Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

vand superblock si lemne

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Buna seara si La Multi Ani!
    M-ar bate un gand sa incerc fata Superblock si Acuda S3-ul.
    Disponibile pentru un eventual schimb, as avea (majoritatea, daca nu toate, sunt doar incercate):
    1. Palio WP1013 OX negru
    2. Gambler Reflectoid rosu
    3. Xiom Zava rosu
    4. Focus III Snipe negru
    5. Friendship 755 Faster negru
    6. Friendship 729-40H rosu
    7. Friendship 729 rosu
    8. Gambler Reflectoid negru 1,5 mm (noua si sigilata)
    9. Palio CK531A negru (burete subtire)
    Le-as da pe toate, la schimb, pentru lemnul Magellan si fetele - Acuda S3 si OX-ul Superblock.
    Robert
    Ultima editare de robertinoo1; 03.ian.2012, 21:45.

Comentariu

imi pare rau dar schimburi numai cu ce am scris mai sus! adica cu fata yanus defense noua sau ca noua doar probata cu btf tachines c + diferenta din partea cumparatorului daca e cazul!!
      DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

Comentariu

Atunci fac o oferta de 220 lei pentru cele 3 componente.

Comentariu

sunteti chiar simpatic deci fata superblok =70 ron
          fata acuda s3 =55 ron
          lemnu magellan=170
          total=295!!cu negociere pt ca le vreti pe toate scad pretul la 260 cu transport prioripost! si cu plata in cont!!
          ---------- Post added 03-Jan-2012 at 23:09 ----------
          CONTUL ESTE !----RO 26 RZBR 0000,0600,1404,4749 LA RAIFFEISEN BANK nume ; pop danut
          ---------- Post added 04-Jan-2012 at 23:15 ----------
          pt dl robertino daca va hotarati pana maine sunaima la acest tel 0748352369!! pt ca mai am si alte oferte !! multumesc!
          ---------- Post added 05-Jan-2012 at 20:54 ----------
          Postat în original de alehandro Vezi post
          vand superblok negru ox taiat doar probat pret 75 ron transport inclus --VANDUT!

---------- Post added 11-Dec-2011 at 13:26 ----------

[/COLOR]tel 0748352369

---------- Post added 11-Dec-2011 at 13:26 ----------

o sa revin cu poze

---------- Post added 11-Dec-2011 at 18:14 ----------

dimensiuni 158/159

---------- Post added 11-Dec-2011 at 18:26 ----------

---------- Post added 11-Dec-2011 at 19:05 ----------

rezervata pana maine seara adica luni daca nu se da atunci revin!!
          fata suprblok vanduta !
          ---------- Post added 05-Jan-2012 at 20:55 ----------
          Fata superblok vanduta !!
          Ultima editare de DAN TT; 03.ian.2012, 23:09.
          DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

Comentariu

pt schimburi mai doresc pt mageelan doar alte lemne fata yanus achizitionata de la dl tibi !!
            ca preferinte == dotec carbon sau hinoki !
            nitacu septear ! timo bol spirit + diferenta din partea mea si mai sunt si altele !!
            ---------- Post added 06-Jan-2012 at 22:52 ----------
            fata super blok a fost trimisa...dlui volostiuc marius ! sa aveti numai sccese cu ea
            ---------- Post added 07-Jan-2012 at 00:07 ----------
            acuda s3 vanduta !! raman celelalte fata joola smart am 2 bucati rosii pret 40 ron !!
            mai am 2 fete nitaku hamond x ca noi pret 70 ron bucata voi revenii cu detalii!!

Comentariu

lemnul xiom MAGELAN REXERVAT PANA MAINE !!
              ---------- Post added 08-Jan-2012 at 19:08 ----------
              Fetele joola smart rezervate !

Comentariu

Ati reusit sa trimiteti astazi lemnul magellan? Stima

Comentariu

da am trimis lemnul magelan ! totul a fost vandut !! multumesc tuturor !! astept calificative aici! nu o sa inchid topicul pana ce nu primeste toata lumea coletele va rog s a postati aicii !! multumesc!!

Comentariu

eu am primit toate coletele,nu au fost niciodata probleme...posta romana si-a facut datoria...bine,de la alehandro n-am primit nici un colet ( nici n-am solicitat ) dar am inteles ca nu era musai......haideti,care mai aveti de primit colete,sa-nchida omul topicul...
                    tibhar def plus jumulita
                    gambler reflectoid 1,0
                    dawei 388 D-1 ox

Comentariu

da te bagi si tu ca buburuza in lapte ha ha ha
                      ---------- Post added 10-Jan-2012 at 00:14 ----------
                      te deranjeaza topicurile mele ?
                      eu nu am intervenit pe ale tale decat daca am vrut cu adevarat sa cumpar ceva pe care tu de fapt nu vindeai ca nu le aveai !!
                      ---------- Post added 11-Jan-2012 at 23:50 ----------
                      valabil in continuare paleta dlui marcu ! poze si pret mai sus !! multumsc!

Comentariu

Am primit lemnul magelan. Totul e ok. Multumesc.

Comentariu

sa al folositi cu succes !!

Comentariu

pt superblock va ofer la schimb un donic alligator ox rosu doar incercat si un tibhar grass 1,2 negru in stare f buna
                            tibhar def plus jumulita
                            gambler reflectoid 1,0
                            dawei 388 D-1 ox

Comentariu

Postat în original de alehandro Vezi post
                              sunteti chiar simpatic deci fata superblok =70 ron
                              fata acuda s3 =55 ron
                              lemnu magellan=170
                              total=295!!cu negociere pt ca le vreti pe toate scad pretul la 260 cu transport prioripost! si cu plata in cont!!

---------- Post added 03-Jan-2012 at 23:09 ----------

CONTUL ESTE !----RO 26 RZBR 0000,0600,1404,4749 LA RAIFFEISEN BANK nume ; pop danut

---------- Post added 04-Jan-2012 at 23:15 ----------

pt dl robertino daca va hotarati pana maine sunaima la acest tel 0748352369!! pt ca mai am si alte oferte !! multumesc!

---------- Post added 05-Jan-2012 at 20:54 ----------

fata suprblok vanduta !

---------- Post added 05-Jan-2012 at 20:55 ----------

Fata superblok vanduta !!
                              daca se citeste topicul atent se obseva ca superblokul este vandut de asemenea si lemnul magelan si fata acuda s3 multumesc!

Comentariu

Procesare...
                              X