Deschid acest nou subiect deoarece am cautat prin forum si nu am gasit toate informatiile postate in acelasi loc , daca mai exista rog un moderator sa il inchida ori sa fie mutat in topicul existent.
In decursul timpului am vazut la multi jucatori diferite tipuri de lovituri care sunt abordate diferit de la caz la caz , adica 2..3 jucatori diferiti folosind aceeasi lovitura "pleznesc" mingea in momente diferite ....urcare , punct maxim , coborare.
Vreau sa fiu corectat daca gresesc si o sa dau cateva exemple de lovituri pe care le cunosc (nu imi reusesc tot timpul ) cu momentul pe care il consider eu optim pentru lovirea obiectului de celuloid .
Lovitura dreapta fara efect.....punct maxim sau in urcare
Chop....portiunea descendenta sau putin dupa punctul maxim
Block....portiunea ascendenta sau la scurt timp dupa atingerea mesei
Topspin....portiunea descendenta dar fara a depasi planul orizontal imaginar al mesei
Backspin deasupra mesei....portiunea descendenta sau putin dupa punctul maxim
Smash...portiunea ascendenta desutul de aproape de maxim
Flick...in punctul maxim
Punch...in punctul maxim
Lob...portiunea descendenta
Astea sunt tipurile de lovituri pe care mi le amintesc , daca mai sunt si altele as vrea sa fiu complectat iar daca sunt gresite corectat.
Multumesc.
In decursul timpului am vazut la multi jucatori diferite tipuri de lovituri care sunt abordate diferit de la caz la caz , adica 2..3 jucatori diferiti folosind aceeasi lovitura "pleznesc" mingea in momente diferite ....urcare , punct maxim , coborare.
Vreau sa fiu corectat daca gresesc si o sa dau cateva exemple de lovituri pe care le cunosc (nu imi reusesc tot timpul ) cu momentul pe care il consider eu optim pentru lovirea obiectului de celuloid .
Lovitura dreapta fara efect.....punct maxim sau in urcare
Chop....portiunea descendenta sau putin dupa punctul maxim
Block....portiunea ascendenta sau la scurt timp dupa atingerea mesei
Topspin....portiunea descendenta dar fara a depasi planul orizontal imaginar al mesei
Backspin deasupra mesei....portiunea descendenta sau putin dupa punctul maxim
Smash...portiunea ascendenta desutul de aproape de maxim
Flick...in punctul maxim
Punch...in punctul maxim
Lob...portiunea descendenta
Astea sunt tipurile de lovituri pe care mi le amintesc , daca mai sunt si altele as vrea sa fiu complectat iar daca sunt gresite corectat.
Multumesc.
Comentariu