Dintre lemnele Galaxy care ar fi cele mai rapide?Eventual si ceva comparatii dintre aceste lemne si alte branduri?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Lemne Galaxy
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
organizator local
- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Lemne Galaxy
Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8Taguri: Nimic
senior- 01.mai.2011
- 528
- Sibiu, Romania, Romania
- 33
Likes given: 0Likes received: 0
Bun topic, si daca stie cineva, si ce lemne Galaxy sunt copiate dupa altele mai celebre?We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Stiga Offensive Classic ||| DHS G888 / Banco Ouragane
Sunt pe-aici cateva de la Yinhe: http://ooakforum.com/viewtopic.php?t=15721&p=170131
Cel mai rapid cred ca este T-11.www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
Sursa: oneofakindtrading
Nume lemn Viteza Control Greutate Comentariu
Galaxy Yin-He Venus 1 (V1) 9 9 87 Ultimul lemn de la Galaxy / Yin-He
Galaxy T1 10 7 86 Inlocuitor de Butterfly Schlager, Lemn Ultra Puternic de atac, 2 straturi fibra de Carbon!
Galaxy U-4 7 9 85 O clona evidenta a lui Stiga OC CR WRB clone, apare a fi identica ca si materiale si constructie
Galaxy T4 10+ 6 85 Lemn Ultra Puternic de atac, 4 straturi fibra de Carbon!
Galaxy T2 9+ 8 85 Lemn Puternic de atac cu Fibra de Carbon cu control excelent
Galaxy T8 10 8 76 Lemn Foarte Puternic de atac, Fibra de Carbon cu Arylate!
Galaxy 2023 10 7 87 Lemn Foarte Puternic de atac cu 9 straturi si Fibra de Carbon cu control bun
Galaxy 2024 9 8 86 Lemn Puternic de atac cu mediu rapid cu 5 straturi si fibra de carbon cu control excelent
Galaxy 901 9 8 90 Lemn Puternic de atac cu Fibra de Sticla cu sweetspot mare, maner cu scobituri, excelent control
Galaxy 986 J-Pen 10 6 78 Lemn Puternic de atac cu Fibra de Carbon maner stil Coreean
Galaxy 988 J-Pen 10 7 86 Lemn Puternic de atac cu Fibra de Carbon maner stil Japonez
Galaxy 896 8 82 Fina si usoara, lemn foarte flexibil! Lama aproape ideala pentru top-spin.
Galaxy 961 8+ 82 Lemn foarte usor, mediu ca finete si flexibilitate. Minunat lemn de control, valoare excelenta!DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
BH: DONIC ALLIGATOR DEF
FH: DONIC ALLIGATOR ANTI
Comentariu
de acord cu RBLADE.am dat cu unul cu fete killerspin fortissimo noi noute.extraordinar ce spin si viteza.nemaipomenita paleta la capace.
Comentariu
recomand seria V, kevlar carbon, 14 15 16Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
senior- 01.mai.2011
- 528
- Sibiu, Romania, Romania
- 33
Likes given: 0Likes received: 0
Nu, dar vad ca au reviewuri foarte tari ....We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Stiga Offensive Classic ||| DHS G888 / Banco Ouragane
Comentariu
am avut un Galaxy T-11. are 2 "fire" de carbon. stratul central de lemn este balsa daca nu ma insel.
e groaznic de rapid, cam stiff si controlul este sub mediu, deci este un lemn potrivit unui jucator cu multa experienta ,care poate sa compeseze lipsa controlului si care se poate folosi de viteza suplimentara.
ca si greutate, lemnul e foarte usor, pana in 70 maxim 75 grame, cu centrul de greutate ceva mai ridicat decat la restul paletelor.
conform ratingului producatorului dar si tabletenisdb.com , are viteza 10 din 10, si confirm.
lemnul l-am folosit in combinatie cu 2 fete Stiga Mendo MP. nu neaparat cea mai buna configuratie , insa nu am avut ce sa pun la acel moment pe acel lemn.
am jucat cu lemnul aproape 2 luni dupa care m-am lasat pagubas, si am trecut la un Donic.Boys, be ambitious !
Comentariu
Am mai gasit ceva interesant: http://mytabletennis.net/forum/forum...55&PN=1#272568www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:33.Procesare...X
Comentariu