Am inceput de curand sa joc cu o fata Donic Baxster F1 cu short pips, trecand de la inverted. Totusi, imi este destul de greu sa ma acomodez. Din ce am gasit pe celelalte forumuri de tenis de masă, necesita mult antrenament si rabdare pentru a reusi sa o controlez, asa ca intrebarea mea este : se merita sa continui cu ea? Astept parerile si sfaturile dumneavoastra!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Tehnica cu short pips
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 27.sep.2010
- 1076
- Iași
- 39
Likes given: 3Likes received: 18
Tehnica cu short pips
Blade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mmTaguri: Nimic
Pe FH sau BH?Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
organizator local- 27.sep.2010
- 1076
- Iași
- 39
Pe backhandBlade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm
Comentariu
Imi pare rau, dar eu joc cu sanvis pe FH, asa ca multe sfaturi nu-ti pot da. Ca regula generala, mingea trebuie atacata drept, pe cat se poate in urcare. Capacul activ si contratacul in urcare, la topspin, sunt principalele lovituri cu care puncteaza sanvisul.In plus fiind mai putin sensibil la spin, serviciul poate fi returnat mai usorLevi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
- 1076
- Iași
- 39
Multumesc de sfaturi! Totusi inca am mari probleme de control la loviturile simple, care nu imi puneau mari dificultati cu soft. Mai sacrific cateva meciuri sa vad cum mergeBlade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Comentariu
junior- 16.mai.2011
- 107
- Lyon, Franta + Piatra Neamț
- 31
Likes given: 0Likes received: 0
N-am jucat cu baxster, dar am jucat cu medium pips si joola express ultra,acum 802-40 pe BH.
Ideea e sa te bazezi pe viteza(atat in executie cat si in pozitionare, mingea sa fie luata cat mai repede posibil)in locul spin-ului si sa stai aproape de masa.
Lovitura de baza sa fie atacul drept; se poate ataca si prima minge destul de bine, in functie de fata.
Sendvisul e bun daca joci mult pe contre sau dai capace si acolo isi arata si valoarea, daca incerci sa joci cu el la fel cu inverted o sa fie destul de greu si n-o sa scoti tot ce e mai bun din fata.
Sper sa fi fost de ajutor
Comentariu
- 1076
- Iași
- 39
Multumesc! Se poate ca lipsa de control sa se datoreze grosimii buretelui, care este de 1,8 mm?Blade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Comentariu
1.8 e o grosime medie pentru un sanvis. Lipsa de control provine ,presupun ,de la miscarile inca insuficient invatate.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
junior- 16.mai.2011
- 107
- 31
din cate stiu eu, 1.8 e considerata o grosime aproape ideala pentru jocul ofensiv:
mai gros buretele si se pierde efectul de short pips, fata apropiindu-se de una lisa
mai subtire si nu are fata destula forta si viteza, poate doar daca e pusa pe un lemn mai rapid
Comentariu
- 1076
- Iași
- 39
Incetul cu incetul incep sa lovesc din ce in ce mai bine. Ai un feeling deosebit atunci cand dai, diferit de tot ce am dat pana acum. Am mai gasit aici ceva informatii : http://tabletennis.about.com/od/basi...short_pips.htm . Va multumesc din nou pentru raspunsuri!Blade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Comentariu
junior- 16.mai.2011
- 107
- 31
Mai poti cauta pe youtube jucatori cu short pips, tang peng cred ca e cel mai bun exemplu si cel mai bine plasat in ierarhii, are spectol pe rever
Comentariu
Postat în original de Sabin Costea Vezi postMai poti cauta pe youtube jucatori cu short pips, tang peng cred ca e cel mai bun exemplu si cel mai bine plasat in ierarhii, are spectol pe reverLevi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
- 1076
- Iași
- 39
Am citit ca ar fi cea mai buna fata cu SP . Deocamdata ma formez pe baxsterBlade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Comentariu
Poate pentru cine nu a incercat Pistolul de la dr.Neubauer!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
Postat în original de laky Vezi postPoate pentru cine nu a incercat Pistolul de la dr.Neubauer!
Iti trebuie rabdare sa inveti sa joci cu sp, chiar mai multa decat cu o fata inverted.
Mai adaug ca pentru tot ce am zis..parerea mea..
Comentariu
Eu as zice ca Pistolul de 1.6 mm este sanvisul cu cel mai mult control, fara a excela insa la capitolul spin, unde 729 Friendship 802-40 bate tot! Intradevar si pe mine m-a deranjat greutatea sa foarte redusa, dar e o problema de obisnuinta. Ce mai e foarte important la jocul cu sanvisul e adoptarea unui joc agresiv, pentru a avea initiativa. Daca joci pasiv, vei fi penalizat rapid de oricine care stie sa atace cat de cat, caci spinul sanvisului este destul de mic ca sa poti sa ataci chiar mingile taiate ale adversarului, dar nu suficient de mare sa-i pui probleme intr-un joc de tacaneala.Ultima editare de laky; 16.dec.2011, 13:50.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
Postat în original de laky Vezi postEu as zice ca Pistolul de 1.6 mm este sanvisul cu cel mai mult control, fara a excela insa la capitolul spin, unde 729 Friendship 802-40 bate tot! Intradevar si pe mine m-a deranjat greutatea sa foarte redusa, dar e o problema de obisnuinta. Ce mai e foarte important la jocul cu sanvisul e adoptarea unui joc agresiv, pentru a avea initiativa. Daca joci pasiv, vei fi penalizat rapid de oricine care stie sa atace cat de cat, caci spinul sanvisului este destul de mic ca sa poti sa ataci chiar mingile taiate ale adversarului, dar nu suficient de mare sa-i pui probleme intr-un joc de tacaneala.
Cel mai important zic ca este sa insisti pe ce iti alegi si binenteles sa ai partener care sa te suporte.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:28.Procesare...X
Comentariu