Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

galaxy T 11???

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• galaxy T 11???

Mi-am luat acest lemn recent si am pus pe forehand o fata Hurricane 3 Neo Provincial iar pe backhand o fata LKT Red Diamond.In prima zi cand am incercat paleta mi s-a parut ca merge foarte bine(incercarea l-am facut pe o masa hobby si am dat doar cateva mingi) iar a doua zi am dat cu el si pe o alta masa tot hobby dar putin mai buna.Spre surprinderea mea nu mergea absolut deloc jocul.Cu toate ca este vorba de un lemn foarte rapid(chiar daca e usor) loviturile mele parca erau lipsite de vlaga cu toate ca faceam eforturi mari sa lovesc cat mai tare mingea.Topspinul mergea foarte incet iar de smash sa nici nu mai vorbesc,una nu trecea fileul.La blocaje de asemenea mingile nu treceau de fileu.Singurele lovituri la care mergea ca din racheta erau taierile.
    Nu pot sa imi dau seama de ce acest lemn de altfel foarte rapid merge atat de lent in combinatia asta?Nu se potrivesc fetele pe care le-am pus?
    Tot vad la altii cum zic ca lemnul merge ca din pusca si e incontrolabila,ei bine la mine asa cum e acum e extrem de lent.
    Daca combinatia dintre lemn si fete e problema atunci care sunt fetele potrivite pt acest lemn ca sa isi merite renumele de foarte iute?
    Ahhh poate veti spune ca trebuie bosterizate fetele,insa nu as vrea sa fac asta,eventual alte metode de al face mai rapid.
    Multumesc!
    Lemne: DHS Hurricane Long W997
    FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
    BH: DHS GoldArc 8

Poate au nevoie de o mica perioada de rodaj fetele; stiu ca Red Diamond devine mai rapida dupa 1-2 antrenamente.
    www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
    http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

Comentariu

poate cu niste fete moi, tensor o sa ai mai mari sorti de izbanda!

Comentariu

sal...eu am incercat acest lemn cu fete acuda s2 de la donic....si era racheta....eu de obicei boostez fetele chinezesti cu nitrodiluant,sau cu nitro amestecat cu putin prenadez,2 straturi cu distanta de 1-2 zile intre ele,dupa care al treilea strat lipesc fata de lemn,merg mult mai bine asa,cel putin la mine,fetele lipite cu prenadez cu burete soft se dezlipesc mai greu,dar cele cu duritate de peste 40* se dezlipesc normal...daca folosesti solutie pe baza de apa nu merge....sol de apa merge doar la fete tensor,la restul fetelor le scade drastic viteza....boosteazale si vor merge mult mai rpd....
        ---------- Post added 20.01.2012 at 23:25 ----------
        si inca ceva...poate cand ai testat paleta ai transportat-o neadecvat si s-au racit prea tare fetele......poate fi si asta un motiv...
        fh-xiom vega-pro 2mm
        blade--galaxy-v16
        bh-xiom omega tour--max

Comentariu

Postat în original de zalter Vezi post
          sol de apa merge doar la fete tensor,la restul fetelor le scade drastic viteza....
          Nu cred ca le scade viteza... doar ca nu le creste viteza
          www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
          http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

Comentariu

cu galaxy t11 am avut fete de tip european ,nelipicioase ; pune un vega pro sau chiar si un elite si eu tin post o saptamana daca nu ti se pare racheta si daca nu este prea rapida combinatia ptr tine :P....acum am pus niste fete chinezesti semilipicioase ; este mai controlabila paleta la loviturile incete; daca dai tare,tot zboara ca din tun ; la loviturile lente este logic sa fie incet orice lemn sub o fata lipicioasa: fata retine mingea si o trimite doar cu forta cu care lovesti tu...topspinul cu cea de-a doua combinatie ,daca merge in fileu,mingea se intoarce cam pana la jumatatea mesei,apoi accelereaza inapoi spre fileu ,apoi fasaie acolo secunde bune....ceva faci foarte gresit...
            ...sau ai lasat sub fata mai mult aer decat lipici...
            booster??? prostii ; galaxy t11 este cel putin la fel de rapid ca schlager carbon ; de ce ti-ai lua o fata de viteza 7 sa o boostezi pana la 9 in loc sa iti iei direct una de 9 viteza? ati fost pe langa subiect cu boosterul ; nu are nicio treaba ; problema este clara : prea mult lipici pe fete...probabil inainte ai jucat cu fete nelipicioase ,poate si tensor sau cu fete carora li s-a dus demult lipiciul si nu mai stiti senzatia......
            Ultima editare de midnight8080; 21.ian.2012, 01:40.

Comentariu

Eu am observat ca la fetele lipiciase, lovitura trebuie sa fie cat mai taiata, sa "inchid" paleta (unghi cat mai mic cu traiectoria mingiei) iar daca este perpendiculara pe traiectorie mingia sare incet si se duce aiurea (ca din cratiza). Viteza maxima am obtinut-o la re-orice (retopspin, rebackspin, residespin), practic fata agata mingia iar energia din spin tine mingia pe paleta, intra in burete si pleaca ca din pusca, tare si cu mullttt spin.
              +ca e o diferenta colosala intre stilul de joc cu fete de tip european (nelipiciase) si cele de tip chinezesc (lipicioase): SUNT ALTE UNGHIURI DE LOVIRE
              ---------- Post added 21.01.2012 at 08:19 ----------
              Fetele dupa fiecare "antrenament" le sterg cu un servetel ud, le sterg de apa, le las un pic sa se usuce si le pun foliile. In felul asta sunt ca noi.
              P.S. nu merg sterse cu mana de praf pt ca grasimile din transpiratie se comporta ca si condensul.
              Inaite de a le schimba incerca sa le intelegi sa vezi ce au in + si ce au in -. In esenta: FA CUNOSTINTA CU ELE (poate te accepta).
              GeoSpin Tacky (2.2mm, 42deg) / LKT Instinct+/ 729 OEM (2.1mm, medium)

Comentariu

Cred ca am sa incerc pe lemn si ceva fete tensor,poate ca combinatia dintre lemn si fete este problema.Cat despre calitatea fetelor si a lemnului pot spune ca sunt in stare impecabila nu asta e problema si nici ca nu as lovi corect mingea.Ca lipici am folosit numai lipiciuri pe baza de apa ori de la butterfly ori donic si am lipit de foarte multe ori deci cam stiu cum se face,nu las aer sub fete.Mersi oricum de pareri.
                Lemne: DHS Hurricane Long W997
                FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
                BH: DHS GoldArc 8

Comentariu

Procesare...
                X