ok voi corecta..nu am gasit toate foile eu fiind plecat in cealalta sala.Nu aveai de asteptat 3 ore intrucat amatorii au continuat sa joace grupele superioare ,initial pe 2 mese..e posibil sa mai fie greseli
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa "Mos Craciun"-Editia a patra -Fălticeni 17.12.2001
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
junior
- 17.nov.2005
- 301
- campulung-moldovenesc
- 57
Likes given: 0Likes received: 2
initial pe 2 mese dar eu eram pe celelate 2 mese ocupate de jucatorii de open iar cei care-au intrat pe aceste mese au asteptat 3h1/2
---------- Post added 18-Dec-2011 at 14:10 ----------
la masa la care eram eu repartizat s-a intrat la joc peste 3h1/2 deoarece au jucat intai cei de la open si era ocupat
Comentariu
junior- 02.nov.2009
- 86
- Dornesti, Suceava
- 42
Likes given: 0Likes received: 2
bine ma ca pe gagici le`ati avut doar voi in sala ailalta..si eu nu am nimerit sala..Yasaka Rakza 7/:Victas Koki Niwa Wood:\Yasaka Rakza 7
Comentariu
Felicitari organizatorilor!!!
Ati reusiti sa aduceti la Fălticeni foarte multi concurenti foarte valorosi. A fost un concurs cu un nivel ridicat din punct de vedere competitional.
Dupa parerea mea putea intra foarte usor in categoria """A+++++"""
Multumim ca ati sprijinit si cu concursul pentru copii. Este o arma foarte importanta pentru parintii care vor sa imprime copiilor frumusetea tenisului. Mai ales ca in zona cluburile de tenis de masă cam lipsesc ...
Bravo Fălticeni ...
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5850
- Fălticeni
- 64
Likes given: 984Likes received: 1533
Clasamentele,postate deja de duminica dimineata la pag 5 le gasiti acum si in pag 1,primul postof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
maestru- 05.oct.2007
- 1977
- Comănești
- 48
Likes given: 89Likes received: 358
de la Comănești va felicitam pentru turneu la mai multe(si pt. lichidul galben care circula prin sala la sfarsit mmmm..)Blade: Xiom Strato
FH: Tenergy 05
BH: Tenergy 05
Comentariu
senior- 29.aug.2008
- 226
- Moinesti
- 52
Likes given: 0Likes received: 5
Otonel, tata, daca nu eram eu nu venea domnu cata cu lichidul galben. Te rog precizeaza! Hai ca glumesc. A fost un turneu tare, dar pe viitor la un numar mare de participanti ar trebui cautate mai multe mese. Nu-i un repros, doar ca eu de exemplu pentru meciurile eliminatorii am asteptat 3 ore. Eu am avut ce face, un sprit, o tuica, alea alea, dar altul care nu le are... Oricum atmosfera a fost faina. Mai venim.Blade: Timo Boll Spirit FL
FH: Tenergy05
BH: Tenergy05
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:44.Procesare...X
Comentariu