Postat în original de eres01
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Taiere perfecta a unei fete
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Echipa AmaTur
- 28.dec.2012
- 4657
- Târgoviște, DB
Likes given: 427Likes received: 1335
Postat în original de Bogdan V Vezi postDe la tine le cumpăr pe următoarele, ale mele, oricât m-aș chinui, arată ca și cum le-ar fi ciugulit o rață beată...
trebuie sa ajungi sa ai un joc predominant de "topspin справа"blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Nu pun, bro, ca sunt timid.
Dar daca explici cum pui capac cu reverul si mai si accelerezi mingile, imi dispare timiditatea imediat.
Ma gandesc sa propun la sala sa trecem pe celuloid, acolo am rezultate maxime.
Cand dau de mingi de plastic care sunt lustruite de atata joc, imi vine sa vomit pe masa. Nu pricep de ce trebuie sa jucam cu asa ceva si sa lipim paletele cu nush ce adeziv. Eu in continuare joc cu pretenii cu palete lipite cu speed glue si cu mingi de cell.un singur lemn DEF
zeci de fețe diverse
Comentariu
organizator local- 08.feb.2015
- 1522
- deva
Likes given: 1326Likes received: 938
Postat în original de dolly Vezi postNu pun, bro, ca sunt timid.
Dar daca explici cum pui capac cu reverul si mai si accelerezi mingile, imi dispare timiditatea imediat.
Ma gandesc sa propun la sala sa trecem pe celuloid, acolo am rezultate maxime.
Cand dau de mingi de plastic care sunt lustruite de atata joc, imi vine sa vomit pe masa. Nu pricep de ce trebuie sa jucam cu asa ceva si sa lipim paletele cu nush ce adeziv. Eu in continuare joc cu pretenii cu palete lipite cu speed glue si cu mingi de cell.
Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk
Comentariu
is doua:
varianta 1 e mult mai ieftina
mingea de cell prinde efect mai mare ca plasticulun singur lemn DEF
zeci de fețe diverse
Comentariu
senior- 28.apr.2015
- 742
- Timișoara
- 44
Likes given: 18Likes received: 63
Cu 25 -30 % mai putin efect la mingea de plastic, insa conteaza cat e de rotunda, inaltimea sariturii... etc. Mingea de celuloid ce amintire frumoasa , insa nu cred ca mai pot juca cu ea, tenisul de masa avanseaza cum a fost de la mingea de 38 mm la cea de 40 mm si acum 40 +. Inca ceva se mai dau fetele cu speed glue si acum cand se foloseste mingea de plastic
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 963
Firmele de specialitate inca perfectioneaza formula pentru mingi. Fata de primele mingi de plastic cele de azi sunt mult superioare. Ne putem astepta ca in timp sa se estompeze diferenta de spin, ba mai mult firmele de echipament de tenis de masă merg si pe varianta cresterii spinului prin aparitia unor noi fete care „agata” mai bine. Eu sunt destul de optimist ca in 2-3 ani spinul va fi comparabil.
Strict la subiect.
La inceput imi pasa cum erau taiate fetele, pana cand, dupa ce m-am chinuit in fel si chip sa tai o pereche de fete, am „reusit” sa raschetez pe una din ele bine de tot la a patra sau a cincea minge din set. Si dupa aia ma mai si uitam in pauzele de la tot setul cat de bine am „lucrat-o”. Asa ca nu-mi mai pasa cum arata, important e sa aiba o banda de cant sa o protejeze cat de cat de lovituri si de riscul de dezlipire .
Paste fericit tuturor!Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:02.Procesare...X
Comentariu