Mi-am luat acest lemn recent si am pus pe forehand o fata Hurricane 3 Neo Provincial iar pe backhand o fata LKT Red Diamond.In prima zi cand am incercat paleta mi s-a parut ca merge foarte bine(incercarea l-am facut pe o masa hobby si am dat doar cateva mingi) iar a doua zi am dat cu el si pe o alta masa tot hobby dar putin mai buna.Spre surprinderea mea nu mergea absolut deloc jocul.Cu toate ca este vorba de un lemn foarte rapid(chiar daca e usor) loviturile mele parca erau lipsite de vlaga cu toate ca faceam eforturi mari sa lovesc cat mai tare mingea.Topspinul mergea foarte incet iar de smash sa nici nu mai vorbesc,una nu trecea fileul.La blocaje de asemenea mingile nu treceau de fileu.Singurele lovituri la care mergea ca din racheta erau taierile.
Nu pot sa imi dau seama de ce acest lemn de altfel foarte rapid merge atat de lent in combinatia asta?Nu se potrivesc fetele pe care le-am pus?
Tot vad la altii cum zic ca lemnul merge ca din pusca si e incontrolabila,ei bine la mine asa cum e acum e extrem de lent.
Daca combinatia dintre lemn si fete e problema atunci care sunt fetele potrivite pt acest lemn ca sa isi merite renumele de foarte iute?
Ahhh poate veti spune ca trebuie bosterizate fetele,insa nu as vrea sa fac asta,eventual alte metode de al face mai rapid.
Multumesc!
Nu pot sa imi dau seama de ce acest lemn de altfel foarte rapid merge atat de lent in combinatia asta?Nu se potrivesc fetele pe care le-am pus?
Tot vad la altii cum zic ca lemnul merge ca din pusca si e incontrolabila,ei bine la mine asa cum e acum e extrem de lent.
Daca combinatia dintre lemn si fete e problema atunci care sunt fetele potrivite pt acest lemn ca sa isi merite renumele de foarte iute?
Ahhh poate veti spune ca trebuie bosterizate fetele,insa nu as vrea sa fac asta,eventual alte metode de al face mai rapid.
Multumesc!
Comentariu