Postat în original de Bogy
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B, Timișoara - Cupa Smiley editia a 8-a, 10.12.2011
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Înțelept
- 25.feb.2008
- 3929
- Deva
- 74
Likes given: 2074Likes received: 1405
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4697
- Arad
- 43
Likes given: 164Likes received: 406
Dragul meu prieten TITI !!!! Sper ca nu faci figuri si nu vi cu Doru si restul echipei, tocmai acuma cand face 3 din 5 cap coada???.Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3929
- Deva
- 74
Likes given: 2074Likes received: 1405
Postat în original de roman bogdan Vezi postDragul meu prieten TITI !!!! Sper ca nu faci figuri si nu vi cu Doru si restul echipei, tocmai acuma cand face 3 din 5 cap coada???.
Doar daca as cistiga locul 1 as putea sa recuperez din cheltuieli, dar voi nu ma lasati
Comentariu
Postat în original de bogy Vezi postfelicitari edi pentru turneul de la targoviste. Locul 17 la turneul final e mare lucru.
Sper sa fi in mina si la smiley 8 la timisoara.
Comentariu
Ne pare rau nea Titi!
Acelasi lucru spun si prietenilor de la Timișoara cu care m-as fi intalnit
Trupa din Hunedoara si Deva se retrage.Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
Din hunedoara inca mai vine Țîncu Catalin.BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+
FH:BTY Tenergy 05
BH:BTY Tenergy 05
Comentariu
Postat în original de mateidumitru Vezi postDaca miine dimineata nu ma doare spatele, vin si eu - Matei Dumitru - DevaBLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Comentariu
Am inceput cu stangu dar dupa un Sandwich de la Lucas Super Sandwich am inceput sa castig suficiente meciuri sa ma calific, un turneu reusit si in acelasi timp foarte tare din punct de vedere al jucatoriilor ce sa spun bravo participantiilor si nu il ultimul rand organizatoriilor.FH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4697
- Arad
- 43
Likes given: 164Likes received: 406
Bravo fratilor Danescu, ca de obicei un turneu super, astept urmatorul!!!, multumesc celor doi sponsori ai turneului, sa o tineti tot asa, Roman va onoreaza cu prezenta.Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
A fost un turneu extraordinar, m'am simtit super ...
Felicitari !!!
---------- Post added 11-Dec-2011 at 09:19 ----------
Ar fi super daca am putea vedea undeva meciurile din semifinale si respectiv finala. Au fost spectaculoase ...
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:47.Procesare...X
Comentariu