Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ai putea sa spui cateva amanunte despre paleta pe care o ai acum,ce stil de joc ai,ce buget,daca ai o preferinta pentru o firma anume,cu ce fete ai mai jucat,ce ti-ar placea,sunt foarte multe lucruri de luat in considerare,a si sa nu uit cel mai important,ce lemn ai,pentru ca nu toate fetele se potrivesc pe orice lemn
Lemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
de cea rosie am facut rost...acum am nevoie de una neagra...ca stil de joc mai mult ofensiv..incerc mult topspinuri si cu BH si cu FH...tai mult de langa masa...ca firma nu conteaza ce firma e...dar ca buget stau prost cu banii - am decat vreo 30 lei..
FH: DHS Hurricane 3 Neo BS|Lemn: Donic Waldner Black Devil|BH: Xiom Omega 4 Pro www.vivasportshop.ro
apreciez mesajul tau dar am lemn A.Mazunov OFF+ si daca mai pun si fete de atac pe el bubuie
dar cred ca o sa imi iau una din cele 2...mersi de propunere
FH: DHS Hurricane 3 Neo BS|Lemn: Donic Waldner Black Devil|BH: Xiom Omega 4 Pro www.vivasportshop.ro
stai linistit ca sunt rapide, nu rachete gen tenergy 05. cel mai bine ia-ti focus snipe de la RBlade ca e moale si se potriveste pe lemnul tau(mai moale si decat rapid soft si decat gambler outlaw).
mi-am luat pana la urma Focus 3 Snipe....multumesc tuturor pentru sfaturi si pareri...apreciez...las topicul deschis daca mai vrea cineva sa adauge ceva
daca e interesat cineva am 1 fata neagra Stiga boost TC cu 2 ciupituri in mijloc care nu afecteaza deloc jocul si un BTY Solcion cu ciupituri pe margini...pentru cei interesati (daca sunt) imi dati pm si trimit poze (nu stiu de ce nu pot uploada aici)...pret 30 lei amandoua
Comentariu