Am scris un review comparativ intre fetele din titlu aici.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Hurricane 3 National vs Neo Comercial vs Neo Provincial vs Neo National blue sponge
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Foarte interesant si in acelasi timp util!Multumim dn Cristi,de altfel toate subiectele abordate si lucrurile prezentate de dv mi se par foarte interesante!Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
senior- 01.mai.2011
- 528
- Sibiu, Romania, Romania
- 33
Likes given: 0Likes received: 0
Foarte bun review!!! Am testat si eu mai multe variante H3 si parerea mea e ca varianta Provinciala e cea mai buna optiune dpdv calitate/pret .We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Stiga Offensive Classic ||| DHS G888 / Banco Ouragane
Comentariu
www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
senior- 01.mai.2011
- 528
- 33
Postat în original de RBlade Vezi postImi place ca va luati fete chinezesti si incercati apoi sa le faceti mai nelipicioase si mai moi.
De ce saracia nu face si DHS o fața cu burete de 36 duritate, sa vedem cum e ?We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Comentariu
#19 e de 36, dupa scara lorwww.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
Comentariu
senior- 01.mai.2011
- 528
- 33
Se simte si in burete "rigiditatea" comunistaWe are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Comentariu
Postat în original de RBlade Vezi postImi place ca va luati fete chinezesti si incercati apoi sa le faceti mai nelipicioase si mai moi.
Nu contest faptul ca un jucator profesionist loveste mult mai tare ca mine, dar chiar si pentru ei ar fi greu sa scoata atata putere din ele de la distanta. Diferenta este ca pe ale lor le trateaza fabrica, pe ale mele le tratez eu.
Cum zicea un jucator: pentru cei mai buni jucatori, fabrica produce fete, le trateaza special si le ofera acestora gratuit. Pentru esalonul doi, fabrica le ofera fete standard pe care le trateaza chiar jucatorii (ilegal). Pentru ceilalti: fabrica produce fetele pe care acestia le cumpara si le trateaza singuri (ilegal). Toti au exact aceleasi probleme: oricand se poate intampla sa cada la testul de grosime sau de emisii de particule, cand joaca la evenimente ITTF.
Paleta lui Zhang Jike:
Observati marginea ridicata a fetei Hurricane = booster la greu!
Si inca ceva: tare sau moale nu are prea multa relevanta. Mi se pare important sa fie dinamic si elastic. Lipicios imi place, dar, din pacate, un efect secundar al tratarii cu booster este ca lipiciul se reduce.
Comentariu
Si mai e ceva: fetele chinezesti, din cauza ca sunt lipicioase, sunt mult mai bune la preluari scurte si servicii scurte cu efect decat oricare europeana.
Comentariu
senior- 02.apr.2008
- 564
- București + around
- 45
Postat în original de grasomega Vezi postSi mai e ceva: fetele chinezesti, din cauza ca sunt lipicioase, sunt mult mai bune la preluari scurte si servicii scurte cu efect decat oricare europeana.
In alta ordine de idei toti joaca cu fete tratate, iar regulamentul spune ca tre sa joci cu fata asa cum vine din fabrica asa ca mi se pare o foarte mare ipocrizie ca cineva sa considere boosterirea fetelor ca ceva ilegal.Blade : Donic Waldner Dotec Carbon
FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0
Comentariu
In fabrica le tuneaza cu "oxid de lalala", iar noi le tunam cu "parafina & company", care e detectabila la noile aparate. Asta e diferenta.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
"In alta ordine de idei toti joaca cu fete tratate, iar regulamentul spune ca tre sa joci cu fata asa cum vine din fabrica asa ca mi se pare o foarte mare ipocrizie ca cineva sa considere boosterirea fetelor ca ceva ilegal."
ITTF considera ca trebuie sa se joace cu fetele asa cum au fost aprobate de ei
in sensul asta boosterizarea din fabrica facuta pentru jucatori este evident ilegala
aici o scrisoare explicativa de la ITTF
http://www.ittf.com/stories/Stories_...ng___&ID=16062
inca o chestie, voi credeti ca H3 cu care joaca top chineze sunt h3 national aprobate ittf, disponibile pe toate drumurile ?
eu personal cred ca sunt tunate ilegal pentru ei din fabrica
eu tocmai am pe masa un h3 neo comercial la care ii dau de ieri dimineata cu baby oil pe burete, s-a burtit vreo 5mm deja
speranta mea este sa se mai inmoaie putin si sa-i creasca spin-ul
apropos, ma puteti ajuta cu ceva sfaturi, din experienta, despre cum cat si cand ar trebui dat cu J baby oil pe un h3 neo comercial nou pentru spin maxim ?
multumesc !Ultima editare de danr; 19.ian.2012, 15:09.
Comentariu
senior- 02.apr.2008
- 564
- București + around
- 45
Hmm ... nu cred ca lucrurile sunt chiar asa de simple.
Oricine se uita pe lista : http://www.ittf.com/stories/pictures/LARC_32B.pdf va vedea de exemplu ca pt H3 neo e o singura aprobare : 108. Dar in comert se gasesc o gramada de variante. Cum poate un oficial sa isi dea seama daca totul e in regula ??
http://www.ittf.com/stories/pictures...ol_BoD2011.pdf
In pdf de mai sus se descrie procesul de verificare al fetelor. Tot ce se spune e ca fata tre sa se gaseasca in lista de mai sus si sa treaca testele facute cu ENEZ si RAE. Evident ca aia din fabrica care tuneaza fetele au si ei un astfel de aparat si drept urmare fetele sunt tunate si cum trec toate testele sunt absolut legale din punct de vedere scriptic. Cu spiritul legii e alta povesteBlade : Donic Waldner Dotec Carbon
FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0
Comentariu
Cam pripita afirmatia ca toti joaca cu fete tunate.
Cum adica fabrica tuneaza ilegal?!!, pai scrie chiar pe ambalaj "factory tunned".
(at)Grasomega, un cauciuc chinezesc pe un spring sponge ar fi ideal ?
Comentariu
(at)Grasomega:
Stiu de chinezi ca isi boosteaza fetele, chiar si cei mai buni le boosteaza din cate am vazut, nu sunt neaparat boosterite din fabrica. Stiu si ca fetele chinezesti sunt mai bune la preluari si servicii pentru ca sunt lipicioase...
Nu am vrut sa critic cu postul meu de mai sus, doar ca mi s-a parut putin amuzant ca le faceti mai europene (scria si ca ati luat tackiness-ul stergand-o cu mana).
Cred ca totusi principiile de baza care fac o fata chinezeasca trebuie sa ramana in picioare:
- tackiness
- topspinuri periate
- lipsa vitezei de mijloc (dupa cum ati spus) nu e neaparat un lucru rau. Chinezii, am observat, nu prea incep atacul cu un topspin lent, cum fac multi europeni.
Chiar daca sunt boosterite.
Repet ca nu am vrut sa critic calitatea si utilitatea articolului, doar mi s-a parut putin amuzant. Si nu am vrut sa spun ca sunt impotriva tunarii fetelor chinezesti...www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
Comentariu
senior- 01.mai.2011
- 528
- 33
Postat în original de danr Vezi posteu tocmai am pe masa un h3 neo comercial la care ii dau de ieri dimineata cu baby oil pe burete, s-a burtit vreo 5mm deja
apropos, ma puteti ajuta cu ceva sfaturi, din experienta, despre cum cat si cand ar trebui dat cu J baby oil pe un h3 neo comercial nou pentru spin maxim ?
multumesc !We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Comentariu
P.S.: Daca un burete e elastic si saltaret nu inseamna neaparat ca are un top speed mare.www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
Comentariu
Postat în original de RBlade Vezi post(at)Grasomega:
Stiu de chinezi ca isi boosteaza fetele, chiar si cei mai buni le boosteaza din cate am vazut, nu sunt neaparat boosterite din fabrica. Stiu si ca fetele chinezesti sunt mai bune la preluari si servicii pentru ca sunt lipicioase...
Nu am vrut sa critic cu postul meu de mai sus, doar ca mi s-a parut putin amuzant ca le faceti mai europene (scria si ca ati luat tackiness-ul stergand-o cu mana).
Cred ca totusi principiile de baza care fac o fata chinezeasca trebuie sa ramana in picioare:
- tackiness
- topspinuri periate
- lipsa vitezei de mijloc (dupa cum ati spus) nu e neaparat un lucru rau. Chinezii, am observat, nu prea incep atacul cu un topspin lent, cum fac multi europeni.
Chiar daca sunt boosterite.
Repet ca nu am vrut sa critic calitatea si utilitatea articolului, doar mi s-a parut putin amuzant. Si nu am vrut sa spun ca sunt impotriva tunarii fetelor chinezesti...
Chestia e ca fetele sunt trimise la aprobat doar topsheetul, nu este supus aprobarii si buretele. La masurare se masoara si dimensiunea logo-ului de pe topsheet. Cum zice si rflash, exista o singura aprobare si zeci de bureti sub cauciuc, iar cei care verifica nu pot sti ce-i cu buretii.
Despre lipsa vitezei de mijloc pentru chinezi - sunt de acord. Eu nu sunt chinez si imi lipseste chestia
Despre faptul ca am indepartat tackiness-ul cu mana - asta nu e de bine - nu ma asteptam sa fac asta, eu as fi vrut sa sterg fata si sa gasesc tackiness-ul de sub praf.
Comentariu
Postat în original de victor0987 Vezi postCam pripita afirmatia ca toti joaca cu fete tunate.
Cum adica fabrica tuneaza ilegal?!!, pai scrie chiar pe ambalaj "factory tunned".
(at)Grasomega, un cauciuc chinezesc pe un spring sponge ar fi ideal ?
Comentariu
Postat în original de RBlade Vezi postP.S.: Daca un burete e elastic si saltaret nu inseamna neaparat ca are un top speed mare.
Comentariu
Postat în original de danr Vezi posteu tocmai am pe masa un h3 neo comercial la care ii dau de ieri dimineata cu baby oil pe burete, s-a burtit vreo 5mm deja
multumesc !
Comentariu
am avut si eu ceva de invatat din aceste articole mai ales ca si mie imi plac fetele chinezesti,mai ales din cauza pretului.....de ex daca va place viteza incercati un lemn f rapid cu ceva chinezesti pe el,va merge f bine si cu fete tunate si normale.....la nivel mediu cum sunt eu......oricum multumesc de review,am mai invatat cate ceva....am probat de curand o paleta cu lemnul t11 chinezesc si cu donic acuda s2 si avea o viteza infernala,dar pe acel lemn daca pun de ex 2 de china ar merge super ok pt atac...fh-xiom vega-pro 2mm
blade--galaxy-v16
bh-xiom omega tour--max
Comentariu
din experienta voastra cam cat tine spin-ul la h3 neo comercial ( inainte sa se degradeze semnificativ ) ?
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3546Likes received: 1414
Decat sa umblii cu uleiuri sau cu fel si fel de alte minuni pe acele fete chinezesti, mai bine pui un banut sub pernuta si ti-ai luat o fata tensionata, astfel scapand de aceste operatii migaloase!!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
Postat în original de ClaudiuManoiu Vezi postDecat sa umblii cu uleiuri sau cu fel si fel de alte minuni pe acele fete chinezesti, mai bine pui un banut sub pernuta si ti-ai luat o fata tensionata, astfel scapand de aceste operatii migaloase!!!fh-xiom vega-pro 2mm
blade--galaxy-v16
bh-xiom omega tour--max
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:03.Procesare...X
Comentariu