multumesc colegilor din bucuresti care au raspuns prezent la dorinta mea de a juca cu ei in cele 5 zile petrecute aici...mulltumesc RBlade,george25,andreixd?,aurel onut,emil tudor,Kobalt,Ovidiu,daniel_san si amicului sau...pot spune ca la bucuresti se joaca mai agresiv si mai rapid...la iasi se joaca mai mult pe mingi sigure si la greseala adversarului...
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
multumesc colegilor din bucuresti
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
multumesc colegilor din bucuresti
tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 oxTaguri: Nimic
Multumesc si eu, Joowww.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Si eu. Pacat ca nu putem juca mai des, pt ca nu se poate castiga experienta impotriva "ierbii", decat jucand contra ei.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de Aurel Onut Vezi postSi eu. Pacat ca nu putem juca mai des, pt ca nu se poate castiga experienta impotriva "ierbii", decat jucand contra ei.Lemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
Mersi si eu de invitatie. Mi-a facut placere (ca de fiecare data) sa joc cu un ierbar.
Poate tii cont de ce ti-am zis in legatura cu iarba aia ca ori nu prea te ajuta ea, ori nu prea te ajuta miscarea in sine.--=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
--=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--
Comentariu
a incurcat pe cineva cumva iarba mea?...tot mai multi imi zic ca nu e deranjanta deloc si incep sa ma joace numai in iarba...eu o tin ca tai bine si-mi permite sa si trag uneori...am inteles ca dr.neubauer monster are perisori flexibili si ar fi buna la chop...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
Postat în original de Joo Vezi posta incurcat pe cineva cumva iarba mea?...tot mai multi imi zic ca nu e deranjanta deloc si incep sa ma joace numai in iarba...eu o tin ca tai bine si-mi permite sa si trag uneori...am inteles ca dr.neubauer monster are perisori flexibili si ar fi buna la chop...
Poate cei care au zis ca nu ii deranjeaza au jucat multe meciuri impotriva ierburilor si s-au obisnuit,dar pentru mine a fost ceva cu totul nouLemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
ar fi interesant de aflat si ce ati facut cu totii in meciurile contra dansului, v-a ''cocosat'' cu iarba sau l-ati ''dovedit'' ?
intreb asta deoarece eu am mari probleme cu cei care joaca cu iarba , seturi razlete mai iau dar meci pe bune nu am castigat inca cu un ierbar ( bine nici nu am jucat cu foarte multi ,doar vreo 6-7 sa zic asa). Oricum,scarbos material, traiasca fetele soft ofensiveBTY Michael Maze
Tenergy 05 / Omega IV Pro
Comentariu
La mine a fost 4-4 la meciuri, dupa ce am condus cu 4-2. Pe final recunosc ca ma obosise omul. Dar au fost meciuri frumoase si mingi frumoase pe care le-am jucat.
PS : Pe mine personal nu prea m-a deranjat iarba Alligator pe care o avea Joo, tocmai de-asta i-am spus ca poate ar trebui ori sa incerce alta iarba ori sa incerce alta miscare de chop.--=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
--=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--
Comentariu
Salutare,si iti multumesc pentru joc,cu prima ocazie cand ajung pe la iasi dau un semn.
Eu nu pot spune ca mai incurcat,nu ma incurca nici un ierbar,pun super block si rezolv problema,parerea mea e ca daca vrei sa ataci cu iarba, eu am facut o foarte bine cu xiom guillotine,merita sa incerci.
Numai bine!Blade: Dr. Neubauer-SPECIAL
Fh: JOOLA X-PLODE SENSITIVE
Bh: Dr. Neubauer-SUPER BLOCK
Comentariu
am vazut daniel...m-ai rezolvat simplu...nu ai avut doar superblock...ai avut si mana pt superblock...
---------- Post added 13-Jan-2012 at 00:22 ----------
xiom guilotine e rapida...mi-e frica sa nu trebuiasca sa stau la vreo 5 m de masa ca sa returnez mingile...si e si cam scumpa...o sa incerc intai xiying 979tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
Postat în original de Joo Vezi postam vazut daniel...m-ai rezolvat simplu...nu ai avut doar superblock...ai avut si mana pt superblock...
---------- Post added 13-Jan-2012 at 00:22 ----------
xiom guilotine e rapida...mi-e frica sa nu trebuiasca sa stau la vreo 5 m de masa ca sa returnez mingile...si e si cam scumpa...o sa incerc intai xiying 979
numai bine!Blade: Dr. Neubauer-SPECIAL
Fh: JOOLA X-PLODE SENSITIVE
Bh: Dr. Neubauer-SUPER BLOCK
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:26.Procesare...X
Comentariu