Cu ce se lipeste sriver fx?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cu ce se lipeste sriver fx?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
sriver fx este o fata conceputa pentru lipirea cu speed glue. O poti lipi si cu lipici pe baza de apa, insa pentru a atinge parametrii pentru care a fost conceputa, trebuie sa o lipesti cu speed glue. Cu lipici pe baza de apa, este destul de tare, rigida, si nu are kick...
Comentariu
Este fata pentru vechea era adica speed glue dar merge si sa pui pe ea 5 straturi de solutie pe baza de apa si un strat pe lemn... insa puterea si spinul ei adevarat tot cu speed glue se manifesta complet.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Daca nu are burete poros (gen Tenergy, Baracuda, Acuda, Rakza etc.) poti s-o lipesti linistit cu speed-glue.--=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
--=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3546Likes received: 1414
Eu am lipit-o cu lipici pe baza de apa pe un lemn Kreanga Carbon OFF+ si merge super!!! Acum depinde si de lemn, daca este ALL trebuie lipita cu speed glue!!! Bafta multa!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
Postat în original de ClaudiuManoiu Vezi postEu am lipit-o cu lipici pe baza de apa pe un lemn Kreanga Carbon OFF+ si merge super!!! Acum depinde si de lemn, daca este ALL trebuie lipita cu speed glue!!! Bafta multa!!Fh: Rakza X
Blade: Bty Innerforce ULC
Bh: Rakza X Soft
Comentariu
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Ai dreptate, atunci mergea mai,mai bine!!!
---------- Post added 07-Dec-2011 at 22:00 ----------
Gabi, vezi ca se uita si nu-ti mai aduci aminte!!! Acum jucam cu cele tensionate din fabrica si nu mai apelam la alte tertipuri. Multam ca mi-ai adus aminte!!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
senior- 09.mai.2010
- 333
- Călărași, Romania
- 51
Likes given: 31Likes received: 40
I-am dat doua randuri de ulei de parafina, apoi am lasat-o sa se usuce. Dupa uscare am lipit-o cu lipici pe baza de apa si merge bine.FH: GoldArc 8, 2.1
STIGA XU XIN
BH: XIOM VEGA SPO 2.0
Comentariu
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
I-am dat doua randuri de ulei de parafina, apoi am lasat-o sa se usuce. Dupa uscare am lipit-o cu lipici pe baza de apa si merge bine.Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:59.Procesare...X
Comentariu