Postat în original de Joo
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Paleta Hobby - Parerea dvs conteaza
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
--=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
--=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--
nu vad legatura...acum cateva luni nu stiam sa asamblez o paleta, am intrebat si m-am uitat pe youtube iar dupa un timp mi s-a parut un lucru usor...pt.cei ce n-au invartit in viata lor un holsurub poate parea insa destul de complicat...asa ca, va rog,nu confundati o paleta asamblata f.bine cu "venus din milo"...iar chestia asta cu marginile perfecte este pur comerciala,pt a lua ochii...si altceva...cu cat paleta arata mai rau,cu atat parca valoarea posesorului este mai mare...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
Ma simt dator sa raspund dupa atitea posturi , si sa multumesc celor care inteleg despre ce este vorba si au completat cu parerile lor acest subiect .
Intradevar paletele au fost facute Duminica noaptea ca clientul sa le poata primi a doua zi pentru ca era o urgenta , cine a mai facut 3 palete odata stiu ca nu acestea nu se pot asambla in 10 minute cu tot "tacimul" .
In urma cu ceva vreme am mai avut mici neintelegeri cu Joo si asta m-a facut sa pun acel post pentru ca nu e prima data , dar atunci si-a cerut scuze , dar daca stiam ca subiectul se intinde asa ma abtineam cum am facut cu multe altele tocmai ca sa avem un forum interesant si lipsit de rautati marunte .
Acel lemn este prezent la mine pe site de luni bune si mai mereu a fost pe stoc la acelasi pret , este un lemn foarte bun la 80 lei . Daca nu era apreciat de voi nu aduceam de 4-5 ori pina acum . In plus o paleta noua la 200 lei la parametri aceia dupa mine este o paleta foarte buna , din comert nu poti lua decit unele fara calitati la acesti banuti deci este un "tirg" bun . Poate se gasesc si mai ieftine de atit nu zic nu , dar de multe ori pe linga comisioane iti trebuie si o rabdare de fier sa-ti ajunga produsele comandate care de multe ori se "intepenesc " pe undeva si nu stii daca mai vin sau nu tocmai atunci cind greu mai poti astepta .
Va rog sa ma crede-ti ca sint oameni care au mers sute de km pentru a asambla o paleta , doar pentru atit .
Printre miile de utilizatori cred ca putini cunosc situatia exacta a acestor citiva distribuitori din tara si problemele cu care se confrunta .
Nu o mai revin la acest subiect , sa-l lasam pe dl. Emipeter sa vinda paleta , deci va doresc sarbatori fericite tuturor celor prezenti aici pe site .Ultima editare de valigti; 06.dec.2011, 23:07.Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
Postat în original de valigti Vezi postMa simt dator sa raspund dupa atitea posturi , si sa multumesc celor care inteleg despre ce este vorba si au completat cu parerile lor acest subiect .
Intradevar paletele au fost facute Duminica noaptea ca clientul sa le poata primi a doua zi pentru ca era o urgenta , cine a mai facut 3 palete odata stiu ca nu acestea nu se pot asambla in 10 minute cu tot "tacimul" .
In urma cu ceva vreme am mai avut mici neintelegeri cu Joo si asta m-a facut sa pun acel post pentru ca nu e prima data , dar atunci si-a cerut scuze , dar daca stiam ca subiectul se intinde asa ma abtineam cum am facut cu multe altele tocmai ca sa avem un forum interesant si lipsit de rautati marunte .
Acel lemn este prezent la mine pe site de luni bune si mai mereu a fost pe stoc la acelasi pret , este un lemn foarte bun la 80 lei . Daca nu era apreciat de voi nu aduceam de 4-5 ori pina acum . In plus o paleta noua la 200 lei la parametri aceia dupa mine este o paleta foarte buna , din comert nu poti lua decit unele fara calitati la acesti banuti deci este un "tirg" bun . Poate se gasesc si mai ieftine de atit nu zic nu , dar de multe ori pe linga comisioane iti trebuie si o rabdare de fier sa-ti ajunga produsele comandate care de multe ori se "intepenesc " pe undeva si nu stii daca mai vin sau nu tocmai atunci cind greu mai poti astepta .
Va rog sa ma crede-ti ca sint oameni care au mers sute de km pentru a asambla o paleta , doar pentru atit .
Printre miile de utilizatori cred ca putini cunosc situatia exacta a acestor citiva distribuitori din tara si problemele cu care se confrunta .
Nu o mai revin la acest subiect , sa-l lasam pe dl. Emipeter sa vinda paleta , deci va doresc sarbatori fericite tuturor celor prezenti aici pe site .
Va multumesc tuturor,TOPIC INCHIS!!!Blade: Dr. Neubauer-SPECIAL
Fh: JOOLA X-PLODE SENSITIVE
Bh: Dr. Neubauer-SUPER BLOCK
Comentariu
senior- 09.mai.2010
- 333
- Călărași, Romania
- 51
Likes given: 31Likes received: 40
Baietii din Călărași care au primit paletele ca premii , pentru conscursul de 1 Decembrie iti multumesc mult pentru calitatea si promtitudinea de care ai dat dovada. Iar eu , voi mai cumpara produse de la tine. Mai convins ca esti un bun . 10.FH: GoldArc 8, 2.1
STIGA XU XIN
BH: XIOM VEGA SPO 2.0
Comentariu
eu zic sa puneti mana de la mana, baietii din calarasi plus amicii lui daniel si sa faceti un bust de bronz pe care sa-l dezveliti inainte de EUROPA vs ASIA...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:20.Procesare...X
Comentariu