Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Nu fac progrese am avut noroc ca adversarii mei nu au fost in forma. Pe parcursul turneului am avut placerea sa joc cu ambii semi-finalisti.
Tot stau si ma gandesc daca nu cumva un anumit meci de la un anumit concurs in care ai avut 2-0 si ai pierdut 3-2 te-a determinat sa-ti pui iarba, ca asa imi vine sa-i trag cateva la ala.......................
Am vazut un antrenament de-al lui Neubauer si am ramas impresionat de felul in care punea mingile pe masa din topspin, asta a fost motivul trecerii mele la iarba. Cu siguranta nu am uitat meciul de la Reghin insa sper ca ma voi descurca mai bine pe viitor. Bafta in continuare Filo si sa ne vedem sanatosi la un alt turneu
ma fratiilor am cerut niste poze de la Focșani sa vada lumea ce sa petrecut acolo,ca domnul (triumph ) tot timpul cere si el poze imediat,nici nu ne lasa sa respiram mai mult transpiram. Nu a fost nimeni pe acolo cu un aparat de foto,si vrem sa stim citi au participat ,niste meciuri bune daca a fost
ma fratiilor am cerut niste poze de la Focșani sa vada lumea ce sa petrecut acolo,ca domnul (triumph ) tot timpul cere si el poze imediat,nici nu ne lasa sa respiram mai mult transpiram. Nu a fost nimeni pe acolo cu un aparat de foto,si vrem sa stim citi au participat ,niste meciuri bune daca a fost
eu doar am ajutat organizatorul,nu m am ocupat de poze si altele....dar pot spune ca au fost 40 de participanti din iasi,bacau,piatra neamt,adjud,marasesti,tecuci,bucuresti,roman,m-ciuc,campulung mold si focsani cat despre fisele cu grupele o sa le posteze filo mai tz.
Ma intereseaza la urmatorii jucatori care au fost prezenti la Focșani:
Antohie Viorel
Buruiana Mihai
Ciorvanta Ionel
Ciormulete Cosmin
Danila Mihai
Dima Marius
Dodita Ion
Hodorogea Nicu
Maresi Ioan
Maricel Serban
Tataru Florin
Vizitiu Gheorghe
Daca numele este corect si din ce localitate sunt.
Ma intereseaza si rezultatul intre Apostol Lucian si Buruiana Mihai din grupa superioara D.
Imi trebuie pentru a clarifica clasamentul de la acest turneu.
Comentariu