Spunetine si noua rezultatele.!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa "MOS CRACIUN...SINTEM NOI" - Arad & Timișoara, 17.12.2011.
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Înțelept
- 25.feb.2008
- 3929
- Deva
- 74
Likes given: 2074Likes received: 1405
Postat în original de Bogy Vezi postNea Titi, nu am uitat protocolul obisnuit. Intelegerea mea de sponsorizare cu LUCAS SUPER SANDWICH este de un concurs pe luna. Eu in 5 saptamini am organizat 3 turnee, asa ca nu pot abuza de bunavointa sponsorilor. Oricum copiii vor avea pregatite alte bunatati.
Cit desper tuiculita...e un turneu destinat prichindeilor si nu cred ca rachia dadea bine in meniu. Dar, totusi se va servi si tuiculita..."pe sub mina"
Va doresc Sarbatori fericite, nea Titi si va astept, probabil in ianuarie, la Smiley 9.
Astept luna ianuarie, cind vin sponsorii cu sandwich-urile.
Va doresc , tuturor celor cu care n-am reusit sa incrucisez paleta, Sarbatori fericite si la multi ani !
Comentariu
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Likes given: 0Likes received: 2
Informativ la 'ai mari(primele 4 locuri), pana pune Bogdan clasamentul final:
Loc I - Marta Gheorghe - Timișoara
Loc II - Roman Bogdan - Arad
Loc III- Chen Xue Jie – Timișoara
Loc IV - Boata Edgar - Arad
La 'ai mici asteptam...
Comentariu
Poze Cupa "MOS CRACIUN...SINTEM NOI" - Arad & Timișoara.
https://picasaweb.google.com/1014585...ișoaraClub11#
[PICASA=101458575577525792932]CupaMOSCRACIUN17122011AradTimișoaraClub11[/PICASA]BLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3929
- Deva
- 74
Likes given: 2074Likes received: 1405
Dupa cum se vede in poze, a fost frumos si v-ati simtit bine. Felicitari tuturor celor care se fac vinovati de acest fapt
Va doresc SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI... si la cit mai multe turnee !!!
Comentariu
Postat în original de mateidumitru Vezi postDupa cum se vede in poze, a fost frumos si v-ati simtit bine. Felicitari tuturor celor care se fac vinovati de acest fapt
Va doresc SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI... si la cit mai multe turnee !!!
Sper sa va aduca Mosul multa sanatate nea Titi, si sa ne onorati cu prezenta la urmatorul concurs. SARBATORI FERICITE si UN AN NOU FARA GRIJI !BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3548Likes received: 1414
Foarte frumos!!! Acesta sa fie un exemplu si pentru alti organizatori!!!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
Postat în original de ClaudiuManoiu Vezi postFoarte frumos!!! Acesta sa fie un exemplu si pentru alti organizatori!!!!
Cu sprijinul lui Bogdan Roman am reusit sa oferim citeva ore de distractie copiilor. Si a fost intr-adevar frumosBLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:54.Procesare...X
Comentariu