DATA: Sambata 10.12.2011
LOCALITATEA: Odorheiu Secuiesc
ORA:9.00 am ;
SALA: Club FitFeel - Odorheiu Secuiesc
NR MESE:
SPATIU DE JOC: excelent ;
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 09:30 - pana se termina ;
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: nelimitat
TAXA PARTICIPARE: 25 ron ( se asigura apa si sandwich); ;
MATERIALUL DE PREMIERE:: finalistii (locul 1-2) vor reprezenta Romania la Turneul CSI in aprilie 2012 la Lignano Sabbiadoro,Italia (cazare+masa+transport inclus in premiu) ; cupe si medalii
SISTEMUL DE JOC:grupe inferioare, grupe superioare (set. 3 din 5).si eliminatoriu(set. 3 din 5), finala (4din 7)
INSCRIEREA: forum, telefonic, pana sambata 10decembrie ora 08,55 am
ORGANIZATORI: Stere Mihai -0724 558 098
CONDITII DE PARTICIPARE : Au drept de participare : jucatorii amatori ; jucatorii din circuitul AmaTuR ; jucatorii legitimati in Calificari si Calificari Divizie
Nu au drept de joc : jucatorii legitimati in Divizia B , Divizia A si Superliga (toti concurentii vor putea fi verificati)
-Mail: mickystere86(at)yahoo.com
LOCALITATEA: Odorheiu Secuiesc
ORA:9.00 am ;
SALA: Club FitFeel - Odorheiu Secuiesc
NR MESE:
SPATIU DE JOC: excelent ;
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 09:30 - pana se termina ;
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: nelimitat
TAXA PARTICIPARE: 25 ron ( se asigura apa si sandwich); ;
MATERIALUL DE PREMIERE:: finalistii (locul 1-2) vor reprezenta Romania la Turneul CSI in aprilie 2012 la Lignano Sabbiadoro,Italia (cazare+masa+transport inclus in premiu) ; cupe si medalii
SISTEMUL DE JOC:grupe inferioare, grupe superioare (set. 3 din 5).si eliminatoriu(set. 3 din 5), finala (4din 7)
INSCRIEREA: forum, telefonic, pana sambata 10decembrie ora 08,55 am
ORGANIZATORI: Stere Mihai -0724 558 098
CONDITII DE PARTICIPARE : Au drept de participare : jucatorii amatori ; jucatorii din circuitul AmaTuR ; jucatorii legitimati in Calificari si Calificari Divizie
Nu au drept de joc : jucatorii legitimati in Divizia B , Divizia A si Superliga (toti concurentii vor putea fi verificati)
-Mail: mickystere86(at)yahoo.com
Comentariu