Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Reverse Pendulum Serve-Tutorial
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
junior
- 11.nov.2011
- 103
- Romania , București , Sector 4
- 24
Likes given: 0Likes received: 0
Frumoasa serva , o sa o exersez si eu . !Blade : Dr.Alehandro
Forehand : Donic Bluefire M2 2.0
Backhand : Yasaka Rakza 7 Soft 2.0
ai putea sa ne spui dupa parerea ta de ce ar fi mai eficienta decat pendulum de exemplu ?
singura diferenta fata de pendulum nu este decat efectul lateral invers, care teoretic iti poate aduce returul de serva pe forehand
dar daca tu esti un jucator bun de backhand si iti doresti returul pe backhand nu are sens sa servesti reverse pendulum
de fapt daca te uiti la marile turnee asa cum spui o sa vezi ca se serveste pendulum sau reverse pendulum in functie de unde se doreste returul la serva, pe backhand sau forehand, chiar daca pana la urma oricare din ele poate fi returnata oriunde
cred ca fiecare serva are avantajele sale
Comentariu
Postat în original de danr Vezi postai putea sa ne spui dupa parerea ta de ce ar fi mai eficienta decat pendulum de exemplu ?
singura diferenta fata de pendulum nu este decat efectul lateral invers, care teoretic iti poate aduce returul de serva pe forehand
dar daca tu esti un jucator bun de backhand si iti doresti returul pe backhand nu are sens sa servesti reverse pendulum
de fapt daca te uiti la marile turnee asa cum spui o sa vezi ca se serveste pendulum sau reverse pendulum in functie de unde se doreste returul la serva, pe backhand sau forehand, chiar daca pana la urma oricare din ele poate fi returnata oriunde
cred ca fiecare serva are avantajele salewww.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
la jucatorii de penhold este alta poveste
eu cred ca Ma Lin tocmai acolo vrea returul si de aceea serveste pendulum
se pozitioneaza lateral in partea de backand, ca sa deschida jocul cu forehand-ul din coltul de backhand
de asemenea in joc prefera sa stea foarte lateral si sa atace in principal cu forehand-ul de pe toata masa
chiar daca Ma Lin a fost unul din pionierii tehnicii de reverse backhand, am observat ca totusi pastreaza pozitionarea tipica jucatorilor de penhold
probabil ca este mult mai confortabil cu jocul de forehandUltima editare de danr; 01.dec.2011, 21:20.
Comentariu
Postat în original de danr Vezi posteu cred ca Ma Lin tocmai acolo vrea returul
de obicei se pozitioneaza lateral in partea de backand, ca sa deschida jocul cu forehand-ul din coltul de backhand
de asemenea in joc prefera sa stea foarte lateral si sa joace in principal cu forehand-ul pe toata masa
este tipic pentru jucatorii de penholdwww.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:16.Procesare...X
Comentariu