Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand Kokutaku Cremrtop + fețe
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Asta e dany ...baremi sa-i foloseasca cuiva
O sa pun poze cu paleta mai pe seara...
---------- Post added 10-Jan-2012 at 17:14 ----------
am adaugat poze ...in primul post
---------- Post added 10-Jan-2012 at 17:30 ----------
Postat în original de Cornel 67 Vezi postSalut. Ma intereseaza fața neagra T 05. Vinzi si separat? Daca da as vrea un pret si o poza.Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
organizator tehnic- 15.sep.2011
- 3293
- Giurgiu
- 57
Likes given: 746Likes received: 657
Ma intereseaza fața neagra. Spune-mi pretul totusi la aceasta fața (MP sau pe forum), sper ca buretele sa fie OK.
Comentariu
Lemnul este rezervat momentan. Fetele sunt inca disponibile. Cornel iti las un mp.Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Fata rosie inca disponibila - pret 70 ronPentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Lemnul este din nou disponibil...pret 140 RON
Este putin ciupit in partea de sus si pe mijloc atins ...insa nu afecteaza jocul. Este lemnul cu care am jucat eu. Este un lemn f bun cu un control exceptional. Nu ma intereseaza schimburi. Il vand doar pt ca eu nu mai joc si poate ii foloseste cuiva. Salutare !Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Alex cred ca o sa ramana lemnul la tine.....cei al tau ,tot al tau ramane
---------- Post added 20.01.2012 at 18:38 ----------
de ce nu mai joci? ai patit ceva?Ma Lin Soft
Yasaka Rakza 7
Xiom Yanus
Comentariu
Postat în original de lus76 Vezi postAlex cred ca o sa ramana lemnul la tine.....cei al tau ,tot al tau ramane
---------- Post added 20.01.2012 at 18:38 ----------
de ce nu mai joci? ai patit ceva?Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Postat în original de Alex.C Vezi postdaca ramane la mine nu-i problema...il pun in vitrina ...mi-am dat seama ca nu sunt facut pt sportul asta.. ideea e cavreau sa ma fac antrenor de sah.....glumesc sunt ok n-am nimik ..ms de intrebare
Sunt convins ca vrei doar un lemn mai rapid,care sa te puna mai bine in valoareLemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
ca tot zicea ceva george de un lemn mai rapid ...il dau la schimb cu un yasaka ma lin extra offensivePentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Postat în original de _Mike_ Vezi postIti iau eu un extra offensive ... pe care sa il ti chinezeste. Otiliu
fata neagra vanduta....fara rosie indisponibilaPentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:28.Procesare...X
Comentariu