Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Chinezoaice naturalizate

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Chinezoaice naturalizate

Ce parere aveti despre naturalizarea unor chinezoaice de catre Romania ?

[ProSport]http://www.prosport.ro/index.php?sec...index&id=50603

Mie personal mi se pare o prostie naturalizarea unor jucatori pentru concursuri, jucatori care poate nici nu vor calca vreodata in Romania.
    In me the WishMaster
    Blade : 729
    FH : Donic Coppa
    BH : Donic Coppa

china

Bravo!!de cind sunt si eu pe acest site,vad si eu un raspuns mai de doamne ajuta din partea ta...in rest........numai vrajeli

Comentariu

In loc de chinezoaice ii propun lui filimon sa o naturalizeze pe Mihaela Steff,Valeria Borza,Stoian Mariana si de ce nu chiar Otilia Badescu,ar fi interesant un meci intre "renegate" si titulare,casa de pariuri e deschisa,cine are curaj sa mizeze un leu (vechi) ?

Comentariu

Ce prostie !
        Blade DHS PG 2
        FH: DHS Hurricane 3
        BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

mie nu mi se pare o prostie poate daca sunt asa bune poate vor capata si jucatoarele noastre mai multa experienta pana la olimpice
          jucatoarele mai "batrane" mi se pare o prostie sa revina inapoi
          sa se faca loc tineretului

Comentariu

Ionut,Steff are aproximativ 28 de ani,Borza 22,Stoica 25,i-ti aduc la cunostinta ca Badescu a castigat CE la 33 de ani si are in prima liga din Germania aprox.80% victorii,in sezonul trecut,liga care este cea mai tare din europa,ar mai mai fi de amintit si Gogorita care joaca in Olanda,ori care sunt mult peste Necula,Chirametli. Dana si Eliza ar avea numai de castigat langa ele:experienta+tinerete un rezultat aproape sigur,un singur fapt ar fi foarte relevant Steff este selectionata in echipa Europei si nu are loc in echipa Romaniei,rasu,plansu,restul sunt povesti de adormit copiii.

Comentariu

domnule pingpong,in primul rind intreaba-l pe domnul pocol daca a auzit de acele nume pe care le inserezi tu......

Comentariu

nu contest valoarea marilor noastre jucatoare chiar daca nu am auzit de toate fiindca nu am avut de unde la tv nu se dau multe transmisiuni in direct si tenisul de masa nu este decat o pasiune de vreun an jumate
                eu vroiam sa spun ca poate acest antrenor nu o fi fost pus acolo degeaba
                o fi avand si el meritele lui si probabil are ceva in cap nu doar sa luat dupa
                moda si a zis hai sa importam si noi jucatoare chinezoaice ca este la moda nu
                o fi avand el ceva in cap
                sa nu judecam fara sa stim ce gandeste omul respectiv

Comentariu

Re: Chinezoaice naturalizate

Postat în original de Laurentiu
                  Ce parere aveti despre naturalizarea unor chinezoaice de catre Romania ?
                  [ProSport]http://www.prosport.ro/index.php?sec...index&id=50603
                  Mie personal mi se pare o prostie naturalizarea unor jucatori pentru concursuri, jucatori care poate nici nu vor calca vreodata in Romania.
                  Ar trebui importati cit mai multi antrenori chinezi care sa stie sa selectionaze si sa impuna spiritul de joc caracteristic asiaticilor. Eu zic ca stiinta lor nu este pur nativa ci provine din baza mare de selectie combinata cu disciplina si daruirea neconditionata. Constat cu durere ca in ciuda faptului ca tenisul de masa este un sport relativ ieftin si cu o mare priza la public, continua sa ramina o cenusareasa in lumea sportului de la noi.Televiziunile fara nici o exceptie, neglijeaza acest sport(ca pe multe altele producatoare de mari performante) preferand sa ne bombardeze cu can-canuri nesarate si de prost gust
                  exclusiv din lumea murdara a fotbalului romanesc. Sa nu fiu inteles gresit, iubesc fotbalul, dar mie greata de toata atmosfera din jurul lui.
                  Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                  Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Asia vs. Europa
                    Nici un sportiv european, fie el din cea mai saraca tara a Europei, nu este indeajuns de "flamand" incat sa accepte programul antrenamentelor pe care il au tenismenii chinezi. (6-8 ore pe zi)... din cate am inteles, lasand la o parte super-bogatii din China, 100 de dolari este un salariu frumusel prin acele locuri.
                    Aici cred eu ca pierde Europa in fata Asiei, nu la talent sau alte chestii.
                    BUTTERFLY ROMÂNIA
                    TABLE TENNIS FOR YOU

Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
                    E-mail: office@prosoftbn.ro
                    Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
                    Instagram: @butterflyromania
                    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

http://www.tt-shop.ro
                    http://www.butterfly.tt
                    http://www.tenisdemasa.ro
                    OPEN THE WORLD

Comentariu

Am auzit ca lotul chinez are liber doar 14 zile pe an, restul antrenament si turnee

Comentariu

Postat în original de rasvan
                        Asia vs. Europa
                        Nici un sportiv european, fie el din cea mai saraca tara a Europei, nu este indeajuns de "flamand" incat sa accepte programul antrenamentelor pe care il au tenismenii chinezi. (6-8 ore pe zi)... din cate am inteles, lasand la o parte super-bogatii din China, 100 de dolari este un salariu frumusel prin acele locuri.
                        Aici cred eu ca pierde Europa in fata Asiei, nu la talent sau alte chestii.
                        Rasvane, permite-mi sa te contrazic putin...sigur ca trag tare si pt ca sunt saraci, dar in mod clar, pe langa calitatile native de necontestat, au dezvoltat si o strategie pe termen lung pt acest sport...Daca ar fi vorba doar de foame, nu vad de ce nu am avea superjucatori din Namibia, Angola, India, Pakistan, etc...

Comentariu

Poate domnul Filimon ar trebui sa aduca si un antrenor din China sa vedem lui cum i-ar place sa stea acasa. Personal, as aduce un presedinte de federatie din China.

Cand nu ai talente, le cumperi dar cand ai si nu le folosesti... rusine. Sunt foarte curios cat de mandri o sa fim cand Xi Min Stiu Io Ce va castiga medalia pentru Romania.

Ma rog, asta e.
                          TBS/T05

Comentariu

Rasvane, permite-mi sa te contrazic putin...sigur ca trag tare si pt ca sunt saraci, dar in mod clar, pe langa calitatile native de necontestat, au dezvoltat si o strategie pe termen lung pt acest sport...Daca ar fi vorba doar de foame, nu vad de ce nu am avea superjucatori din Namibia, Angola, India, Pakistan, etc...
                            Cei din Africa alearga, India si Pakistanul s-au profilat pe programare. Fiecare tara cu ceea ce cred ei ca stapanesc mai bine. Nu am zis ca nu-s talentati dar, pe langa talent... trebuie si foarte multa munca... ori nu-i vad pe sportivii europeni sa accepte asa ritm... cel putin deocamdata.

Ca sa ajungi sa dai ca robotul (cum joaca Wang Liqin si Ma lin si sa nu vorbim la fete unde Zhang Yining cred ca ar face fata cu brio si la baieti) cred ca trebuie sa "dormi in sala".

Strategiile pe termen lung le poti face si cand ai cu cine. Dintr-un miliard jumate cati sunt nu este nici o problema daca cateva zeci de mii de copii pe an clacheaza din diverse motive... la ei intotdeauna vin altii... pe cand in Europa... Suedia a tras de Waldner si Persson (si inca mai trag) pana la "adanci batraneti"... ca din spate nu vine nimeni.
                            BUTTERFLY ROMÂNIA
                            TABLE TENNIS FOR YOU

OPEN THE WORLD

Comentariu

poate ne-ar trebui si noua putin comunism ca si in china sa facem din nou ceva performanta

Comentariu

Pai sunt peste un milion de legitimati in China, la noi sunt vreo cateva mii...normal ca au baza de selectie..

Comentariu

Legitimati exact nu stiu cati avem... dar participanti efectivi la competitiile interne sunt cam 500.
                                  BUTTERFLY ROMÂNIA
                                  TABLE TENNIS FOR YOU

OPEN THE WORLD

Comentariu

Eu nu cred ca talentele sunt, procentual asa de rare. Nu trebuie milioane sau chiar miliarde sa scoti campioni. Cred ca sunt suficiente sute sau chiar zeci. Problema este cu conditiile care trebuiesc indeplinite si ma refer aici la pasiune, daruire. Se pune prea mult accent pe factorul aleatoriu. Omul este tratat ca o marfa. Patzaichin a ajuns campion mondial cu padela rupta dar cu o inima de leu. Nadia a trecut peste momentele de slabiciune cu ajutorul unor antrenori de exceptie. Acum, daca un copil se uita peste gard la altul care are bicicleta mai stralucitoare, nu este bun de performanta, altul la rand, "ca sunt multi care pot sa-i ia locul". Sunt convins ca intotdeauna, exista cativa mult mai talentati decat campionul mondial "en titre", care insa nu indeplinesc alte conditii sau nici nu s-au gandit vreodata la acest sport! Si pe urma, mai este si aceasta hegemonie a fotbalului, dictata de imaginatia saraca a celor multi pe care eu i-i numesc "halitori de blaturi". Sa nu se supere pe mine iubitorii fotbalului, dar cand om avea si noi un joc asemanator celui Brazilian, poate o sa-mi schimb orientarea.
                                    Lemn- Bty Viscaria
                                    FH - TENERGY 05
                                    BH - TENERGY 80

Comentariu

[quote="crs2"]Poate domnul Filimon ar trebui sa aduca si un antrenor din China sa vedem lui cum i-ar place sa stea acasa. Personal, as aduce un presedinte de federatie din China.

Cand nu ai talente, le cumperi dar cand ai si nu le folosesti... rusine. Sunt foarte curios cat de mandri o sa fim cand Xi Min Stiu Io Ce va castiga medalia pentru Romania.

Aici draga crs2 ai atins o coarda sensibila fara sa vrei,domnul filimon nu este doar antrenorul echipei de senioare,este si proprietarul unei firme de transport care intamplator sau nu a castigat o licicitatie pentru transportul sportivilor unei anumite federatii (un flacon pet gol si gaurit cui nu ghiceste care federatie) si dati-mi voie sa va spun ca are niste preturi ca de le-ar tranporta cu Air Force 1 cred ca ar fi mai ieftin,dar nu e de acuzat el pentru asta (ca pentru altele.........)e de acuzat cine permite acest lucru si din pacate nu este singurul antrenor de lot care practica "taximetria internationala" in aceasi situatie se afla si Petre Arnautu alt "agreat"in tranportul de sportivi,mie mi se pare ca exista un conflict de interese foarte clar in aceste doua situatii,ar cam trebui sa se hotareasca ce sunt ?soferi sau antrenori nu a ajuns un cazul Toncean pentru sportul romanesc ?

Comentariu

" STRATEGIILE PE TERMEN LUNG LE POTI FACE CIND AI CU CINE "

" CIND NU AI TALENTE LE CUMPERI DAR CIND AI SI NU LE FOLOSESTI...RUSINE ! "

Am sa folosesc aceste doua citate gasite pe acest topic ca sa spun citeva cuvinte despre fiul meu , Ovidiu Ionescu . Pentru cine nu cunoaste am sa enumar citeva din performantele lui :

-multiplu campion national la simplu ( minicadeti , trei ani la rind la cadeti si un titlu la juniori - in ultimul an de cadeti a iesit campion national si la juniori ) , dublu baieti si dublu mixt ( cu Eliza Samara sau Daniela Dodean )
                                        - medaliat la open -uri : Ungaria , Croatia , Spania , Germania
                                        - mai multe medalii la Balcaniade
                                        - medalie de aur cu Daniela Dodean in proba de dublu mixt la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Paris - 2003 si locul 5 la simplu
                                        - medalie de bronz la Campionatele Europene de la Budapesta - 2004 in proba de dublu baieti alaturi de Radu Voinea
                                        - promoveaza cu echipa de cadeti la Europenele de la Moscova - 2002 in prima grupa valorica , dupa o "seceta " indelungata
                                        - Promoveaza cu echipa de juniori in prima grupa valorica la Europenele de la Novi Sad - 2005 si a fost ( impreuna cu Oancea Ionut , Cazacu Alexandru si Voinea Radu ) foarte aproape de a cistiga o MEDALIE ! Numai nesansa l-a facut pe Cazacu sa nu scoata un meci in partida cu Franta ( care a CISTIGAT Campionatul European) la scorul de 2 -2 ( Oancea Ionut si Ovidiu Ionescu cite o victorie ).

Luind in calcul numai aceste rezultate ( cer scuze fiului meu daca am omis si alte rezultate pe care le-a mai obtinut !) nu se putea face de catre conducerea clubului sau a federatiei o "STRATEGIE PE TERMEN LUNG "?
                                        Poate spune cineva ca Ovidiu nu este un copil talentat sau ca nu se dedica total acestui sport ? La virsta de 12 ani , dupa o pauza de 5 luni datorita unei hepatite de tip A a revenit in sala si a cistigat 3 medalii de aur ! Putini stiu ca la acel concurs a fost in sala dna doctor Zefira Dumitriu , directoarea spitalului de boli infectioase din Buzău( mii de multumiri pentru ca a crezut in revenirea lui ca sportiv de prformanta !) care il consulta dupa fiecare meci dindu-i mereu OK -ul sa continue !
                                        Pe Eliza Samara si Daniela Dodean ( actualele titulare ale lotului de senioare) le cunosc din anul 1996 de cind Ovidiu a inceput sa practice tenis de masă . Sint doua fete deosebite , la care tin foarte mult si le tin pumnii oriunde vor juca ! Ele au crescut odata cu fiul meu ( si ca virsta si valoric ) , numai ca de la un moment dat , sustinute fiind de dl. Filimon si dl Roman de la Arad , in cazul Danei ) au inceput sa participe din ce in ce la cit mai multe turnee internationale . Nu as vrea sa fiu inteles gresit : daca ele sint acum in primele 100 de jucatoare ale lumii nu inseamna automat ca si Ovidiu ar fi ajuns acum tot la acest nivel daca ar fi fost tot la atitea concursuri ! Vreau sa spun doar atit : lui Ovidiu nu i s-a acordat SANSA - NU AU FOST OAMENII CARE SA CREADA IN EL !( in afara familiei , bineinteles ) A participat la putine concursuri pe banii federatiei si la peste 9 concursuri am investit noi, parintii ! Dar si aici au fost probleme !!!! Doar trei exemple am sa dau :
                                        - anul 2002 - Europenele de la Moscova : federatia hotaraste sa nu trimita niciun baiat la europene pentru ca.....FAC TARA DE RUSINE ! Dupa ce au mai analizat ajung la concluzia ca au doar doi tineri de perspectiva ( Ovidiu si Radu Voinea ) si hotarasc sa-i lase la Moscova dar... NUMAI LA PROBA DE SIMPLU si NUMAI PE CHELTUIALA PARINTILOR ! Foarte suparati , si eu si sotia , am mers in audienta la dl Nicolae Marasesu ( atunci secretar la MTS ) . Am stat la dinsul in birou doar 5 minute , i-am explicat situatia aberanta in care niste sportivi nu-si pot apara si sansele la proba de echipe , a pus mina pe telefon , a vorbit in prezenta noastra cu fostul secretar general Enache ,si ... a rezolvat problema !!! Nu a mai fost nevoie de o sedinta a Comitetului Director ! Atuci echipa de cadeti a facut minuni la Moscova in timp ce juniorii au ramas acasa , cu toate ca era o formatie redutabila ( cu regretatul Andrei Cioran , Oancea Iomut , George Coroian ) La aceste europene OVIDIU A FOST SINGURUL MEMBRU DIN DELEGATIE CARE S PLATIT 1100 DE DOLARI CA SA REPREZINTE ...ROMANIA LA UN CAMPIONAT EUROPEAN !!!
                                        - anul 2003 - ultimul la cadeti pentru echipa formata din Ovidiu si Radu . Se apropiau Europenele si nu participasera decit la un singur turneu .Urma turneul din Spania si mergeau , bineinteles, numai fetele !!! Pentru ca dna Beatrice Romanescu era impresara lui Ovidiu ( a fost impresar timp de trei ani ) mi-am permis sa o sun sa ca ajute copiii . De unde la inceput situatia era de nerezolvat , dinsa a putut pune o "pila" si baietii au ajuns la turneul din Spania unde au luat locul 5 la echipe , iar Ovidiu a jucat finala la simplu pe care a pierdut-o in fata japonezului Jan Mizutani actualmente titular in prima liga din Germania !

- tot anul 2003 . Dupa turneul din Spania urma turneul din Germania . Bineinteles ca echipa de cadeti era iar in afara delegatiei ! Dupa indelungi negocieri baietii au platit cazarea si masa in Germania ( inclusiv pentru antrenor ) iar FRTM a platit transportul . Echipa a luat bonz ,iar Ovidiu locul 5 la simplu si dublu ( sper sa nu gresesc )

Si pentru ca fiul meu este "flamind " dupa tenisul de masa si doreste sa-l " manince " la orice ora din zi pentru a face o mare performanta a les sa plece in Germania in anul 2005 . Vreau sa spun ca Ovidiu nu a ... fugit in Germania intrun porbagaj , trecind ilegal tara si intorcind spatele tuturor persoanelor care il ajutasera pina in acel moment ! Dimporiva , incepind cu sfirsitul anului 2004 am purtat discutii pe aceasta tema cu presedintele clubului , cu antrenorul de la club si cu dna. Beatrice Romanescu ( impresara lui in acel moment ). Pentru ca Regulamentul de transferari continea o clauza prin care Ovidiu putea sa plece chiar sub 18 ani in strainatate am crezut ca fiul meu poate fi ajutat sa joace in Germania la echipa TSG Heilbronn urmind sa poata veni in tara ( chiar si pe cheltuiala noastra ) sa reprezinte clubul la probele individuale , iar tara alaturi de echipa de jiniori ! Mai mult , am facut o adresa oficiala si la club si la federatie , ca o garantie a acestui lucru !!!

Din pacate nu a fost sa fie asa ! Europenele din 2005 au fost ultimul concurs la care Ovidiu a mai participat , in tara nu a mai avut acces la niciun campionat individual ( juniori , tineret , seniori ), a fost exclus din lotul national si nu a mai fost inscis la niciun open sau protur //// Avem o tona de corespondenta cu FRTM prin care solicitam ca Ovidiu sa fie incris la concursuri internationale un sa reprezinte ROMANIA , bineinteles pe CHELTUIALA NOASTRA , dar nu s-a putut ! Regulamentul FRTM e unul singur ( si cel vechi si cel nou ) dar conducerea federatiei nu-l interpreteaza decit in avatajul ei nedind NICIO SANSA unui sportiv care a ales ca SENS AL VIETII LUI : TENISUL DE MASA !!!! Edificator este ultimul raspuns al FRTM la a "n"-a solicitare de a reprezenta ROMANIA la concursuri internationale pe CHELTUIALA NOASTRA ( !!!!) :... PENTRU MOMENT NU POATE FI INSCRIS LA COMPETITIILE INTERNATIONALE a concluzionat dl Cristinel Romanescu ! Sincer am auzit ca unitate de timp , un an , doi ani , o suta de ani , dar ca unitate de timp " pentru moment " nu am auzit !

Imi cer scuze ca am ocupat cam mult spatiu , dar despre lucurile urite care i s-au intimplat fiului meu in ultimii doi va trebui sa sriu de zece oti mai mult !
                                        La fel de mult pot sa scriu si depre lucrurile extraordinare pe care le-a facut Ovidiu in cei doi ani petrecuti in Germania !Faptul ca el continua al doilea sezon consecutiv la TTF LIEBHERR OCHSENHAUSEN cred ca e o confirmare a talentului sau !

La sfirsit voi reveni la cele doua citate gasite pe acest topic , dar le voi modifica putin :

Strategiile pe termen lung le poti face PENTRU CA AI CU CINE !!!

Cind nu ai talente le cumperi , dar cind le ai si nu le folosesti ... RUSINE ( CUI ???????)

P.S. Faptul ca eu il consider pe Ovidiu talentat pot fi acuzat de subiectivism, doar sint tatal lui ! Rog pe cei care imi cunosc copilul sa imi spuna daca ma insel sau nu !

Comentariu

mega-post

Comentariu

chinezi...orez integrat

tenisul de masa pare ca renaste la noi,insa nu e atat de mediatizat incat sa se produca o explozie egala cu performanta....moare gimnastica si de ce?ganditi-va daca s-ar castiga ca la tenis de camp....ce ar fi?....si e un sport atat de frumos .....doamne
                                            TB SPIRIT
                                            TGY 05
                                            TGY 05 FX

Comentariu

Domnule Ionescu,este foarte adevarat ceea ce spuneti Ovidiu este unul dintre putinii baieti care meritau sa fie luati in seama,dar adevarul este mult mai crud,multi sportivi aleg drumul strainatatii nu doar pentru bani ci datorita faptului ca daca nu esti reprezentantul unui club mare nu existi sau chiar daca esti legitimat la unul din aceste cluburi si nu depui cotizatia necesara ramai carne de tun,diferenta dintre Ovidiu si primul junior al tarii este enorma,dar ganditiva ce se intampla cu altii care nu au avut ocazia sa fie impresariati de Beatrice Romanescu,totul poate fi exemplificat cu o fraza a DOAMNEI ANGELICA ROZEANU,care spunea cu putin timp inainte de moarte,am ramas uimita sa vad in conducerea federatiei oameni din cauza carora am plecat din tara dar si mai uimita ca mentalitatea a ramas aceasi la cei care conduc destinele acestui sport

Comentariu

Oful D-lui Costel Ionescu ilustreaza cat se poate de bine un adevar crud. Generatii de copii talentati si muncitori care se zbat sa razbata, antagonic fata de "creierele" de la federatie care si-au lungit neuronii pana in China.
                                                Eu contiunui sa cred ca principalele doua cauze ale acestei situatii paradoxale sunt:
                                                1. Lipsa de bani la federatie datorata incasarilor infime din spectacolul oferit de acest minunat sport, aceasta situatie derivand din...
                                                2. Lipsa de creiere care gandesc economic la federatie si care nu stiu cum sa faca (sau nu vor) sa atraga fonduri si sa popularizeze turneele pentru a nu mai astepta tot timpul la mila MTS.

Inteleg f bine supararea D-lui Ionescu dar vreau sa-i spun ca la URS e bine sa-i tragi la cap... Site-ul nostru de amatori este o comunitate restransa si nu cred ca este citit de ministrul sporturilor desi nu ar strica.
                                                Lemn- Bty Viscaria
                                                FH - TENERGY 05
                                                BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de VISCO
                                                  Oful D-lui Costel Ionescu ilustreaza cat se poate de bine un adevar crud. Generatii de copii talentati si muncitori care se zbat sa razbata, antagonic fata de "creierele" de la federatie care si-au lungit neuronii pana in China.
                                                  Eu contiunui sa cred ca principalele doua cauze ale acestei situatii paradoxale sunt:
                                                  1. Lipsa de bani la federatie datorata incasarilor infime din spectacolul oferit de acest minunat sport, aceasta situatie derivand din...
                                                  2. Lipsa de creiere care gandesc economic la federatie si care nu stiu cum sa faca (sau nu vor) sa atraga fonduri si sa popularizeze turneele pentru a nu mai astepta tot timpul la mila MTS.
                                                  Inteleg f bine supararea D-lui Ionescu dar vreau sa-i spun ca la URS e bine sa-i tragi la cap... Site-ul nostru de amatori este o comunitate restransa si nu cred ca este citit de ministrul sporturilor desi nu ar strica.

La Agentia Nationala de Sport se cunoaste situatia sportiva a fiului meu , Ovidiu Ionescu . In data de 13.06.2007 ( cu aproape o luna inainte de inceperea Campionatelor Europene de la Bratislava ) am fost in audienta la dl ministru OCTAVIAN BELLU . Speram intro clarificare definitiva a acestui " caz" care cred ca este UNIC in istoria tenisului de masa romanesc ! Si spun acest lucru pentru ca de doi ani de zile citim articolele din VECHIUL Regulament de transferari internationale ( 11 si 13 ) cit si din NOUL Regulament aprobat in februarie 2007 ( 8 ) si este incredibil cum aceste articole , favorabile lui Ovidiu , sint incalcate in mod abuziv ! Speram ca , indiferent ce hotarire se va lua , dl . Cristinel Romanescu sa nu mai semneze niciodata o hirtie oficiala a FRTM in care apare formularea " ... PENTRU MOMENT nu poate fi inscris in competitiile internationale" . Acum este vorba de cariera de jucator a lui Ovidiu , dar in viitor poate fi vorba si de alti sportivi . Este vorba despre niste copii care vor sa faca performanta in tenisul de masa ( deci si pentru FRTM ) si trebuie tratati cu mai mult respect , domnule presedinte ...

Comentariu

Procesare...
                                                  X