Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

ovidiu ionescu

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ovidiu ionescu

LA MULTI ANI , OVIDIU ! Cu ocazia implinirii virstei de 18 ani , familia iti ureaza o cariera stralucita , sanatate si mult noroc in viata !!!

ovidiu ionescu

LA MULTI ANI OVIDIU SI MULTA SANATATE SI PUTERE SA POTI TRECE PESTE TOATE VICISITUDINILE VIETII.

Comentariu

spuneti-ne si noua mai multe lucruri despre Ovidiu Ionescu

Comentariu

Cu permisiunea administratorului acestui site , voi posta aici informatii despre Ovidiu Ionescu si orice alte informatii sau nelamuriri care imi vor fi solicitate despre cariera lui de jucator de tenis de masă . Si pentru ca voi vorbi despre fiul meu veau sa asigur pe toata lumea ca voi spune numai ADEVARUL !

Acum Ovidiu este acasa . A venit din Germania pe data de 8 mai , iar in perioada 10 -20 iunie a fost intr-un cantonament de pregatire in Danemarca unde s-a antrenat alaturi de Lotul National de juniori al acestei tari .

Calendaristic Ovidiu este major de o zi , dar pentru mine el si-a dat examenul de maturitate acum doi ani cind a avut curajul sa plece singur , printre straini , pentru asi urma destinul : TENIS DE MASA si nimic altceva ! Seriozitatea , puterea de munca , caracterul de invingator si , nu in ultimul rind , faptul ca vorbeste limba germana si engleza , l-a facut sa ajunga dupa numai un an la unul dintre cele mai puternice cluburi din Germania , TTF LIEBHERR Ochsenhausen unde este coleg cu idolul lui din copilarie - Adrian Crisan !

Comentariu

eu sunt administratorul acestui site. asa ca daca eu am solicitat informatii ...

in cazul in care Ovidiu nu are un spatiu online pe care sa-l considere 'acasa', www.tenisdemasa.ro poate gazdui mesajele lui si ale apropiatilor fara probleme.

Comentariu

Re: ovidiu ionescu

Postat în original de costel ionescu
            LA MULTI ANI , OVIDIU ! Cu ocazia implinirii virstei de 18 ani , familia iti ureaza o cariera stralucita , sanatate si mult noroc in viata !!!
            si eu iti urez multe sanatate ,spor la munca si bineinteles LA MULTI ANI! SI FERICIRE.......SA-I SPARGI PE CEI CE TE-=AU SI TE MU8SCA DE CUR,INCLUSIV MIRCEA DINU,CARE ESTE UN LINGAU A LUI STIM NOI CUI......BAFTA MAXIMA!!!!!!!!!

Comentariu

ovidiu ionescu

Cine vrea sa-l vada jucand pe Ovidiu :http://www.youtube.com,cautare Ionescu Ovidiu,merita vizionat ,parol.

Comentariu

Iti multumesc , Valentin !

Am ales sa-i urez fiului meu "la multi ani" pe site-ul www.tenisdemasa.ro pentru ca iubitorii tenisului de masa romanesc sa sa-si amiteasca de el , in special pentru faptul ca a disparut din statistica FRTM ! La rubrica ANIVERSARI a site-ului www.frtenisdemasa.ro , in ziua de 28.06.2007 nu a aparut niciun sportiv roman cu numele de Ovidiu Ionescu ! Eu pot sa-i asigur pe cei care au uitat sa-l mai scrie ca EXISTA un jucator roman cu numele de Ovidiu Ionescu ! Si este un baiat destul de simpatic , modest, 1.82 m inaltime ,volubil , deloc ranchiunos si cu o mare dorinta de a dovedi tuturor ca drumul pe care l-a ales nu a fost gresit !

Comentariu

La Multi Ani ! si tot ceea ce-ti doresti in viata profesionala si privata sa ti se implineasca.
                  BUTTERFLY ROMÂNIA
                  TABLE TENNIS FOR YOU

Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
                  E-mail: office@prosoftbn.ro
                  Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
                  Instagram: @butterflyromania
                  YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

http://www.tt-shop.ro
                  http://www.butterfly.tt
                  http://www.tenisdemasa.ro
                  OPEN THE WORLD

Comentariu

www.tischtennis.de publica lotul echipei TTF LIEBHERR OCHSENHAUSEN ( 1. Bundesliga Herren ) pentru sezonul 2007 / 2008 , in ordine alfabetica : Mihai Bobocica ( ROU ) , Adrin Crisan ( ROU ) , Par Gerell ( SWE ) , OVIDIU IONESCU ( ROU) , Chu Yan Leunq ( HKG ) , Joao Monteiro ( POR ) .

Comentariu

Wow , bravo lor - o "Brescia romena" in varianta germana !
                      Blade DHS PG 2
                      FH: DHS Hurricane 3
                      BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

rasu,plansu

Postat în original de costel ionescu
                        www.tischtennis.de publica lotul echipei TTF LIEBHERR OCHSENHAUSEN ( 1. Bundesliga Herren ) pentru sezonul 2007 / 2008 , in ordine alfabetica : Mihai Bobocica ( ROU ) , Adrin Crisan ( ROU ) , Par Gerell ( SWE ) , OVIDIU IONESCU ( ROU) , Chu Yan Leunq ( HKG ) , Joao Monteiro ( POR ) .
                        Dupa cunostintele mele Ovidiu e inca junior anul acesta,peste cateva zile incep campionatele europene,ar fi interesant de facut o paralela intre sportivii care se deplaseaza la Bratislava si Ovidiu,poate ca cei care se deplaseaza la CE sunt mai valorosi :P ,apropo stie cineva loturile care se deplaseaza la Bratislava,ca site-ul federatiei..........................

Comentariu

Ai cunostinte bune , Pingpong ! Ovidiu este inca junior , este apt de joc si , chiar si din punctul de vedere al Regulamentului FRTM , nu mai sint niciun fel de probleme de a nu putea fi selectionat in lotul national : nu mai este nici SUSPENDAT , nici AUTOSUSPENDAT , A IMPLINIT SI 18 ANI !!!

Comentariu

Ovidiu Ionescu a ajuns astazi in Gemania , iar de miine va incepe cantonamentul de pregatire cu echipa TTF LIEBHERR OCHSENHAUSEN !

Comentariu

Astazi a inceput stagiul de pregatire montana al echipei TTF LIEBHERR OCHSENHAUSEN , care se va incheia pe data de 10 august . Din lotul deplasat in statiunea austriaca WALLISER face parte si Ovidiu Ionescu .
                              In acest cantonament vor veni si patru jucatori din Danemarca, cel mai bun dintre ei fiind Michael MAZE ( 21 mondial).

Comentariu

Meciul de tenis de masă din cadrul primei etape a DEUSCHE TISCHTENNIS LIGA , dintre TTF LIEBHERR OCHSENHAUSEN si SV PLUDERHAUSEN poate fi vazut LIVE pe www.dttl.de , duminica , 19.08.2007 , de la ora 18 .

Comentariu

locul 21

Am considerat ca acest subiect merita mutat pe un alt topic,multora probabil ca li se pare ca domnul Ionescu este subiectiv,fiind vorba de fiul dansului,va garantez ca a spus aproximativ 10% din ceea ce stie si a patit din pacate pe propria piele,o singura greseala a facut in ultima postare,mircea dinu este antrenor la lotul de juniori de 3 ani nu de 2,anterior fusese antrenor la lotul de cadeti,propun sa o trecem cu vederea,este neconcludenta in contextul acestei discutii

Comentariu

Corect ! Mea culpa ! Am uitat sa precizez ca , in primul an , ca antrenor al lotului de juniori , mircea dinu il avea in componenta echipei si pe Ovidiu ( alaturi de Oancea Ionut , Cazacu Alexandru si Voinea Radu ) ! Atunci baietii au fost foarte aproape de medalie !!! Intimplator , sau nu , dupa excluderea fiului meu din lot , mircea dinu , ca antrenor la juniori , nu a mai avut niciun rezultat ! Oricum , nu are nicio importanta pentru FRTM , pentru ca el , ca antrenor , nu a facut decit sa citeasca "biletele" si sa le puna in aplicare . " Biletele " din care , de la ultimul Campionat European din 2005 , a fost exclus intotdeauna fiul meu , Ovidiu Ionescu !

Comentariu

http://www.cotidianul.ro/index.php?id=1 ... 1170aa7358

un articol interesant , merita citit ....
                                      blade : tbs st / fh : joola rhyzm 48 2.0 / bh : bty brycespeed fx

Comentariu

Foarte interesant acest articol dar a-ti vazut zilele trecute la televizor, ursul care a venit ziua in amiaza mare in localitate, a luat oaia si a mancat-o si cainii latrau pe langa el degeaba si nu a putut nimeni face nimic ca este "sub protectie inalta"? Eu nu zic ca trebuie omorat, ca sunt mare iubitor de....salbatice sau "domestice", dar daca intra in curtea mea (buzunarul meu), macar o lopata pe spate si un sut in... Apropo, am si eu o intrebare: dupa ce a plecat ursul de pe ulita si a lasat resturile lesului de oaie, oare ce or fi facut cainii, le-or fi ingropat Crestineste?
                                        Lemn- Bty Viscaria
                                        FH - TENERGY 05
                                        BH - TENERGY 80

Comentariu

La Bistrița m-am simtit intotdeauna extraordinar ! Imi amintesc mereu de oamenii minunati care sint acolo, de sala de sala de tenis de masă , dar si de terasa COROANA ! La Bistrița Ovidiu a cistigat primul titlu de campion national la cadeti , intr-o finala foarte frumoasa , dupa ce l-a invins pe Sorin Cioran . Daca in ultimii doi ani nimeni nu si-a dat silinta sa-l inscrie la Nationalele de Seniori ( culmea este ca era in tara in acele momente !!!) nu cred ca cineva va avea curajul sa-l inscrie anul viitor ! Mie imi este clar ca s-a dorit , si se doreste in continuare , eliminarea lui din tenisul de masa romanesc ! Faptul ca nu se intrevede nici cea mai mica luminita , ca nu exista nici cel mai mic semn ca lucrurile se pot indrepta , ma face sa cred ca va mai trece timp pina Ovidiu va mai fi lasat sa joace la Nationale! Si credeti-ma ca nu a facut nicio crima , asa cum nu au facut nici alti jucatori romani care au plecat in strainatate sub virsta de 18 ani ! Drepturile omului i-au fost incalcate grav in ultimii doi ani de zile ! Si nu o spun numai eu , ci o spun multe persoane care au studiat chiar...DREPTUL !

Comentariu

Cititi articolele MEN"S EUROPEAN CHAMPIONS LEAGUE si 2007/2008 EUROPEAN CHAMPIONS LEAGUE , de pe prima pagina a site - ului www.ettu.org si veti vedea cum este posibil ca in urmatoarea editie LIGII CAMPIONILOR la tenis de masă sa fie inscrise ... 17 echipe ! Beneficiara , pe buna dreptate , este echipa TTF LIEBHERR OCHSENHAUSEN !!! Adrian Crisan va juca si anul acesta in cea mai importanta competitie pe echipe din Europa !

Comentariu

Procesare...
                                            X