Postat în original de tokosp
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
ONSS - Olimpiada Nationala a Sportului Scolar - TENIS DE MASA
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator turnee
- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Io m-am gandit si la varianta joi seara sau vineri seara, dar n-am avut ragaz sa-l intreb pe antrenorul de la CSS, cum e programul fazei nationale.
Emi, lasa ca cin edoreste, vine direct la open la Victoria...FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6976
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 462
Campionatul judetean rezervat elevilor si scolarilor s-a desfasurat si in acest an in cocheta sala de tenis de masă a clubului sportiv Romgaz Mediaș.Competitia a fost dominata de sportivii de la Romgaz,cum era de asteptat,insa am avut si noi un prilej de bucurie si mandrie prin colegul nostru de club Toader George,elev in cl a XI a la Liceul "AT Laurian" care a ocupat locul I la sectiunea IX-XII si ne va reprezenta judetul la faza pe tara!BRAVO George!Felicitari si mult success la faza pe tara care va avea loc week endul acesta la Odorhei!!!
La aceeasi sectiune Alex Nechita,liderul copiilor de la Agnita si unul dintre favoritii competitiei,a obtinut locul III.
La sectiunea elevi cl V-VIII,copii nostrii au obtinut locurile III si IV prin Toader Valentin si Kondort Arpad!
Rezultatele obtinute de copiii din Agnita sunt remarcabile si,cu un pic de sansa,puteau fi chiar inbunatatite.Le adresam felicitarile nostre si indemnul "spor la antrenamente" pentru ca numai cu munca asidua se pot inbunatati aceste rezultate si se pot obtine performante frumoase!
Hai Agnita!
Cu scuzele de rigoare, mi-am permis sa mut mesajul fratelui meu la aceasta sectiune, unde cred ca-i este locul.
Bravo George ! Brovo Alex !
Hai Agnita !
Mult succes la faza nationala !
Comentariu
Postat în original de tokosp Vezi postAdi, care seara ar fi mai buna pentru mini-turneu?
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Zosim1 Vezi postVeniti sambata seara la Victoria la Turneul de Noapte Editia a 3 a.
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Lume buna la Odorhei, in oraselul de pe malul Tarnavei... Daca am inteles bine, sunt prezente nume grele din randul openistilor, si deja am si avut sansa sa ma revad cu doi tineri dragi, din topul AmaTurului, si chiar am si urmarit 2-3 mingi de-ale lor.
Succes tuturor!FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2332
- Agnita
- 65
Likes given: 263Likes received: 365
Ceva noutati din prima zi de intreceri?Care este sistemul de desfasurare?Se joaca amestecat,fete+baieti,sau separat?E cam tarziu pentru pronosticuri,mai ales fara o lista a participantilor,dar era interesant totusi!I love table tennis !
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Postat în original de csabazedler Vezi postCeva noutati din prima zi de intreceri?Care este sistemul de desfasurare?Se joaca amestecat,fete+baieti,sau separat?E cam tarziu pentru pronosticuri,mai ales fara o lista a participantilor,dar era interesant totusi!
Eu m-am intalnit pe la orele 18:00 la Gala sportului local cu unul dintre organizatori care mi-a spus ca deja se terminasera intrecerile pe ziua de azi la sala sporturilor liceului Banyai Janos, si ca maine vor fi meciuri tari...
In rest, de la unul dintre participanti am inteles ca in prima faza au fost grupe (de minim 3), dar unde au fost deja dispute de genul loc 16 AmaTur contra loc 20 AmaTur (nu vreau sa zic cifre/nume concrete, n-am "imputernicire" pentru asta ...).FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3548Likes received: 1414
Rezultate ONSS Odorheiu Secuiesc
Băieți
Loc I Jud.Argeș Manole Alex(a câștigat toate meciurile cu 3-0)
Locul II Jud. Olt Zarnescu Dan
Locul III Județul Constanța Postudor Bogdan
Locul IV Județul Buzău Batog George
Locul V Județul Bistrița Mircea Alexandru
Locul VI Zalău Olahut Rareș
- - - Actualizat - - -
Fete
Locul I Județul Olt Diaconu Alina
Locul II Județul Constanța Zaharia Alina
Locul III Județul Bacău Malache Raluca
Locul IV Județul Sibiu Baltag Denisa
- - - Actualizat - - -
Finală băieți 3-0 pt.Manole
Finală fete 3-1 Diaconu, sigur 3-0 era scorul corect, dar fetele sunt prietene bune și Alina i-a cedat un set din respect față de cea mai bună prietenă!!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2332
- Agnita
- 65
Likes given: 263Likes received: 365
Chiar nu este nimeni in masura sa ne ajute si cu alte informatii referitoare la aceasta competitie:lista participanti,grupe,eliminatorii,etc??????I love table tennis !
Comentariu
fiecare profesor a "memorat" partidele elevilor proprii.cam greu informatii detaliate.in mare clau manoiu a prezentat aceasta competitie.e foarte clar :greu pt anumite judete sa intre in primii 16.surpriza a fost neparticiparea celor din ARAD.felicitari elevilor din AMATUR: David Dorin,Sorescu Deian,Hasna ... care au reusit sa se strecoare datorita valorii, binenteles, in top 16.mare ghinion pt Mocean Dan si aparatorul Mathe Mihai care au prins grupe infernale in care 3 jucatori de calibru s-au batut pt 2 locuri calificabile in primii 16.in finala Zarnescu a luat totusi un set lui Manole ,acesta din urma reprosandu-si acest fapt(singurul set pierdut la aceasta competitie)
Comentariu
Din judetul Prahova la faza judeteana a ONSS scoli gimnaziale castigatorii si evident, cei calificati pentru faza nationala sunt:
La fete -Bianca Dogaru din Baicoi -indrumator Lucian Bozga
La baieti-Robert Fratila din Filipestii de Targ-indrumator Florian Mos (subsemnatul)
Sa ne vedem cu bine la SIBIU.Lemn: MJ ZLC
BH: Dignics 05, 2.1
FH: Dignics 05, 2.1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:02.Procesare...X
Comentariu