Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand lemn Killerspin Kido 5a, Bryce Speed FX

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Schimb un lemn TB ZLF maner ST cu Photino indiferent de maner sau cu un TB ZLF mai greu, indiferent de maner.
    Pun si poze cu ZLF-ul meu putin mai tarziu. Lemnul este in stare aproape perfecta, cu cantul protejat cu rasini, dar in strat subtire.
    Paleta formata din lemn Levi OFF maner FL, FH - Palio Thor's max negru (probat o ora) si BH - Donic Acuda S3 rosie (cam uzata) - 150 lei.
    Poze mai tarziu azi.
    Blog de tenis de masă

Comentariu

Poze cu ZLF si paleta Levi OFF + Palio Thors + Bryce Speed FX in prima pagina.
      Blog de tenis de masă

Comentariu

Timo Boll ZLF este si de vânzare, la prima strigare cu 420 lei, transport inclus prin Posta.
        Am scazut pretul la lemnul Stiga Offensive NCT la 120 lei.
        Blog de tenis de masă

Comentariu

Adaug:
          Lemn Killerspin Kido 5a - pret 270 lei + transport.
          Blog de tenis de masă

Comentariu

super tare lemnul am auzit ca sare foarte bine si are si control !

Comentariu

as dori si eu o parere despre Palio Thor..ce fel de fata este? m-ar interesa..este buna pt FH sau BH? lemnul Levi OFF cum este? comparabil cu ce lemne? multumesc

Comentariu

Lemnul Levi Off pe care l-am avut de vanzare nu semana cu nici un lemn pe care il stiu. Este ofensiv, ca viteza l-as pune langa Butterfly Korbel. Simtul este mai hard si lemnul pare mai rigid.
                Palio Thors este lipicioasa si sare mai tare ca Hurricane 3, avand buretele Tensor. Este pentru FH si merge bine si pe lemne simple si pe compozite. Spinul e mare, merge bine pentru loviturile de langa masa si suficient de bine la semidistanta. Are control bun la preluari si la topspinuri, dar trebuie sa joci cu ea putin diferit de jocul cu una europeana.
                Blog de tenis de masă

Comentariu

Palio Thors rezervata.
                  Blog de tenis de masă

Comentariu

eu caut o fata pentru FH..am citit pe aici despre Baracuda si mi se pare o fata ok..spinoasa si de viteza, iar pretul pare super..Thor cum ar fi fata de ea?
                    ---------- Post added 07.03.2012 at 23:15 ----------
                    eu am acum pe FH o YKA MarkV XS..dar vreau una mai spinoasa decat ea..

Comentariu

Thors e mai tare, mai spinoasa la loviturile in care stergi mingea si la servicii, mai controlabila la preluari. Viteza este mai mare la semidistanta si langa masa, dar mai departe este mai mult de munca cu ea. Nu-mi dau seama daca nu cumva si de la distanta este mai rapida, dar trebuie sa muncesti.
                      Capacele sunt mai dificile cu Thors, intrucat aceasta fata arunca mingea mai jos decat te-ai astepta.
                      Baracuda are o trecere mai lina de la viteza mica la viteza mare si ar putea fi mai predictibila decat Thors.
                      Blog de tenis de masă

Comentariu

Kido 5a redus la 200 lei, fara transport. Relatii la Dragos 0729235769.
                        Blog de tenis de masă

Comentariu

Procesare...
                        X