Mihalescu Dinu - Timișoara
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B, Timișoara - Cupa Smiley editia a 8-a, 10.12.2011
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Postat în original de Bogy Vezi postFelicitari Edi pentru turneul de la Targoviște. Locul 17 la turneul final e mare lucru.
Sper sa fi in mina si la Smiley 8 la Timișoara.FH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4704
- Arad
- 43
Likes given: 165Likes received: 412
Tizule, sa nu uiti sa modifici locul fiecarui jucator, pt ca sa actualizat clasamentul, si sunt rasturnari de situatiiBlade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
- 4704
- Arad
- 43
chiar ma bucur ca vii, poate te achiti si tuBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
Postat în original de roman bogdan Vezi postTizule, sa nu uiti sa modifici locul fiecarui jucator, pt ca sa actualizat clasamentul, si sunt rasturnari de situatii
Sa nu te mai prind ca ma treci "Ionut" in hartii ... !!!
Comentariu
Cei care nu vin pierd cele mai bune sandwich-uri din Timișoara. Abea astept sa gust un sandwich.FH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo
Comentariu
Postat în original de clickofmind Vezi postBogyyyyyyyyyyyyy, uite ce'a zis baiatu' despre clasament ! Te sparg !!! Apar cu doua prenume in clasament ...
Sa nu te mai prind ca ma treci "Ionut" in hartii ... !!!
Da Ionut, ai dreptate. Pentru ca toti iti spunem Ionut, din neatentie te-am trecut in clasament in acest fel.
Este gresala mea, pe care nu numai ca mi-o asum, dar voi face tot posibilul sa o si indrept, rugindu-l pe domnul Florin sa ma ajute in acest sens.
Totusi, daca aveai bunul simt care credeam eu ca te caracterizeaza, puteai sa-mi atragi atentia asupra acestei neplaceri intr-un mod civilizat si fara a recurge la un limbaj care nu mai este folosit nici macar in zonele marginase ale Timisoarei.
Astept din partea ta singura chestiune de bun simt pe care mai poti sa o faci si anume, un anunt de genul…Se retrage Ioan Pop – Timișoara.BLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Comentariu
Postat în original de Bogy Vezi postDa Ionut, ai dreptate. Pentru ca toti iti spunem Ionut, din neatentie te-am trecut in clasament in acest fel.
Este gresala mea, pe care nu numai ca mi-o asum, dar voi face tot posibilul sa o si indrept, rugindu-l pe domnul Florin sa ma ajute in acest sens.
Totusi, daca aveai bunul simt care credeam eu ca te caracterizeaza, puteai sa-mi atragi atentia asupra acestei neplaceri intr-un mod civilizat si fara a recurge la un limbaj care nu mai este folosit nici macar in zonele marginase ale Timisoarei.
Astept din partea ta singura chestiune de bun simt pe care mai poti sa o faci si anume, un anunt de genul…Se retrage Ioan Pop – Timișoara.
In doua cuvinte, nu tin prea mult la clasament avand in vedere ca eu sunt un jucator pur amator (daca n'ai observat). De altfel, un alt lucru pe care nici nu cred ca te'ai straduit sa'l observi a fost faptul ca eu nu m'am chinuit deloc sa fac sa apara totul sub o forma ... mai amuzanta. Da' nu'i nimic ... te iert, asa cum am invatat acasa sa iert. Si'i iert si pe cei care au avut influenta de a te face sa postezi astfel.
In incheiere vreau sa'ti spun ca asteptam cu drag sa vin la acest concurs ...
---------- Post added 07-Dec-2011 at 19:22 ----------
Se retrage Ioan POP - Timișoara
...
Comentariu
Multumesc domnului Florin Apian, care a corectat eroarea facuta de mine, chiar inainte de a-l ruga sa ma ajute in acest sens.
Asadar, la urmatoare actualizare, in clasament va aparea doar IOAN POP.BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
Tg mures:farkas bence, farkas gaborblade:timo boll tamca 5000
fh:YASAKA RAKZA 9 MAX
bh:YASAKA RAKZA 9 MAX
Comentariu
Mirza Sorin AradFH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo
Comentariu
...se ingroasa gluma rau de tot... ...asta da turneu B...Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
- 4704
- Arad
- 43
Si sa nu neglijam si ziua de maine cand colegii se mai pot inscrie
In orice caz va fi un turneu pe cinsteBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Postat în original de clickofmind Vezi postPfff, Bogdan, Bogdan ... nu stiu cum ai perceput'o ca pe o ofensa la adresa ta, dar pana la a afirma o chestiune de genu' se pare ca n'a fost prea mult. Imi aduc aminte ce'mi spunea un profesor la scoala: "Un om parvenit intotdeauna va fi sensibil cuvintelor. De ce? Niciodata nu va sti cu certitudine cand, cum si cine va glumi cu el."
In doua cuvinte, nu tin prea mult la clasament avand in vedere ca eu sunt un jucator pur amator (daca n'ai observat). De altfel, un alt lucru pe care nici nu cred ca te'ai straduit sa'l observi a fost faptul ca eu nu m'am chinuit deloc sa fac sa apara totul sub o forma ... mai amuzanta. Da' nu'i nimic ... te iert, asa cum am invatat acasa sa iert. Si'i iert si pe cei care au avut influenta de a te face sa postezi astfel.
In incheiere vreau sa'ti spun ca asteptam cu drag sa vin la acest concurs ...
---------- Post added 07-Dec-2011 at 19:22 ----------
Se retrage Ioan POP - Timișoara
...
Comentariu
In ciuda situatie neplacute la care am luat parte atat eu cat si Bogdan, tin sa anunt pe toata lumea ca nimic nu face mai mult decat o strangere sincera de mana ...
Asadar, sambata dimineata am sa ma'ndrept bucuros spre Club 11 - Timișoara
Comentariu
Postat în original de clickofmind Vezi postIn ciuda situatie neplacute la care am luat parte atat eu cat si Bogdan, tin sa anunt pe toata lumea ca nimic nu face mai mult decat o strangere sincera de mana ...
Asadar, sambata dimineata am sa ma'ndrept bucuros spre Club 11 - Timișoara
Asadar, din Timișoara - Ionut...(pardon) - IOAN POP.BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
Postat în original de roman bogdan Vezi postSi sa nu neglijam si ziua de maine cand colegii se mai pot inscrie
In orice caz va fi un turneu pe cinsteBLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:30.Procesare...X
Comentariu