Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Xiom vs Yasaka

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • #26
    azi "m-am acomodat" cu unu rau...cand am pus prima data mana pe paleta, m-a batut cu 12-8..azi l-am batut cu 20-2.alea 2 seturi le-am pierdut,ptr ca m-am relaxat prematur.pana acum sunt super incantat de paleta.as dormi cu ea...gluma!
    DONIC LI PING KITEX( kiso hinoki-ayous-texalium-kiri-texalium-ayous-kiso hinoki) - XIOM SIGMA PRO 2.2
    FH-DONIC COPPA X3 SILVER - DONIC WALDNER DIABLO GLASS FIBRE - BH-DONIC F3 BIG SLAM

    Comentariu


    • #27
      Tocmai m-am intors de la sala...Deci: primul lucru a fost sa aranjez un pic paleta ptr. ca era prea grea pe "cap" din cauza fetelor.Am luat un overgrip de pe racheta de tenis(altceva nu aveam prin casa!) si ,cum manerul era oricum cam subtire ptr. mana mea,l-am pus pe maner astfel incat am obtinut si o priza mai buna si cateva grame in plus care au mai echilibrat paleta.
      Trebuie sa recunosc ca primele mingi le-am dat foarte timorat sa nu sparg neoanele din sala ptr. ca citisem ca arunca f.mult si f.repede.Ei bine sunt f.controlabile!In alta ordine de idei au spin mai mult decat suficient,au "forta" si fata de Rakza 7 parca unghiul de topspin e mai mic(am dat de mai multe ori in fileu).
      Despre lemn nu stiu ce sa spun in plus fata de ce s-a mai zis pe forum.
      Setup-ul ,per total si dupa doar 2 ore de joaca, e unul rapid,cu destula rezerva de energie (eu inca nu stiu sa o folosesc pe toata dar e acolo!) si foarte controlabil .
      Nittaku Septear
      FH: Xiom Sigma 1 Pro 2.0
      BH: Xiom Sigma 1 Pro 2.0

      Comentariu


      • #28
        Incearca pe un lemn Strato pe fh Donic Coppa si pe bh Xiom omega 4 pro. Am dat si cu Yasaka Rakza 7 soft dar nu mi-a placut.

        Comentariu

        Procesare...
        X