Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
aloha ,din Ardeal,domnilor,doresc sa stiu ,daca pentru cei care au facut scoala sovietica de calculatoare ca mine,exista o cale mai simpla de a deschide pagina de CALENDAR 2012? ca ma-ti cam bagat in ceata..,am avut o revelatie..parca am vazut calendarul mayas 2012.Fi-ti buni si incerca-ti ceva mai simplu asa ca pentru nociciica mine.cu respect din Ardeal,si cu multumirile de rigoare,,,,LONG LIVE ROCK AND ROLL
Pe 28 aprilie as vrea un turneu "a", daca se poate sunt zilele orasului sfantu gheorghe ,cu show fain cu trupe celebre din strainatate si de acasa, confirmarea din partea primariei inca nu-am primit dar sper ca se rezolva
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Intrucat colaborarea cu Primaria Iași se desfasoara sub auspicii favorabile am stabilit impreuna cu dl viceprimar responsabil cu activitatile sportive organizarea unui alt turneu A in Iași,in toamna,
Turneul de la Brașov din 4 februrie se amana, din cauza indisponibilitatii salii de concurs.Alex Bondoc ne va anunta cand va putea fi reprogramat.
Turneul de la Targoviște isi schimba data de disputare pentru 10 martie, la schimb cu turneul de la Topoloveni, care se va disputa pe 25 februarie.
Turneul de la Arad a fost amanat cu o saptamana si se va disputa pe data de 24 martie.
Buna ziua! Cu parere de rau nu putem organiza la Brașov turneul din 4 feb. Joi am aflat ca ultimele sali in care am organizat sunt ocupate fie cu echipa de handbal Rulmentul fie cu un concurs de fotbal ptr. copii. Cel din urma ocupa mai multe salii asa ca nu prea mai sunt variante.Daca se poate reprograma sper sa avem mai mult noroc data viitoare.
Multumesc
Buna ziua! Cu parere de rau nu putem organiza la Brașov turneul din 4 feb. Joi am aflat ca ultimele sali in care am organizat sunt ocupate fie cu echipa de handbal Rulmentul fie cu un concurs de fotbal ptr. copii. Cel din urma ocupa mai multe salii asa ca nu prea mai sunt variante.Daca se poate reprograma sper sa avem mai mult noroc data viitoare.
Multumesc
Comentariu