Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Speram sa avem parte de meciuri frumoase din partea lui si poate cine stie, mai incurca si el vre-un grand al tenisului, Ma Long, Zhang J. etc.De aceea este spectaculos tenisul, pentru ca totul este posibil!!!
Blade - Timo Boll ZLF - OFF FH - Xiom Sigma II Pro BH- Xiom Sigma II Pro
e pe drumul cel bun
a mai incercat odata anul asta la Europe Asia dar atunci s-a vazut ca inca nu era in forma
Omul a jucat pentru a nu-si pierde locul in clasament, dar nu era complet refacut dupa operatia la genunchi. Nu stiu ce operatie, dar daca a avut ceva probleme cu meniscul sau ligamentele, dureaza destul pana la refacerea pentru performanta.
Cu tot respectul pentru geniul lui M. Maze, eu, in meciul acesta, am vazut un singur jucator, pe Ovtcharov. Il vad (in viitorul foarte apropiat) ca urmatorul numar 1 (european) dupa "retragerea (caderea)" "regelui" Timo Boll.
Blade: Timo Boll Spirit
Fh:Tibhar Genius 2.0
Bh:Tibhar Genius 2.0
materiale pentru tenis de masa: http://www.ttsport.ro/
Cu tot respectul pentru geniul lui M. Maze, eu, in meciul acesta, am vazut un singur jucator, pe Ovtcharov. Il vad (in viitorul foarte apropiat) ca urmatorul numar 1 (european) dupa "retragerea (caderea)" "regelui" Timo Boll.
Ovtcharov a alergat singur si a iesit pe locul 2. Ce folos daca joci bine si pierzi?
Acum Maze e piele si os si cam gafaie dupa fiecare minge, e timpul sa treaca si el pe carne de vita.
Comentariu