Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
voi din Moldova numai papat sau cum vreti(pupat pe undeva) stiti sau sa scrieti pe forum numai prostii.V-am zis eu ca cu tenisul stati cam prost asta e, nu aveti unde sa jucati numai in spatele blocului
Vin si eu, sunt din București, dar in weekendul respectiv vin dintre Hangu. Rog pe dl. din Piatra Neamț care m-a sunat sa se pregateasca pt. o plecare in jur de 5.30. Am 3 locuri libere in masina.
Sal,
Am facut o intindere serioasa aseara, la partida saptamanala de fotbal, din pacate nu mai pot veni. Ne incrucisam paletele la urmatorul turneu.
doru
One man can be more cunning than another, but not more cunning than everybody else.
(Benjamin Franklin)
S-a terminat si primul turneu de la Campia Turzii, au fost si bune si rele deoarece a fost primul turneu organizat aici. Cu siguranta urmatorul va fi mai bine.... MULTUMIM sponsorului nostru principal PURMO din Cluj-Napoca, Centrului LAMONT precum si Primariei orasului Campia Turzii. De asemenea multumim participantilor care s-au prezentat in numar neasteptat de mare In total au fost 71 de participanti (dintre care 10 copii pana in 14 ani) din Cluj, Bistrița, Suceava, București, Oradea, Vatra Dornei, Zalău, Ludus, Jibou, Hunedoara, Targu-Mureș, Alesd. Si acum clasamentul:
Felicitari de la Piatra Neamț d-lui Apian. Ma bucur ca ati castigat
Multumesc, pacat ca au lipsit Piatra Neamț si Miercurea-Ciuc (printre altii).
A fost un turneu frumos, lung si greu, cu citeva calificari surpriza in primii 16.
Felicitari organizatorilor si participantilor si multumiri gazdelor si sponsorilor.
Comentariu