Rog pe toti cei ce au incercat aceasta fata, sa-si spuna parerea despre ea. M-ar interesa mai ales, pe ce lemn „se simte cel mai bine”, efectele deranjante provocate adversarilor, iar daca au renuntat la jocul cu ea, de ce au facut-o. Fara a fi rautacios...fara traduceri de aiurea cu Google translator! Multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Tibhar Grass D.Tecs OX
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Tibhar Grass D.Tecs OX
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX redTaguri: Nimic
am jucat vreo 2 zile cu ea...neagra,cu burete de 1.2 sau 1.3 mm...pe un donic cayman...mi s-a parut greu de controlat si agresiva,chiar si cu mine...ca sa prind masa,lovitura trebuia sa fie aproape perfecta...o fata cu multa personalitate si greu de stapanit...n-am ajuns sa-i aflu punctele tari...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Postat în original de laky Vezi postRog pe toti cei ce au incercat aceasta fata, sa-si spuna parerea despre ea. M-ar interesa mai ales, pe ce lemn „se simte cel mai bine”, efectele deranjante provocate adversarilor, iar daca au renuntat la jocul cu ea, de ce au facut-o. Fara a fi rautacios...fara traduceri de aiurea cu Google translator! Multumesc.Butterfly custom blade: DMS Reflection 1.2 Red / Rakza 7 soft Black
Stiga Carbonado 190: DMS Megablock 1.5 Red / Donic Baracuda max Black
Dr. Neubauer Titan: Tibhar Grass D.Tecs OX Red / Tenergy 05fx 1.9 Black
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Este o fata deosebita care se preteaza la un joc mediu de mesa cu care trebuie sa faci un joc mai mult lift,numai cand esti departe de masa sa tai, iar cand esti aproape este recomandat blocul.
Este mai rapida fata de ox si poti trage din apropierea mesei si semidistanta.
Daca ai drum in Brașov treci pe la mine sa-l probezi.
Comentariu
Nu am reusit sa pun mana pe el.Am auzit ca e rapid, chiar in varianta OX, deci e mai greu de folosit de langa masa.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Postat în original de Antal Denes Vezi postEste o fata deosebita care se preteaza la un joc mediu de mesa cu care trebuie sa faci un joc mai mult lift,numai cand esti departe de masa sa tai, iar cand esti aproape este recomandat blocul.
Este mai rapida fata de ox si poti trage din apropierea mesei si semidistanta.
Daca ai drum in Brașov treci pe la mine sa-l probezi.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Acum folosesc varianta cu burete mai rapida ca Pirania si nici nu disturba jocul,ox-ul la probe la un coleg, care la fel in comparatie mai lenta un pic ca cel cu burete ,dar mai rapida ca Pirania
Comentariu
eu joc cu levi def si cu aceata fata si se poate ataca cu priza normalaBlade:Andro Fibercomp
Fh:Butterfly Bryce fx
Bh:Joola Badman Reloaded ox
Comentariu
Postat în original de Oktaw MariusAm promis ca revin după o utilizare mai îndelungată. Am renunțat la dtecs în favoarea lui Joola Badman Reloaded OX negru.
Mare greșeală!
Am dat alternativ cu ambele palete, dtecs are aruncarea foarte scurta și cu mult spin reversal, pe când badman arunca mai drept și lung, vb de block lângă masă. în schimb, Badman pare mai controlabila la chop de la 1-3 metri de masă. Parca și la atac badman este mai controlabila, însă cred că nu este necesar sa te obosești punând mingi pe masa atâta timp cât ele se și ?ntorc. Cu dtecs încurcam mai mult adversarul... cu badman punctul este mai lung și de fiecare data ?ți dă impresia ca nu este o iarbă, în adevăratul sens al cuv?ntului!
Trimis de pe al meu SM-A510F folosind Tapatalk
Pigmentul poate schimba proprietatile, de exemplu diferenta dintre un superblock negru si unul rosu este sesizabila instantaneu
Cred ca greseala a fost alegerea pigmentuluiUltima editare de bogdan-andrei; 06.iun.2018, 10:36.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:56.Procesare...X
Comentariu