Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

CASTING

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• CASTING

Club de renume international, din București, care pregateste mari valori a tenisului de masa romanesc si strain (de tenis), organizeaza pentru profesionisti ai tenisului de masa, casting.

Se ofera, una bucata loc, in proaspat promovata echipa „ SPORT KOMBAT” (sectia tenis de masă, nu aikido), pentru anul competitional 2007-2008 in ......, in ....., CALIFICARIIIIIIIII

Se cere, bun simt si foarte bun simt...... al mingii

Pentru relatii suplimentare, va rog, la privat, la open, sau la id mess bogdanulus

Anuntul este foarte serios, cautam om......

Multumesc

???????????????/

o intrebare extrem de ciudata care este acel club din București de renume international,probabil ca activeaza in alta galaxie,nu am auzit de vreo performanta pe plan extern al vreunui jucator din București de multi ani,o scotem din calcul pe DANA DODEAN care oricum era sportiva CSM Arad si juca cu dubla legitimare la STIROM,pentru o documentare mai amanuntita rog sa urmariti clasamentele nationale la toate categoriile de varsta si va veti convinge ca la nivel de tenis de masă Bucureștiul inseamna mai putin decat Ramnicu Sarat sau Carei,am ales aleatoriu aceste doua localitati,probabil ca o sa-mi raspundeti cu o intrebare,daca am auzit de Cazacu,nu a-si recomanda

Comentariu

Stimate domn,
      Intrebarea nu este deloc ciudata, ciudat este ca nu s-a auzit de clubul nostru, dar sa ma explic.....
      Cand am spus „renume international”, ma refeream la Germania, unde am prieteni, carora le-am povestit si laudat performantele noastre.... cum ar fi, de exemplu, locul intai in prima liga a tenisului de masa din Romania, anul competitional 2006-2007 (asta pentru ca din cate stiu eu, categoria ONOARE, este doar in București).
      Acest club infiintat in anul de gratie 2003(cred), a acceptat in urma unui intens studiu de piata, si o sectie pentru tenis de masă. Echipa este formata din 6 (sase) jucatori, cu media de varsta 36.33 ani ( care in urma jocului prestat au fost banuiti la un moment dat, cum ca ar fi extraterestri ), din acesti 6 jucatori se vor forma 2 (doua) echipe, una va ramane in prima liga (ONOARE), iar a doua va promova in a doua liga existenta pe piata de profil (CALIFICARI). Pentru aceasta a doua liga cautam jucator.

Doamnelor si domnilor......., acest club........, se numeste........., ...... SPOOOORT KOMBATttt......, multumesc......., multumesc........

Si domnule PingPong, ai avut dreptate iti voi raspunde cu o intrebare:
      Care Cazacu, domne’?????

Comentariu

Mai bogdanele sa stii ca nu-l suport deloc pe acest pingpong dar,in ceea ce te priveste .....chiar ca esti extraterestru in ale tenisului de masa...ne zici aci ca ati promovat in prima liga a cat. onoare si ca a 2a echipa ramine in calificari?!?total eronat deoarece ,se incepe cu cat. onoare si se continua cu calificarile.deci CALIFICARILE este o categorie superioara........pina la urma ,chiar,ce drak de club este asta ca n-am auzit de el de ciond sunt in tenis...si crede-ma ca am ceva ani

Comentariu

Total de-acord, mea culpa, cat. Onoare este, cred, daca putem s-o numim liga, doar pe locul 5, nu ?!?
          Asadar, am promovat din liga a 5-a valorica (onoare), intr-a 4-a valorica (calificari), ne pregatim intens pentru a 3-a liga (divizia B), s.a.m.d.

... ideea de baza ramane, cautam jucator........,desi cel mai bine ar fi,... fost jucator.....

PS. cand jucam eu tenis, adica chiar jucam.... vreau sa zic... mai era o liga valorica a 6-a, sau a 1-a, depinde de unde o privesti si anume PROMOTIE ........... ce vremuri domnule, ce vremuri.........

Comentariu

dA,ASA ESTE,ERA SI CAT. PROMOTIE SI ASTA DENOTA forta tenisului de masa din trecut.Daca bine ne amintim,fiecare intreprindere era obligata sa aibe activitate cultural-sportiva.........si atunci cea mai la indemina activitate sportiva ,era tenisul......
            dar,erau si mai multi jucatori (seriosi) nu ca acumk,scoate nitel capul pe la nush ce cat. si GATA este jucator......era lumea mai cu capul pe umeri.......Daca vreti,puteti sa ma contraziceti

Comentariu

Trierea valorilor a luat sfarsit....., cu bucurie va anunt ca am ramas o singura echipa, unita si de valoare incomensurabila formata din sase jucatori si care are pretentii de clasare in primele opt echipe din Calificari.
              Suntem modesti....... stiu.....
              Multumesc tuturor celor interesati, si antrenati-va-ti, pregatiti-va-ti, deoarece la anu' vom avea nevoie de "jucatori", pentru Divizia B, desigur.....
              SUCCES IN bransha

Comentariu

Procesare...
              X