Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
azi am schimbat becurile arse din sala acum vom avea conditii excelente de joc lumina si spatiu !! va astept cat mai numerosi !! ---------- Post added 10-Jan-2012 at 00:22 ---------- giurgiu mircea dej amatori!!
Confirm e super lumina iar mesele sunt fara cusur.
Chiar ieri am fost pe la sala la Dej conditiile sunt excelente, pacat ca nu putem apropia orasele!
Cu drumurile noastre fac 4 ore pentru 220 km imi vine rau , in acelasi timp ajung in Budapesta (multumim ptr autostrada Bors-Cluj Napoca)..
Daca ne primesti cu intarzierea de rigoare (4 ore drumul ) si nu ne pui sa ponim la 6 venim cu cea mai mare placere.
Mai ales ca Dl Wily se lauda cu un lemn nou primit azi.
Buna ziua, as dori sa ma inscriu si eu daca se poate.
Cindea Cosmin , Sibiu, amatori
Daca m-ati putea ajuta cu un numar de telefon de la o pensiune din zona, pentru cazare de sambata spre duminica v-as fi tare recunoscator
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
daca doriti sa va cazati va pot face o rezervare l hoteul sportiv la un pret modic de 30 ron sau la hotel somes incentru pret camera 70 ron ! oricum sunatima sa stabilim exact multumesc ! tel 0748352369
aloha dragilor..,nu stiu daca o sa ajung la voi ,dar un lucru e sigur,dorinta mea de a ura tuturor prietenilor dragi din dej cluj si de oriunde ,UN AN NOU CU FERICIRE ,SANATATE, BUCURII si cat mai multe meciuri in paleta,,,ma bucur pentru prietenul Shuni care revine cu forte proaspete,...ma bucur cind vad ca ,prietenul Gogu si-a revenit,si cind vad ca spiritul Amatur ramane in picioare..,Danut sper sa-ti iasa cat mai bine acest turneu iar Dejul sa ramana cit mai mult in circuitul Amatur ,cu cat mai multe turnee, care de care mai reusit,,,,De la Alba Iulia cu un traditional salut LONG LIVE ROCK AND ROLL
Danut intreaba-l pe zoli si pe deszo lorand daca vreau un dvd de la ultimul turneu de la dej ? Ne vedem la dej,maine o sa fac lista cu cei care participa de la Nasaud ok! ---------- Post added 12-Jan-2012 at 22:31 ---------- d-nule Radu Serban iti fac un dvd cu ultimul turneu de la dej cand ai jucat finala cu Boby?
pt cazare hotel somes tel 0744391428 pt hotel sportiv va rog sa ma contactati la acest nr 0748352369! multumesc! ---------- Post added 12-Jan-2012 at 23:25 ---------- tibi poti face pt zoli un dvd!
Comentariu