Serban Bogdan - Amatori
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
CUPA MOS CRACIUN – București 17 DECEMBRIE 2011- TOP TENIS ARENA TURNEU cat. -B.
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
din București :
Luta Petre - amatori
Adrian Poenaru - amatoriBUTTERFLY TIMO BOLL ZLF
XIOM OMEGA VII PRO
GAMBLER ZERO
Comentariu
senior- 02.apr.2008
- 564
- București + around
- 46
Likes given: 0Likes received: 0
Sorry dar nu mai ajung.
PS SWTORBlade : Donic Waldner Dotec Carbon
FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0
Comentariu
senior- 29.nov.2005
- 351
- Bucharest, Romania, Romania
- 40
Likes given: 0Likes received: 0
Vin si eu daca ma primiti!!
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6869
- București
- 65
Likes given: 271Likes received: 740
O zi frumoasa, multi participanti, 84 de Mosi Craciuni si 32 de copii, care s-au bucurat de muult tenis si muuuuuulte cadouri!
In finala picilor, s-au intrecut doi micuti de mare perspectiva:
Iacob Bogdan - Tomica Andrei 3-2 (in spatele lor cei doi parinti amaturisti Silviu Tomica si Lucian Iacob pareau mult mai patrunsi de importanta evenimentului)
Pe locurile 3-4 Andrei Dumitrescu si Razvan Voicu.
In finala copiilor ceva mai mari, Alexandra Bejinariu s invins greu pe Adrian Uta, iar pe locurile 3 si 4 au ajuns Cerasela Apostol si Dragos Stan.
La OPEN, Gabi Ghetu a reusit un turneu excelent, invingand in semifinala pe Mihai Bodeanu, iar in finala pe Cosmin Fodoran. Pe locul 3, s-a asezat Paul Nicolae.
La amatori, intr-un final incandescent, cu multi sustinatori pe de o parte si -parca- numai unul in cealalta, Alexandra Bejinariu a reusit ceea ce parea aproape imposibil: sa invinga pe Valentin Popescu! La 2-2 si 9-9, sclipirea Alexandrei, sau, poate, usorul tremur al mainii lui Valentin, a facut ca Mosul sa aduca un mic cadou Alexandrei: titlul de campion al turneului! Bravo, Alexandra, bravo tuturor!
Pe locurile 3-4: Gigi Dinu Spin si Traian Dumitru.
Felicitari tuturor participantilor si un Craciun Fericit tuturor Amaturistilor!Ultima editare de Dan2; 17.dec.2011, 21:48.
Comentariu
Multumesc inca o data tuturor oamenilor care se implica in organizarea turneeler,(dupa parerea mea din ce in ce mai reusite)
Felicitari concurentilor,castigatoriilor,organizatorilor,va doresc la toti de pe aici, sarbatori fericite un an nou cu multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor.
Bravo Alexandra!!!
P.S.am stiut ca o sa castigiBlade: Dr. Neubauer-SPECIAL
Fh: JOOLA X-PLODE SENSITIVE
Bh: Dr. Neubauer-SUPER BLOCK
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3929
- Deva
- 74
Likes given: 2074Likes received: 1405
Bravo Alexandra ! Inca un motiv in plus pentru a nu-mi pare rau, ca m-ai batut acum un an la Topoloveni
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2332
- Agnita
- 65
Likes given: 266Likes received: 365
Oauuuuuuuuu!Ce performanta MARE la varsta ta!!!!!BRAVO Andraaaaaaaaaa!
Cei care am crezut in talentul tau am primit cel mai frumos dar de Craciun!!!!
CHAPEAU!!!Felicitari celor care o antreneaza.
"Craciun Fericit" tuturor colegilor (organizatori sau amaturisti)bucuresteni!I love table tennis !
Comentariu
Postat în original de mateidumitru Vezi postBravo Alexandra ! Inca un motiv in plus pentru a nu-mi pare rau, ca m-ai batut acum un an la Topoloveni
Alexandra felicitari pt realizare si de aum inainte sa devina o obisnuinta.
Si cand ai avea timp si dispozitie sa-i acorzi o sansa de a juca impotriva ta unui mos ca mine , ar fi o onoare.
Felicitari organizatorilor. A fost "smooth and targeted".Ultima editare de taiegatu; 19.dec.2011, 10:14.
Comentariu
Postat în original de taiegatu Vezi postDomnule mateidumitru se scrie corect a nu-mi parea rau si nu "pare"
Si cand ai avea timp si dispozitie sa-i acorzi o sansa de a juca impotriva ta unui mos ca mine , ar fi o onoare.
Felicitari organizatorilor. A fost "smooth and targeted".
Comentariu
Au fost filmate finalele?le putem vedea undeva?Lemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
Postat în original de anonimul venetian Vezi postDanut ! O previziune confirmata!....NU aveai sansa nici la 13 Anisori...Poate..poate la cei mai tinereiii....Bafta in Anul 2012 !!...Cu antrenamente sustinute...tenacitate..si gura mai micuta...bye for now...sau ciao di venezia..tante auguri..parca
1 nu am tipat in gura mare ca o sa castig ceva. Deci ce rost are previziunea ta?
2 data viitoare o sa prevezi ca de obicei tuica e incolora?
3 Vezi ca am niste legaturi pe la TV si daca doresti poate-ti schimbi titulatura din "anonimul venetian" in "diva venetiana" sau stiu eu prezicatorul multipotent, multilateral, multidimensional, mareleeeeeeee Venetian Prezicatorullllll zis si "Vrajitoarea mercedesa" printre cunoscatori/cunoscatoare in ale meseriei
Multa sanatate si bucurie in anul ce o sa vie.
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3929
- Deva
- 74
Likes given: 2074Likes received: 1405
Postat în original de taiegatu Vezi postDomnule mateidumitru se scrie corect a nu-mi parea rau si nu "pare"
Felicitari organizatorilor. A fost "smooth and targeted".
Comentariu
mesaj pt Domnu taiegatu"dlfasfmhasundretioplmuascrsjhmageiuvkjasd fgeracvbsvbplmanbcsirtank"
astept sa imi spui ce am zis mai sus, dupa care ai voie sa mai comentezi pe aici
Asta ca sa iti dau ceva de lucru)
FELICITARI INCA O DATA ALEXANDRA!!!!!
P.S.maine de la ora 18.00 suntem la viva(daca nu ai inteles ce am scris mai sus nu veni)Blade: Dr. Neubauer-SPECIAL
Comentariu
Postat în original de mateidumitru Vezi postCred ca mi-era foame cind am scris, de aceea am mincat o litera. Sper sa ma scuzi ! ... dar n-am facut-o intentionat.
Postat în original de DANIEL_SAN Vezi postmesaj pt Domnu taiegatu"dlfasfmhasundretioplmuascrsjhmageiuvkjasd fgeracvbsvbplmanbcsirtank"
astept sa imi spui ce am zis mai sus, dupa care ai voie sa mai comentezi pe aici
Comentariu
Postat în original de taiegatu Vezi postnu-i problema, ma bucur ca am putut sa fiu de ajutor.
scrie ca esti mai slabutz decat mine la Kg
sper sa rezolvi problema la noapte sa putem juca maine tenisBlade: Dr. Neubauer-SPECIAL
Comentariu
putem juca si fara rezolv problema ca nu se refera la joc.
iti zic la sala ca sa se chinuie si altii sa descifreze
oricum daca speri ca nu am descifrat (asta inseaman ca nu vrei sa jucam, aceasta invitatie fiind doar formala, nu vin )
Comentariu
organizator principal- 13.sep.2010
- 8864
- București
Likes given: 476Likes received: 1124
Pozele pot fi vizualizate la http://www.facebook.com/media/set/?s...3282749&type=1
si filmuletele de la finale la http://www.youtube.com/user/toptenis...?feature=watch
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:05.Procesare...X
Comentariu