Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Bolea Catalin / Amatori
Ivan Mihail / Amatori
Boruga Daniel / amatori / prima participare
Ilie Marian / Amatori
Cristache George / Amatori
Miron Lucian / Amatori / prima participare
Mindru ionel-calarasi-amatori ---------- Post added 17-Jan-2012 at 11:31 ---------- Călărași;vasile marius,nicolae marcel,balan ionel ---------- Post added 17-Jan-2012 at 11:32 ---------- mentionez ca cei trei sa fie trecuti la amatori ---------- Post added 17-Jan-2012 at 11:34 ---------- Galați;gheorghe neculai-amatori
---------- Post added 17-Jan-2012 at 12:41 ----------
Salut. In att. organizatorilor (Vali Mircea):
cred ca s-a facut o confuzie cu Zamfir Marius. Este inscris de mine (Vasile Gelu) in urma cu citeva zile si este la a doua participare la amatur (prima a fost la Topoloveni in decembrie 2011). El apare pe locul 982. Probabil ca mai exista o persoana cu acelasi nume si evident cu mai multe participari. Va rog sa verificati pentru a nu exista incidente.
Multumesc.
ps: cred ca a fost o confuzie: persoana inscrisa de mine (ce mentionata mai sus) o cheama Zanfir Marius si nu Zamfir Marius.
Zanfir Marius este la a doua participare la acest turneu si trebuie sa fie pe pozitia intre 2000 si 2100.
multumesc.
---------- Post added 17-Jan-2012 at 12:41 ----------
Salut. In att. organizatorilor (Vali Mircea):
cred ca s-a facut o confuzie cu Zamfir Marius. Este inscris de mine (Vasile Gelu) in urma cu citeva zile si este la a doua participare la amatur (prima a fost la Topoloveni in decembrie 2011). El apare pe locul 982. Probabil ca mai exista o persoana cu acelasi nume si evident cu mai multe participari. Va rog sa verificati pentru a nu exista incidente.
Multumesc.
ps: cred ca a fost o confuzie: persoana inscrisa de mine (ce mentionata mai sus) o cheama Zanfir Marius si nu Zamfir Marius.
Zanfir Marius este la a doua participare la acest turneu si trebuie sa fie pe pozitia intre 2000 si 2100.
multumesc.
Corecta mentiunea....ZAMFIR Marius...este intr-adevar un amic al meu care a aprticipat doar la doua turnee A in 2011 - Brașov si Targoviște ambele in prima jumatate a anului trecut!
Comentariu