Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fete potrivite pentru A.Mazunov OFF+

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Fete potrivite pentru A.Mazunov OFF+

Dragi colegi, vreau si eu niste propuneri legate de ce scrie in titlu, daca nu va deranjeaza.
    Daca ati jucat si cu ele este mai bine. Astept propuneri.
    FH: DHS Hurricane 3 Neo BS|Lemn: Donic Waldner Black Devil|BH: Xiom Omega 4 Pro
    www.vivasportshop.ro

Xiom Vega Pro 2.0mm. Sunt controlabile, dar in acelasi timp au viteza foarte buna si efect pe masura!!! Eu joc cu ele pe Yasaka Ma Lin Carbon OFF si merg super bine, mana sa ai!!! Succes si bafta!!!
    Blade - Timo Boll ZLF - OFF
    FH - Xiom Sigma II Pro
    BH- Xiom Sigma II Pro

Comentariu

Eu am avut acel lemn si am jucat cu fete soft si mergea bine da zic eu ca sriver fx ar fi perfecte
      FH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo

Comentariu

de sriver fx nu sunt multumit deloc...cat despre xiom as incerca...multumesc mai astept si alte pareri
        www.vivasportshop.ro

Comentariu

Cel mai bine ar fii sa-ti iei niste fete soft pentru acel lemn este un lemn foarte rapid si greu in acelasi timp
          FH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo

Comentariu

nu te lua dupa nimeni care nu a jucat niciodata cu fete Xiom, nici eu nu mi-as da cu parerea despre donic sau cele chinezesti pt. ca n-am jucat cu ele. Eu joc cu vega pro de 6-7 luni, cel putin 4 zile/sapt. si merg super si la ora actuala. Inca mai au efect si viteza, iar de ciupit vreau sa-ti spun ca elevii mei le-au mai dat in masa si a capatat cate o mica ciupirtura, dar daca joci atent nu se poate intampla nimic; cat ai da de tare in masa tot nu sare mult din ea.
            FH - Xiom Sigma II Pro
            BH- Xiom Sigma II Pro

Comentariu

Donic desto f3 1.8 sau 2.00...super combinatie....
              Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX

Lume multa, oameni putini...

Comentariu

eu ti-as sugera sa pui fete usoare ca lemnul e greu, depinde de stilul de joc si de posibilitatile financiare ce fete pui, nimeni nu poate sugera exact ce sa folosesti daca nu spui daca esti incepator sau pro. Cele mai bune fete folosite de mine pana in prezent sunt joola phoenix ft ushoare si ft rapide. Acum joc cu donic traction ms care de asemenea este foarte ushoara si mai moale dar nu respinge k phoenix sau tenergy. Daca esti incepator as sugera sa pui LKT pro XT pe rever si pro XP pe forehand, fete moi ushoare nu ft rapide dar cu spin ft bun si accesibile ca pret.... sper k ti-am fost de ajutor.
                Lemn: Butterfly Petr Korbel
                BH: Tenergy 05 FH: DHS Hurricane 3 NEO national blue sponge

Comentariu

Stiga Boost TC pe FH si Joola Energy X-Tra pe BH. Am vazut la cineva aceasta combinatie de fete pe lemn Mazunov si rezultatul era unul deosebit. Numai bine!
                  FH-Bryce Speed FX-2.1 Red
                  Nittaku Acoustic
                  BH-H3 Neo-Provincial -2.1 black

Comentariu

Stiga Boost TC am pe BH...cat despre Joola Energy X-tra sunt profund incantat..e super fata insa nu dispun decat de 50 lei pentru o fata (rosie vreau)...daca e cineva care are cum a zis domnul axel Donic Desto F3 rosu la acest pret anuntati-ma...sau tenergy sau vreun big slam...orice anunt este binevenit
                    www.vivasportshop.ro

Comentariu

am un bryce speed fx.cauta in postul meu.50 de lei
                      Blade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
                      Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
                      Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm

Comentariu

Am avut A.Mazunov off+ si vreau sa iti spun sa nu te duca capu sa iti pui fete gen Tenergy 05 ca 1 nu iti intra pe masa ,iti trebuie fete cu mult control si usoare, lemnul este greu, control mic..Ai grija ce fete pui pe lemn!
                        Blade:Butterfly Kong Linghui Special ST
                        FH:Joola Rhyzm
                        BH:Joola Samba+ max

Comentariu

Salut am o fata rosie Xiom Yanus Df 50 ron , cred ca ar merge bine pe un lemn off + cum e Mazunov.
                          Lemn : Yasaka Sweeden Classic
                          Fh : Butterfly bryce
                          Bh : Butterfly bryce

Comentariu

am facut rost de un Acuda S2 rosu dar am nevoie de o fata neagra...pot oferi decat 30 lei..mai mult nu am...sunt intr-o situatie mat. proasta
                            www.vivasportshop.ro

Comentariu

am facut un post..dau Focus 3 Snipe la schimb pe o fata neagra mai rapida..e cam lenta Snipe-ul...daca are cineva ceva mai rapid si vrea schimb sa ma anunte...fata e probata 2 ore
                              ---------- Post added 03-Dec-2011 at 18:47 ----------
                              nu vrea nimeni un schimb cu focus 3 snipe?
                              www.vivasportshop.ro

Comentariu

XIOM SIGMA PRO ? ar merge?
                                DONIC LI PING KITEX( kiso hinoki-ayous-texalium-kiri-texalium-ayous-kiso hinoki) - XIOM SIGMA PRO 2.2
                                FH-DONIC COPPA X3 SILVER - DONIC WALDNER DIABLO GLASS FIBRE - BH-DONIC F3 BIG SLAM

Comentariu

V-as recomanda Vega Pro de 2.0 ca sunt mai controlabile!! Eu joc cu Ma Lin Carbon-Off si e super combinatia. Pe al d-voastra cred ca are un plus de viteza, dar asta va doritii!!! Cu Sigma Pro devine prea rapida, dar incepeti cu Vega si apoi treceti la Sigma!!! Este exact pasul urmator si cred ca o sa fiti foarte multumit.
                                  FH - Xiom Sigma II Pro
                                  BH- Xiom Sigma II Pro

Comentariu

Procesare...
                                  X