegati care renunta foarte usor la acest aspect,grabindu-se acasa.
Comentariu
(at)adi catri
finalele se joca duminica pentru ca se vrea ca jucatorii sa fie odihniti si in cea mai buna forma si nu obositi dupa o zi de joc!Fh: Rakza X
Comentariu
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
A fost, dar a uitat ca s-a terminat de sambata!!!! Duminica nu s-a mai disputat nici o partida!!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
Acu imi amintesc: am plecat joia cand a fost sedinta si s-au stabilit grupele, vineri sa jucat toata ziua si sambata au fost finalele... Ce am imbatranit parca in anii trecuti se juca si duminica? Tin eu minte ceva... de genu...Fh: Rakza X
Comentariu
ai vazut!ca nu vorbesc degeaba depinde de cei care organizeaza.cam repede apar efectele imbatranirii la tine .
Comentariu
junior- 26.apr.2011
- 48
- Oltenitao, Călărași, Romania, Romania
- 30
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de florin toma Vezi postEra vorba sa se tina la Pitești, dar s-a schimbat regimul, adica Inspectorul General, si se va tine la Cimpulung.
Comentariu
Se organizeaza la MioveniButterfly Gergely OFF+
BH. Buttefly Tenergy 05 FX 1.9
FH. Buttefly Tenergy 05 FX 2.1
Comentariu
Conditii la nivel de concurs nationalButterfly Gergely OFF+
BH. Buttefly Tenergy 05 FX 1.9
FH. Buttefly Tenergy 05 FX 2.1
Comentariu
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Nu sau inteles cu cei de la Câmpulung si s-a transferat competitia la Mioveni!!! Cazarea este in Pitești la Hotel Muntenis si ne deplasam la Mioveni pentru joc!!!
- - - Actualizat - - -
Scuze, Hotel Muntenia in centrul orasului Pitești!!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
organizator turnee- 17.mar.2009
- 1248
- Baicoi
- 55
Likes given: 0Likes received: 1
Jocuri frumoase:tenis de inalta clasa;gazde primitoare care au facut ca aceasta competitie rezervata copiilor sa se desfasoare in conditii excelente.Vreau sa multumesc in numele delegatiei din jud. Prahova clubului de tenis de masă DIN MIOVENI; domnisoarei Iulia Dobrin pentru profesionalismul de care a dat dovada,intregului comitet care a participat la organizarea acestui concurs national.
clasament baieti 1.Margin Bogdan-zalau
2.Marga Tiberiu-constanta
clasament fete;
1.Iamandi Andreea -constanta
2.Dragnea Diana-olt
O sa revin cu clasament mai exact zilele urmatoare
Comentariu
senior- 13.oct.2011
- 207
- Târgoviște, Dâmbovița, Romania
- 31
Nu are nimeni Clasamentul complet? K as dori sa stiu pece loc sunt clasatFh: Xiom Vega Europe(Friend Advice) )
Blade: Back To Kreanga.... Kreanga Carbon
Bh: Xiom Vega JAPAN.. (my pasion)
Comentariu
primii 8 clasati am sa va transmit eu deseara- judetele!
- - - Actualizat - - -
baieti - locul 1 - SALAJ
2 - CONSTANTA
3-4 HARGHITA si DOLJ
5-8 BISTRITA NASAUD, MURES, TIMIS, IASI(daca nu ma insel)
fete - locul 1- CONSTANTA
2 - OLT
3-4 BUZAU, MURES
5-8 HARGITA,ARAD,VALCEA, DOLJ(daca nu ma insel..din nou
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1854
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 36Likes received: 56
salutare,
stie cineva cand si unde se desfasoara faza nationala, anul acesta, la 5-8 si licee,?
multumesc!Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
senior- 20.aug.2012
- 282
- caransebes
- 61
Likes given: 0Likes received: 0
Salut! Pentru cls 5-8 faza nationala este la Giurgiu, in aprilie, dupa 20, mi se pare iar la liceeni se tine la Covasna, in 28-30 martie, Mult succes copiilor din Amatur! si ar fi bine daca s-ar anunta cei calificati, pe forum
Comentariu
organizator turnee- 17.mar.2009
- 1248
- Baicoi
- 55
Postat în original de nicu gavrilovici Vezi postSalut! Pentru cls 5-8 faza nationala este la Giurgiu, in aprilie, dupa 20, mi se pare iar la liceeni se tine la Covasna, in 28-30 martie, Mult succes copiilor din Amatur! si ar fi bine daca s-ar anunta cei calificati, pe forum
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:15.Procesare...X
Comentariu